Ako dokázať neveru manžela?
Manzel letel na pardnovu dovolenku s milenkou, potrebujem mu to dokazat. Tvrdil ze je to pracovna cesta a ze s nim nikto nebol. Som si 100% ista ze tam boli spolu. Ako to zistim na isto ked vsade je gdpr? Nechcem ziadne rady len realny dokaz ze ta osoba bola s nim na palube. Kto mi prosim pomoze???
Ak mas na to, tak si najmi detektiva. Ak nie, pozri vypisy z uctu (ci neplatil nakup v sexshope, zlatnictve, pravidelne v ich oblubenej restike...). Pozri vyplatne pasky (ci mal sluzobku vtedy, ked mal mat, ci si nevybral dovolenku vtedy, ked si o ziadnej nevedela,...). Pozri ci nema kondomy v penazenke. Hod mu nenapadne airtag do vnutorneho vrecka tasky/do auta a/alebo sledovaciu aplikaciu na mobil (idealne oboje, ak najde jedno, bude sebaisty a spravi chybu). Ked budes vediet, kde je a ked bude dlho na mieste, kde by nemal, tak ho kludne nenapadne pockaj pred dverami milenkinho bytu s fotakom, pripadne to sleduj mesiac a zistis, kde je ich ,,hniezdocko lasky". Pozri jeho konverzacie v mobile, nie len s potencialnou milenkou, ale aj s kamosom, mozno sa preriekne,... Ale potrebujes skutocne az tak velmi dokaz, ak nemate spolu deti, tak proste zajtra sa zbal a odid od neho.
@anonym_002445 pride mi zvlastne investovat tolko casu, penazi, emocii a energie do dokazovania niecoho cloveku, ktoremu uz neverim. Ak som vo faze detektivov, sledovacov, kontrolovania uctov a telefonov, tak by som skor riesila, preco v takom vztahu este som, nez ako zohnat dokonalejsi dokaz. A peniaze, cas aj energiu by som radsej investovala do vlastneho zabezpecenia, samostatnosti a buducnosti, nez do patrania po nevere
@anonym_autor na koho?
@anonym_84fb50 na sesternicu
@anonym_8a70a0 ja nepotrebujem pristihnut partnera v posteli, aby som vedela, ze v takom vztahu nechcem zit. Ak ma vztah dlhodobo nuti pochybovat, kontrolovat a patrat, potom je problem uz samotny vztah, nie nedostatok dokazov. A nazor rodiny by na mojom rozhodnuti nic nezmenil, pretoze oni moj zivot neziju.
@darmasiswa ale ak sú tam deti, tak robíš rozhodnutie aj za ne, nie je to o tebe len.
Oni chcú žiť život s oboma rodičmi, to ,,právo,, rozhodnúť aj za ne zaujíma kolíznu a sudkyňu, tam sa prihliada na deti, nie na tvoje pocity, musíš dokázať že manželstvo je rozvrátené..
Netušíš o čom píšem absolútne, pochopíš ak v takej situácii budeš, čo ti samozrejme neželám, je to najťažšie rozhodnutie v živote, aké si človek ktorého sa to netýka nevie predstaviť
@darmasiswa ale ak sú tam deti, tak robíš rozhodnutie aj za ne, nie je to o tebe len.
Oni chcú žiť život s oboma rodičmi, to ,,právo,, rozhodnúť aj za ne zaujíma kolíznu a sudkyňu, tam sa prihliada na deti, nie na tvoje pocity, musíš dokázať že manželstvo je rozvrátené..
Netušíš o čom píšem absolútne, pochopíš ak v takej situácii budeš, čo ti samozrejme neželám, je to najťažšie rozhodnutie v živote, aké si človek ktorého sa to netýka nevie predstaviť
@anonym_8a70a0 Prave kvoli detom. Podla mna su deti najspokojnejsie vtedy, ked su spokojni rodicia. Dlhodobe napatie, nedovera a konflikty v rodine im casto ublizia viac ako rozchod. Moje dieta som vychovavala sama, preto sa na to nepozeram len teoreticky. Na zistenie, ze vo vztahu nie som stastna, nepotrebujem dokaz nevery
@anonym_autor a keď to zistíš, naco ti to bude dobre? Odídeš? Alebo zostaneš? Rozvod môže byť aj bez dôkazov. Inak mala si poslať niekoho na letisko pri prílete. Asi teda produ spolu. A potom výpisu z účtu, fotky v mobile, na jej FB a pod.
