icon

Ako diplomaticky vysvetliť, že si to neprajem?

katka_katika
25. jún 2023

Dobrý deň, mám taký problém. Priateľ má ,,kamarátku " večné cinknunia messengeru, a vymazavanie hovorov a sms si myslí že som si nevšimla. Neverím ani jemu ani jej... ona má dve deti ,momentálne sa rozvádza (a viete že sa ženy rýchlejšie naviažu v citovom rozpoložení) posiela mu foto seba,detí dokonca aj psa.
Jemu neverím pretože už tu taká kamarátka bola...
Denne sa stretávajú na obedoch v ŠKJ
Neviem čo robiť. Vadí mi to a už si pripadám ako hystericka krava . No pri každom cinknuti mi vyjde žila na krku a najradšej by som mu telefóny rozbila. Už som ju chcela bloknut v mob. Aj v messengeri.

Strana
z2
sheila121
Odpoveď bola odstránená
doriiis
25. jún 2023

Ja len jednou vetou k tomu.
Kamarátstva medzi hetero ženou a hetero mužom neexistujú.
Neviem,kedy to ľudia pochopia.
On ju chce pretiahnuť a ona si ho drží v zálohe.Lebo nič ti nedvíha sebavedomie viac,ako vedomie,že okolo teba je chlap,čo ťa chce.

camelie12
25. jún 2023

Skor by som rozmyslala, ci naozaj chcem ostat v takom vztahu s takym muzom.

syslik81
25. jún 2023

no ak to priatel vie a ignoruje tvoje pocity .. tak by som menila priatela... kamaratku nech ma -na tom nic nieje,ale na obed mozes aj ty predsa a spravy mazat nemusi ak nema co skryvat

jaskolka
25. jún 2023

Ja neverím na také kamarátstva. Ok, môže byť, že sa poznajú dvaja veľmi dlho, a občas si napíšu veci typu blahoželanie k sviatkom, narodeninám. Ale aby si denne takto vypisovali, posielali blbiny... Načo? Veď to ani s rodinou, či najsuper kamarátkou si nebudem denne písať a chodiť na obedy.

katka_katika
autor
25. jún 2023

@jaskolka školská jedáleň, on je učiteľ, ona kuchárka v školskej jedálni. Tomuto kontaktu nezabranim

petamich
25. jún 2023

existovat vo vztahu, kde partnerovi neverim a evidentne mam dovod 🤷‍♀️ to asi nepochopim

ja verim na kamaratsvo medzi muzom a zenou, som extremny extrovert a mam velmi vela kamaratov a kamaratiek ALE necitim potrebu kamaratom vypisovat denno denne, obzvlast ak ich napr. cez den stretnem v praci a uz vobec necitim potrebu im posielat fotky seba, mojho dietata alebo psa, jasne obcas si napiseme ale toto co popisujes podla mna (a je to len moj subjektivny nazor) nie je v poriadku

casavina
25. jún 2023

Daruj jej ho..neboj karma si ich nájde...jej bude onedlho zahýbať s inou a on časom zistí že nemá nikoho 😂

denkabemommy
25. jún 2023

@katka_katika asi by som rozmýšľala ako nediplomaticky poslať takéhoto chlapa s prepáčením do piče 😂🤦‍♀️, však si váž samú seba a neostávaj vo vzťahu, kde nie je dôvera. Tá je veľmi podstatná!!!

pribinak
25. jún 2023

Tento chlap, resp vzťah nemá perspektívu do budúcna

O akej diplomacii tu chceš debatovať ….tu úplne narovinu povedať, Jožo vyber si čo chceš? Ak chceš byt so mnou tak ja toto nehodlám tolerovať
Takze vyber si: ja alebo tento štýl že balíš všetky baby

katka_katika
autor
25. jún 2023

@katka_katika ide aj to že ja mám dlhoročného kamaráta( 13rokov), býva na sídlisku kde sme kúpili byt a áno stretávame sa a sme v kontakte. Ale rozdiel je v tom že po celý čas nášho 7 ročného vzťahu ho pozná a je to už aj jeho kamarát. A ešte kebyže mám o neho záujem tak som s ním za tie roky.
On mi ho pri každej výmene názorov čo sa týka,,kamarátky " vykrikuje ako keby som s ním mala nejaké orgie...

jaskolka
25. jún 2023

@katka_katika to je trochu potom iba situácia. tak keď on učí a príde na obed, ona mu ho vydá a co ďalej tam preberajú? Neviem si predstaviť, že by tri hodiny on s nou kecal pri okienku, veď obaja sú v práci, nemôžu si dovoliť nejaké vykecavacky.
Ďalej píšeš, že aj ty máš kamaráta, s ktorým si v kontakte. V akom? Náhodne stretnutie v obchode, alebo tiež nieco také, že vyhľadávany častý kontakt, debaty, písanie a podobne?
Lebo v tom prípade si veľmi nemáte čo vyčítať, vyzerá to ze ste si "kvit"

sissy27
25. jún 2023

@katka_katika a preco zotrvavas vo vztahu s niekym, komu neveris? Je to ekonomicky vyhodne? Si zufala? Ma zlateho vtaka?
Nebude tato, bude ina…

katka_katika
autor
25. jún 2023

@jaskolka ako som písala je to už spoločný kamarát, a dosť často on s ním rieši ako spoločne výlety, grilovacky, on sa pýta či nedôjde na kafe či večer nejdeme sadnúť do mesta atď... takže keď sa stretneme tak len v spoločnosti aj to iniciuje polovička. Takže nie nemá mi čo vyčítať

januska12323
25. jún 2023

Stretnú sa len na obede alebo aj inokedy? Učiteľ a kuchárka prehodia maximálne dve vety pri výdaji obeda. Ale ak mu neveríš nechaj tak.

