Ako dostať späť do reality kamarátku?
Mám veľmi dobrú kamarátku ktorá si našla priateľa. Sú spolu 10 mesiacov a ona si myslí ako je všetko dokonalé. Ako jej vo všetkom pomáha, že to majú pekne nastavené napríklad ona umýva riad a on odkladá, ona robí prílohu on mäso. Že ho nemusí prosiť o nič ale sám mu napadne pomôcť a spraviť veci.
Je mladá 23 ročná a ako staršia skúsenejšia viem aké sú začiatky, časom to skončí a bude mať oči pre plač aký to bol dokonalý chlap. Ako ju s tým oboznámiť?
@oli18 Hm, to, či sa chlap po svadbe zmení, nie je isté. Ale vieš, čo je? Že jedného dňa umrie. Čiže dobrá kamoška by mala svojej kamarátke asi podľa tvojej logiky povedať niečo ako "len sa neteš, aj tak ti raz umrie!" ???
Alebo čo si tým chcela povedať? Že si má rovno nájsť takého, čo doma prstom nehne, nech sa už nemôže zmeniť k horšiemu? Mimochodom, vždy sa môže. Môže začať chlastať, alebo ju podvádzať, sprosto jej nadávať...? Treba každej žene, ktorá si začne s chlapom, povedať, že sa jej toto všetko môže stať?
@h2 samozrejme treba vyrapotat koniec filmu vtedy ked si sadnes s niekym ho pozriet - aby si nahodou ten film neuzil a ak je to detektivka tak treba upozornit hned na vraha, co to take sprostosti aby si urobil svoj vlastny usudok a potesil sa 😂😂😂
ja nevychadzam z uzasu - tolko dobromyselnych kamaratok, a potom sa cudujeme, ze kde to tie svokry beru

@oli18 a ako vieš že sa zmení? Poznám mužov, ktorí sa nezmenili. A žena sa nezmení? Tiež sa zmení tak by bolo dobré asi varovať potom aj toho chlapa nie?
Staraj sa o seba. O Tvoju kamosku je dobre postarane.
Hm tak ja ked varim, tiez manzel vselico supe, kraja a podobne... nakladame umyvacku spolu... nieco ozehlim ja a nieco on (aj ked teda vacsinou zehlim ja). Vzdy sme domace prace robili spolu a asi sa teda musim pripravit, ze po cca 25 rokoch nam to asi tiez nevydrzi, kedze ty skusena osoba vies, ake su zaciatky 😇
@simsalabim a davaj pozor aby si si z toho optimizmu nepodrezala zily😂😂😂😂 rada od nezistnej a dobromyselnej kamaratky😂😂😂
Joj veď ju nechaj nech sa s neho teší. Nekaz jej tie pekné začiatky. Možno sa fakt stal malý zázrak a ona natrafila na dobrého chlapa
Môj muž umyl, odložil riad a uvaril komplet obed aj keď som mala 23, aj dnes aj keď som 43mala už trochu dávnejšie.
Ideálne je nestarať sa do nich
@peter0123 ľudožrút 😂, dobrý preklep 😉
Preco sa do toho miesas. Pre nu je to dokonaly bezchybny muz. Pre teba by to nebola volba ani keby bol posledny muz na zemi. A co!! Ja by som tiez nikdy nemohla mat muza akeho ma kamoska ci sestra. Kazda mame ine preferencie a naroky...
nezavid a nestaraj sa 😉
A ty si kompletna?? Predstav si, ze aj taki muzi existuju! Moj ex bol taky a to troel chronickymi bolestami. Ked co len trochu mohol, tiez umyl či utrel riady, varuli sme spolu a kupelku spary cistil zubnou kefkou.
Moj muz tiez uprace kuchynu a obcas spolu aj varime. Mozno sa to zmeni u kamosky casom a nebudu robit spolu vsetko vzdy ale zaklad tam je.
Mne skor pride, ze jej zavidis. Podla nadpisu som myslela, ze sa dostala do nejakej sekty.
A ona je "len" stastna pretoze jej priatel pomaha. Ako si to predstavujes - ma mu povedat, nech laskavo nehra formu, lebo ty tvrdis ze taky v buducnosti nebude ?
Nestaraj sa do nich! "Kamosku" ako ty by som pratala kade lahsie!
Starsia, skusenejsia a... zatrpknuta?
Nepoviem, keby jej chces pomoct z patologickeho vztahu, ale takto? Nechaj tu zenu zit...
Akoze nechapem. Predstav si, že su chlapi, ktorí boli ako priatelia dokonali a ako manzelia a otcovia ešte lepši ❤️
@oli18 zas neprehanaj. Kamaratka je na to aby si sa mohla vyplakat na jej ramene. Ale kamaratka je aj na to aby si sa mohla s nou tesit zo svojho stastia. Kym kamaratka nevie naozaj zavezne skutocnosti o jej priatelovi, na ktore by mala upozornit, tak by mala s nou prezivat jej stastie a nie jej vykladat hororove scenare.
Ano, kazdy sa casom zmeni, aj kamaratka sa casom zmeni, nielen jej partner. Kto z nas sa nezmenil vplyvom okolnosti? Ak bude jej kamaratka s frajerom pracovat na vztahu, tak budu stastni aj ked sa obidvaja zmenia. Ak pracovat nebudu, tak budu nestastni. A ani ziadne "privadzanie do reality" nic na tom nezmeni.