@anonym_8a70a0 Prave kvoli detom. Podla mna su deti najspokojnejsie vtedy, ked su spokojni rodicia. Dlhodobe napatie, nedovera a konflikty v rodine im casto ublizia viac ako rozchod. Moje dieta som vychovavala sama, preto sa na to nepozeram len teoreticky. Na zistenie, ze vo vztahu nie som stastna, nepotrebujem dokaz nevery
@darmasiswa svoje dieťa vychovávaš sama, ale čo ak by otec chcel dieťa do svojej starostlivosti?
Nechceš to dopustiť a potrebuješ dokázať, že má na prvom mieste koníčky, neresti, chýba mu zodpovednosť a dieťa je na poslednom mieste čo ho zaujima.
Ja som sa proste pripravila na všetko, mala som plán A aj B.
@darmasiswa svoje dieťa vychovávaš sama, ale čo ak by otec chcel dieťa do svojej starostlivosti?
Nechceš to dopustiť a potrebuješ dokázať, že má na prvom mieste koníčky, neresti, chýba mu zodpovednosť a dieťa je na poslednom mieste čo ho zaujima.
Ja som sa proste pripravila na všetko, mala som plán A aj B.
@anonym_8a70a0 Myslim, ze sme sa uz posunuli od povodnej temy. Bavili sme sa o dokazovani nevery, nie o zvereni dietata do starostlivosti. To su dve rozdielne veci.
A tiez si nemyslim, ze nevera automaticky znamena, ze je niekto zly otec. Otec moze byt zly partner a pritom vyborny otec. A aj naopak. Preto by som tieto dve veci velmi nemiesala
@anonym_8a70a0 Myslim, ze sme sa uz posunuli od povodnej temy. Bavili sme sa o dokazovani nevery, nie o zvereni dietata do starostlivosti. To su dve rozdielne veci.
A tiez si nemyslim, ze nevera automaticky znamena, ze je niekto zly otec. Otec moze byt zly partner a pritom vyborny otec. A aj naopak. Preto by som tieto dve veci velmi nemiesala
@darmasiswa autorka píše o manželovi, tak je pravdepodobné, že chce dokaz aj koli rozvodu a zverenie detí sa pri rozvode rieši ako prvé☝️ ak tam deti sú.. vynechať to nejde, je to súčasť
@darmasiswa autorka píše o manželovi, tak je pravdepodobné, že chce dokaz aj koli rozvodu a zverenie detí sa pri rozvode rieši ako prvé☝️ ak tam deti sú.. vynechať to nejde, je to súčasť
@anonym_8a70a0
rozvedú ich aj bez dôkazu o nevere.
to po prvé.
deti sa nezverujú podľa toho či bol muž, alebo žena neverní.
nevera nie je trestný čin 🙈 súd to vôbec nebude zaujímať.
@anonym_8a70a0
rozvedú ich aj bez dôkazu o nevere.
to po prvé.
deti sa nezverujú podľa toho či bol muž, alebo žena neverní.
nevera nie je trestný čin 🙈 súd to vôbec nebude zaujímať.
@mondolina tak našu sudkyňu zaujímalo, prečo je manželstvo rozvrátené
A všetko čo som doložila si aj preštudovala a následne ex dostával otázky..
@anonym_8a70a0
tak dôvod rozvodu treba napísať( u nás to bol alkohol manžela), ale dokazovanie nie je potrebné. ide o rozvod, nie o dokázanie viny.
@anonym_8a70a0 To co spominas, su skor domnienky. Autorka nikde nenapisala, ze sa chce rozviest, ani ze chce riesit zverenie deti, a uz vobec nie, ze chce otca od deti odstrihnut. Zatial vieme len to, ze chce dokaz nevery. Co by s nim urobila a ake dalsie kroky by nasledovali, to z jej prispevku nevieme.
