Ako dlho bolí sklamanie v láske?
Kedy ste prestali myslieť na toho koho ľúbite aleublížil vám?
Ublizil ti? Tak sa treba začať nanho hnevať. Seba viac lubit. Co si mysli idiot jeden a tak.. Mozno to trosku pomoze.. Ale chce to čas.. Niekto par mesiacov, iny rokov.. Treba si uvedomit svoju hodnotu a zacat viduet toho druheho triezvo.
Mne cez 2 roky a nemusí to byt hneď tak ze keď si niekoho nájdeš, ja som si našla a bolesť bola stále ale ten vzťah rýchlo skončil trval iba 3 mesiace. A až potom keď prišla ozajstná nečakaná láska tak až ta ma vyliečila 😊 chce to iba čas
Ja som dookola počúvala gloriu Gaynor I'll survive ale že nonstop a uvedomila som si veľa veci 😊
Bude to trvat az dovtedy, pokial si nenajdes novu lasku. Ako ale aj toto smutne obdobie je ver mi na nieco dobre. Clovek si pri nom vela uvedomi a posunie ho zo v buducom zivote dopredu
Hej no.. A zrejme rozpravas len o nom. Nechceš prijat realitu. Všetko krásne je pred Tebou. Hlavu hore. Jedneho dna sa prebudis a zistíš, ze ti je ukradnutý.
Moj prvy chalan 23rokov naspat dotraz mi vycita,ze sme sa rozisli, má ma stale viac nez rad(viem,ze ma lubi v slabej chvilke mi to povedal aj ked ani nemusel),sme stale v kontakte a aj budeme vidime sa raz do roka koli dialke ale volame si cele tie roky.
No keby sa dal vratit cas nerozidem sa s nim a aj mne trvalo desat rokov ho prestat lubit hoci som mala uz za sebou aj manzelstvo.Ani jemu a ani mne manzelstva nevydrzali a ani vztahy.Myslim,ze keby sme v jednom state uz davno by sme boli spolu mozno na dochodku 😁
Vysoko individualne...niekto ma za tyzden noveho partnera a v momente zabudne na predosleho...niekto sa vysporiadvaa roky....moj nazor clovek co si v kratkej dobe najde hned noveho nemohol milovat skutocne cistou laskou to neexistuje...urcity cas na vysporiadanie tam musi byt

Kym nezacne nejaka nova ...