Ako diskrétne povedať kolegyni o zápachu?
Ahojte, sme v kancelárii 4 ženy. Vek od 35-40 rokov. Ide o to, že máme kolegynku 35 ročnú, ktorá zapácha. Ona je inak krásna, umyté vlasy, namaľovaná, z oblečenia cítiť olej na pranie. Po tejto stránke super fakt. Ráno necítiť nič, no asi po 4 hodinách je ju už cítiť. Tam dole. A aj po nej ísť na wc to je proste katastrofa. Ako jej to naznačiť? Možno by jej stačilo len používať intímky alebo ja fakt už neviem. Má manžela, dve deti. Nehovorím, že sa o seba nestará, to nie. No ale ten zápach sme si všimli všetky. Minule s kolegyňou hladali jeden spis v archíve a ako pri sebe cupeli tak kolegyni prišlo z nej tak nevoľno že ju napínalo. Je to divný zápach, ja chápem, že každá žena vonia inak. Čo by ste robili? Ako jej to povedať? Inak je fakt super, no je taká citlivá povaha, taká milá ženská a nevieme ako ju neranit. Ďakujeme.
PS. Ak viete prečo môže byť ten zápach tak kľudne napíšte.
Môže to byt aj zápach z konečníka. Odtiaľ ide podobný kyslý zapach..
Ja len taky napad, a keby ste na toaletu kupili vlhcene toaletne obrusky a len to dali na potrebu.
Mozno, ze to zacne pouzivat a tym sa to vyriesi. Ked nie, tak by som sa s nou mozno pozhovarala.
Ja keby som bola na jej mieste, asi by som sa prepadla od hanby, keby mi toto povedala kolegyna.

@vakatko priamo na sliznicu davas?