Ako diplomaticky vysvetliť, že si to neprajem?
Dobrý deň, mám taký problém. Priateľ má ,,kamarátku " večné cinknunia messengeru, a vymazavanie hovorov a sms si myslí že som si nevšimla. Neverím ani jemu ani jej... ona má dve deti ,momentálne sa rozvádza (a viete že sa ženy rýchlejšie naviažu v citovom rozpoložení) posiela mu foto seba,detí dokonca aj psa.
Jemu neverím pretože už tu taká kamarátka bola...
Denne sa stretávajú na obedoch v ŠKJ
Neviem čo robiť. Vadí mi to a už si pripadám ako hystericka krava . No pri každom cinknuti mi vyjde žila na krku a najradšej by som mu telefóny rozbila. Už som ju chcela bloknut v mob. Aj v messengeri.
@katka_katika pozri, zbytočne tu budeme ti písať, že jedna by to tolerolvala, iná zasa nie. Vo vašom vzťahu očividne je problém, vzájomne si nedôverujete. A možno tak trochu si aj "robíte prieky" s tými vašimi kamošmi a kamoškami.
Nie som psychológ, ani veštkyňa ale skôr či neskôr taky vzťah sa vám rozpadne.
Ty sa rozčuľujes na jeho kamošku on žiarli na tvojho kamoša. Keď si to neviete vydiskutovat a vadi vám to, o čom to potom celé je?
@katka_katika ak maže správy tak je to jasné, nevinný sa nemusí zbavovať dôkazov.
tvoj priateľ sa bude kamarátiť stále s nejakou ženou... nebude jedna - bude iná...
ak ti to vadí - čo sa ani nečudujem - vzťah ukonči, lebo sa budeš trápiť ešte dlhé roky...
@doriiis ale existuju. Akurat toto len kamaratka nie je.
@katka_katika este aj maze tie smsky a to uz nehovorim o tom, ze mu nevadia tvoje pocity, ide o vztah bez buducnosti.
@katka_katika poslala by som ho kade lahsie vzlast,ked pises,ze uz tu taka jedna bola. Ved je ocividne,ze ta podvadza. Aky dokaz este potrebujes,nacapat ich rovno pritom,aby si na vlastne oci videla? Nezasluzi si ta,pozri sa,co z teba spravil. Kopku nervov,si nestastna v beznadeji a nevies si dat rady. Bez neho by ti bolo lepsie. Ostrasies sa,posmutis a pojdes dalej. Vaz si samu seba. Naozaj mas na viac ako na takehoto chudaka
Polož si otázku či toho chlapa potrebuješ k životu.Radšej teraz dať zbohom ako keby ste mali deti a bude ťa podvadzať nič pre mňa.Ja by som to ukončila.

@katka_katika ak ti to vadí, nájdi si iného. On sa nezmení, maximálne to bude ešte viac pred tebou zatajovať a tutlať a večne budú len hádky z toho. Veď už teraz to z nejakého zvláštneho dôvodu tají. Takže predpokladám, že vie, že ti to vadí a aj tak s tým neprestal...🤷. Za mňa takýto vzťah nemá moc zmysel.