icon

Ako dať slušne najavo nezáujem bez konfliktu

Včera o 21:04

Ahojte. Ocitla som sa v takej blbej situácii. Pred 2t som šla s kamarátkou a jej priateľom von a zavolali aj ich kamaráta. Ja som šla, nemala som čo robiť a mi to dobre padlo, bola sranda všetko super. Ja som k tomu chalanovi bola slušná, neutrálna, nedávala som názvaky záujmu nič. Ako bonus som mu povedala, že mám nedoriešený vzťah, ktorý sa síce končí ale nie sme úplne rozídení a ešte sme ho rozoberali. Ja som čakala, že to logicky pochopí, ešte vyzvedal ako to ide a ja som povedala, že sme sa ešte stretli a že to nechávam tak plynúť a on mi vypisuje každý deň, volá ma von a dáva mi neskutočne veľa komplimentov ale mne sa absolútne fyzicky nepáči. Nechcem ho uraziť a pohádať sa s kamošmi, lebo sú to skôr jeho kamaráti ako moji oni sa poznajú oveľa dlhšie ale zároveň ma ten chalan desí, že necíti ten nezáujem. Ja mu koľkokrát neodpíšem aj celý deň, pritom keď mi napíše tá kamoška jej vždy odpíšem do pár minút a on mi stále píše aká som výnimočná, aké máme na seba štastie a volá nás v rovnakej zostave von a ja by som sa šla zabaviť ale nič viac… mám pocit, že čím viac ustupujem a neodpisujem tým viac to hrotí…

tato_
Včera o 21:08

Netrap ho a povedz mu to na rovinu, najjednoduchsie riesenie.

viestta
Včera o 21:09

Vsak napis na rovinu, ze nemas zaujem o stretavanie

autor
Včera o 21:11
@viestta

Vsak napis na rovinu, ze nemas zaujem o stretavanie

@viestta akoze ako kamarát v rámci partie ok to je fajn ja som čakala, že to tak bude ale nič viac…

viestta
Včera o 21:13

Ale on to nechape rovnako ako ty, tak mu to treba jasne a strucne oznamit a necakat, ze sa dovtipi

anonym_2834e0
Včera o 21:22

Prečo mu úprimne nenapíšes, že pozri ja teraz nemám záujem o nivy vzťah, nemám teraz záujem o nič viac ako kamarátstvo

Veď je to jednoduché, úprimne voči sebe a aj voči nemu.

martinmmartin
Včera o 21:32

prosim ta nepis mi osobne spravy je mi to od teba velmi neprijemne .
Je to palka ale musi byt lebo cim dalej tym viac bude vo svojej hlave za teba uz takmer ozeneny.

osky
Včera o 21:48

Inak,aj on misi bxt iny psko,sory.
Po prvom stretku,a vidi ze ledva si doriesila jeden vztah...a uz ta bali o 206...nedopina mu to.
Divne ozaj...
Bud dlusna,a povedz mu ze momentalne vztah nehlafas a ani v najmensom ta nenapadlo ze by to bol chapal ako podnet na rande...
Ty sa chces strezavat s partiou,ale to je vsetko...

enmery
Dnes o 02:10

Ľudia, vy ako fungujete v práci, na úradoch, hocikde, keď neviete narovinu slušne povedať, nemám záujem...nie je na tom nič urážlivé.

citronove_koliesko
Dnes o 05:17
@anonym_autor

@viestta akoze ako kamarát v rámci partie ok to je fajn ja som čakala, že to tak bude ale nič viac…

@anonym_autor ved jasne komunikuj ze teraz ziadny vztah nechces a chlapov vobec neriesis. A ked bude treba tak ho odstrihni. Mozno je len nechapavy, mozno ty vysielas zle signaly ale mozno je to psychopat co ta bude prenasledovat.

anonym_8ca329
Dnes o 05:43
anonym_8ca329
Dnes o 06:00

Tazko sa muzom rozlisuje "NIE" (viac sa snaz) a NIE (chod do ...). Potom sa stava, ze zena da "NIE", chlap sa otoci a uz sa nevrati. A ona je na neho este nas.ata, ze sa podla nej malo snazil. Pritom on mal nejaku hrdost a respektoval jej rozhodnutie. Alebo da NIE a zufalec to aj tak skusa, az su z toho obaja na nervy. Potom ale zena po rokoch spomina, ako ju rok "dobyjal", ake je to mile a dnes su spolu.

anonym_8174d7
Dnes o 06:11

Nemusi to byť hneď negativne, stačí napisať, to je všetlo pekne co mi pises, ale ja nemam zaujem zacinat novy vztah a chcem si uzivat slobodu, budes uprimna k sebe aj k nemu

anonym_07f912
Dnes o 06:20

@anonym_autor prestan citat jeho spravy. Vidi ze su neprecitane a casom to pochopi. Ked nie blok.

anonym_2834e0
Dnes o 06:26
@martinmmartin

prosim ta nepis mi osobne spravy je mi to od teba velmi neprijemne .
Je to palka ale musi byt lebo cim dalej tym viac bude vo svojej hlave za teba uz takmer ozeneny.

@martinmmartin načo má byt takáto nepríjemná a sprostá? Veď sa to dá slušne vykomunikovat.
Netreba to takto hrotit. Cudne rady dávaš