To ze ty si skúsenejšía nič neznamená. Akože teraz ma každého poslať hneď do teplých krajín len preto ze ty si síce skúsenejšía ale aj zrejme zatrpknutejsia. A možno tak trochu závidia, ze u nej to klape a u teba to ne klapalo. Vieš sú muži ktorý rozumejú slovné mu spojeniu - spoločná domácnosť
Normálne som sa zasmiala 😂 vraj ako staršia skúsenejšia, to by ma zaujímalo o koľko si staršia ale ja ako druhá staršia skúsenejšia ťa oboznamujem so skutočnosťou, že mu to kľudne môže ostať a budú spolu variť aj na staré kolená 😂.
a preco si myslis ze to skonci? mas asi zlu skusenost
Prečo by si ju mala dostávať do reality ?? 🤣 niektorí chlapi su takýto, dobre vychovaný… môj manžel je tiež taký, vie ma doma plne zastúpiť aj pri malom dieťati, vie navarit, upratať, o synčeka sa postarať… sme spolu 10 rokov… mám pocit, že buď hadzes všetkých chlapov do jedného vrece, alebo jej závidiš ?
No akože nehnevaj sa, ale ty nie si žiadna jej kamarátka, keďže jej pravdepodobne závidíš aj nos medzi očami 🙈 Keď som to začala čítať, tak som čakala, že tam bude niečo také, že sa frajer pred ňou tvári ako dokonalý partner a ty si ho niekde v meste načapala sa bozkávať s nejakou inou, ale ty ju ideš dostávať do tvojej reality len preto, lebo tebe očividne žiadny vzťah nevyšiel?? Radosť mať takú kamarátku ako si ty, len čo je pravda..
no ty si mi len kamarátka... nepýtaš sa ako ju dostať do reality, ale ako na ňu preniesť vlastné neúspechy. Daj jej pokoj a ak sa nedokážeš z jej šťastia radovať, tak sa s ňou radšej nestretávaj.
@oli18 a ako by si si to predstavovala? Mariška, vyseer sa na neho, aj tak sa z neho za rok, dva, tri stane idiot. Nemá to cenu... To fakt?!🙄 To, že tu niektoré plačú, že sa ich muž zmenil neznamená, že sa to týka každej. Ono je fajn si uvedomiť do akej miery sa aj žena vo vzťahu mení a čo všetko pred svadbou vedome nevidí 😉 Mnohé dopadajú nie je na drastickú zmenu partnera, ale na svoju vlastnú hlúposť a naivitu. Ak to má byť aj príbeh jej kamarátky, tak ti garantujem, že ju pred tým neochráni žiadna "dobre mienená" rada. Niektoré skúsenosti sú jednoducho neprenosné. Človek si ich musí zažiť sám.
Môj chlap je rovnaký a to sme spolu už viac ako 7 rokov 😉 nie každý chlap je lenivé neschopné stvorenie ktoré sa po robote vykotí na gauč s mobilom v ruke a má ženu za slúžku. Kto si akého partnera vyberie takého má doma. Môj kľudne aj sám navarí obed aj uprace a mňa pošle na nechty alebo na masáž 😊
@oli18 ja zas nevidim dovod svojim pohladom kamaratku obtazovat. Hadam je dospela a svojpravna. Akeho si partnera vybrala, takeho ma.
Zrely clovek vie, ze na vztahu musia obaja pracovat. Ak to nevie/ vybral si nespravneho partnera, aj tak to musi prezit sam. Skusenost je neprenosna..
Teda, nepoviem, keby vidim, ze kamosku chlap podvaza, ublizuje jej, klame, manipuluje a pod., tak by som sa zrejme nedokazala sa na to len tak pozerat..
Ale tu to vyzera, ze autorka sa skor nevie pozerat na to, ako to jej kamoske klape, tak ju chce uviest do reality. Jej reality, nie tej vseobecne platnej....
A pride mi to prinajmensom usmevne, ze si myslis, ze ked kamosku autorka varuje (pred cim vlastne??), ze ju uchrani pred zlomenym srdcom a zufalstvom..
Inak autorka pise, ze tento chlap sa normalne podiela na praci v domacnosti a ze neexistuje, ze to vydrzi a ty uz pises o samovrazde z nestastnej lasky.. nechcela by som mat taky negativisticky pohlad na zivot..
Ja som s partnerom 4 roky a nijako sa nezmenil, stále nadmieru ochotný, keď dačo potrebujem, všetko púšťa z rúk a beží na "pomoc". Každý deň mi vyznáva lásku...proste sú aj chlapi, čo sa nemenia
@jamimo presne aj ja mám doma takého ako TY píšeš a je to super.
Ty si nejaka vestica, ze si toho chlapa takto odhalila? 😃 Ak ste take velmi dobre kamaratky, urcite vie, ako si dopadla s chlapmi ty, nemusis ju s tym oboznamovat, naopak tes sa s nou, ze je stastna, ved nikto nevie co bude.

panebože nájdi si kámošky s takým nastavením ako si ty a nenič život inej žene. A ak si staršia a skúsenejšia, mohla by si vedieť, že druhým do života sa nestará