@anonym_8a70a0 To co spominas, su skor domnienky. Autorka nikde nenapisala, ze sa chce rozviest, ani ze chce riesit zverenie deti, a uz vobec nie, ze chce otca od deti odstrihnut. Zatial vieme len to, ze chce dokaz nevery. Co by s nim urobila a ake dalsie kroky by nasledovali, to z jej prispevku nevieme.
@darmasiswa tak hej, možno chce isť s dotyčnou čo bola v lietadle tiež na dovolenku..
@anonym_8a70a0 Ano, sud skuma priciny rozvratu a ci je manzelstvo mozne zachranit. Ale rozvod nestoji len na dokaze nevery. Ak je vztah trvalo rozvrateny, dovodov moze byt mnoho - strata dovery, odcudzenie, konflikty, nefunkcne spoluzitie. Nevera je len jednou z moznych pricin, a ak sa chce niekto rozviest, rozvedie sa tak ci tak, aj bez nevery
@anonym_8a70a0
tak dôvod rozvodu treba napísať( u nás to bol alkohol manžela), ale dokazovanie nie je potrebné. ide o rozvod, nie o dokázanie viny.
@mondolina ja nepišem o dokaze viny, píšem o dovode rozvratu manželstva
@anonym_8a70a0
a na to potrebuješ dôkaz?
@mondolina ja som mala, ex sa rozvádzať nechcel a rozviedli nás za 15min
@anonym_84fb50 na sesternicu
@anonym_autor no to určite
@mondolina ja som mala, ex sa rozvádzať nechcel a rozviedli nás za 15min
@anonym_8a70a0 Podla mna vas nerozviedli za 15 minut preto, ze si mala viac dokazov, ale preto, ze sud dospel k zaveru, ze manzelstvo je rozvratene. To sa da preukazat aj bez detektivov, fotiek a ucteniek z hotelov
@anonym_8a70a0
nás tiež rozviedli hneď. aj bez dôkazov.
@mondolina to je jasné, prišla si na súd, povedala si že muz je alkoholik a sudkyňa to len odklepla..
Nič viac nebolo treba..
@mondolina to je jasné, prišla si na súd, povedala si že muz je alkoholik a sudkyňa to len odklepla..
Nič viac nebolo treba..
@anonym_8a70a0 Raz je dovodom alkohol, inokedy nevera, strata dovery, odcudzenie alebo dlhodobo nefunkcny vztah, alebo ine Preto si nemyslim, ze detektivi, sledovanie, fotky a uctenky su nieco, bez coho sa clovek nevie rozviest,
ak je jeden z manzelov vnutorne rozhodnuty, ze sa chce rozviest, tak skor ci neskor k rozvodu aj tak dojde. Sud moze skumat priciny rozvratu a ci existuje sanca na zachranu manzelstva, ale manzelstvo sa neda udrzat len preto, ze chyba fotografia z hotela alebo dokaz nevery.
Navyse nezijeme v krajine, kde by nevera automaticky znamenala financne odskodne alebo stratu majetku. Keby sme mali predmanzelske zmluvy s klauzulou o nevere, dokaz by mohol mat aj priamy financny vyznam. U nas vsak vacsinou riesi osobnu istotu cloveka, nie pravny vysledok rozvodu.

@darmasiswa chaoz je to keď cítiš že sa niečo deje a si klamaná a žiješ v hmle,
Rozvod sa dotkne celej rodiny, svokrovci boli nastratí a ten hnev ukazovali nezáujmom o vnúča, robili všetko pre syna, nie pre mňa, rovnako moja rodina, zostala som sama..
Ak máš deti tak to nie je zložité pochopiť..
Ja som nesnorila, ale vychádzali na povrch veci, ktoré nesedeli a padli mi ružové okuliare.
Na rozvod potrebuješ dovod, nie pochybnosti, hlavne ak sú tam deti.
Ja to mám už všetko za sebou, rozprávka to nebola.
@anonym_8a70a0 ja nepotrebujem pristihnut partnera v posteli, aby som vedela, ze v takom vztahu nechcem zit. Ak ma vztah dlhodobo nuti pochybovat, kontrolovat a patrat, potom je problem uz samotny vztah, nie nedostatok dokazov. A nazor rodiny by na mojom rozhodnuti nic nezmenil, pretoze oni moj zivot neziju.