zzuunnaa
25. jún 2023

@doriiis ale existuje.. ja mám pár kamarátov kde je to 100% čistý kamarátsky vzťah.. Sem tam sa stretneme, zájdeme na obed, pokecame (keď som bola mladšia aj sme sa opili, aj u mna prespali a nikdy k ničomu nedošlo).. Poznám ich frajerky či manželky a oni môjho muža. Samozrejme už keď sú deti tie súkromné stretávania nie sú, skôr si raz za čas napíšeme čo nového v živote… Ale! Zase na druhej strane si nemusím správu od nich nikdy vymazať a kľudne si ich môže muž všetky prečítať či nezaťažujem sa že mi volal ten a ten… A to je podľa mna hlavný rozdiel.. Lebo keď je skutočne iba kamarat tak ho aj partnerovi predstavíš s čistým svedomím 🙂

katka_katika
autor
25. jún 2023

@januska12323 práveže viem o minimálne 2 kávičkach, minimálne prechadzke, keďže maže hovory a sms tak mám to obmedzené... viem že maže pretože som pozerala a bola konverzácia sms a aj volané dosť a asi hodinu na to bolo všetko vymazané. Nevedel že som prezerala tel.

moonlight1210
25. jún 2023

@katka_katika tak sa s nim rozid. Uz ste to raz riesili, teraz riesite zas.
Konecne ho presvedcis, aby si dal s nou pokoj, zacne si po case s dalsou.
To chces cely zivot prezit v epizodach, ked si v strehu, presviedcas ho, aby ta nepodvadzal a chvilkach oddychu, ked bud naozaj nic nerobi, alebo len ty o nicom este nevies?

Mas to zapotreby?

A on to najskor robi, lebo si kompenzuje obavu, ze ty mas (v jeho ociach) blizkeho kamosa. Bezohladu, ze sa s nim priateli i on.

xsuzannex
25. jún 2023

Ak nemate deti a zavazky tak by som to velmi rychlo ukoncila..

katarinka89
25. jún 2023

@katka_katika riešenie je ho poslať k vode. Najlepšia vec akú môžeš pre seba urobiť.....

denithestrange1993
25. jún 2023

@katka_katika neverim jemu ,to staci. Ak neveris svojej polovicke tak radsej rozchod.

ckocka
25. jún 2023

Čo máš robiť? Rozmyslieť si či chceš takého priateľa a potom podla toho konať. Jeho správanie nezmeníš ak on sám nechce, svoje zmeniť možeš.

ankare
25. jún 2023

@katka_katika toto by vadilo kazdej žene. Toto ani náhodou nie je nevinne. Vies, kým sa on chce s ňou stretavat, Ty sa môžeš aj na hlavu postaviť.
Na čo si s tým chmulom? A keď to nie je ani 1.x? Začni si konečne vážiť samu seba. Držím palce!

simona20201309
25. jún 2023

@katka_katika mate deti? Ak nie, rozchod.

rebrambora
25. jún 2023

Keby kamaratstva medzi hetero neexistovali, cely zivot som ako kôl v plote.
Diplomaticky? Ved je to tvoj partner a nie teta na urade.
Povedz mu o tom a porozpravajte sa predsa...

danica2711
25. jún 2023

@katka_katika nepáči sa ti, ako sa správa, neveríš mu, tak načo nejaká diplomacia? Nediplomaticky ho pošli do teplých krajín a je to

kulumulu123
25. jún 2023

@katka_katika nechapem co ta pri takomto pek e pivedane blbcovi este stale drzi?? Napadaju ma dve moznosti bud ma poriadne nabalene na konte alebo v gatiach 🤷‍♀️🙈...
Teraz vazne to ozaj chcey takto zit? Na jednu sa vykasle najde si inu kamaratku bude to dooka bude ta takyto zivot bavit??

chrumka333
25. jún 2023

@katka_katika veľmi by som chcela aby si obmedzenil kontakt s Evkou. Veľmi ťa ľúbim a chcem popracovať na našom vzťahu. V poriadku ak ti to vadí ja zase obmedzim kontakt s Ferkom.....ak to nevyjde dovi dopo, v mori je veľa rýb... keď nemáte deti, hypo tak nie je čo riešiť.

colsami
25. jún 2023

Podla vsetkych tvojich komentarov neveris ty jemu a ani on tebe. S tymi vasimi kamaratmi. Robte ako vam sa paci, ale vztah ktory nie je zalozeny na dovere nevydrzi

muchotrafka298
25. jún 2023

Pre mna je dovera uplne klucova vec vo vztahu a nemohla by som byt s niekym, komu neverim alebo kto neveri mne a upodozrieva ma neviem z coho ani.

Strana
z2