icon

Ako dostať späť do reality kamarátku?

5. sep 2023

Mám veľmi dobrú kamarátku ktorá si našla priateľa. Sú spolu 10 mesiacov a ona si myslí ako je všetko dokonalé. Ako jej vo všetkom pomáha, že to majú pekne nastavené napríklad ona umýva riad a on odkladá, ona robí prílohu on mäso. Že ho nemusí prosiť o nič ale sám mu napadne pomôcť a spraviť veci.
Je mladá 23 ročná a ako staršia skúsenejšia viem aké sú začiatky, časom to skončí a bude mať oči pre plač aký to bol dokonalý chlap. Ako ju s tým oboznámiť?

Strana
z3
ziarifka
6. sep 2023

Dedko má 82, babka 81 a stále spolu varia, umývajú riad, pracujú na záhradke...

bbshop
6. sep 2023

Akože jediná som nepochopila čo autorke vadí? Že má niekto dobry vzťah a ona žiaden?

natall113
6. sep 2023

Prečo by to malo skončiť? Mám 6 ročný vzťah a pomáhame si ako aj na začiatku

domkakvet
6. sep 2023

Nechaj to tak, niekomu to aj vydrzi.

jamimo
6. sep 2023

@alickapusinka 💪 sme team, ťaháme za jeden povraz, a tak je to fajn. Prajem všetko dobré!

topgabo
6. sep 2023

SIngle kamosky budu "vyrabat" single zeny.

h2
6. sep 2023

Autorka tu založí kontroverznú diskusiu a viac sa neozve. Pomaly sa to stáva koníkovskou klasikou. 🙄

mamusa123456789
6. sep 2023

A si predstav, ze ja dám piecť kura a manžel uvarí ryžu, manžel robí rezne a ja spravím ku tomu zemiakový šalát, ja povysavam a manžel za mnou zotrie podlahu, ja idem vyložiť sušičkou a on umývačku, ja spravím nákup a on to vyloží z auta 😉 sme spolu za mesiac 11 rokov... Aj sa po hádame, ale za pol hodku je všetko v poriadku... Takže do reality sa dostane ty a nie tvoja kamaratka

angela099
9. sep 2023

A čo to teba trápi také veci..nechaj ich nech si užívajú lásku, nemusí to byť hneď ten typ chlapa ktorý sa otočí o pár rokov o 360stupňov a aj keby nie je to tvoj problém..za to že to nevyšlo tebe nekaz vzťah im, mať takú kamarátku ako si ty už by si dávno dostala na rozum..

denithestrange1993
9. sep 2023

Starat sa do cudzieho vztahu a niekoho dospeleho poucovat co je prenho dobre? Ehm 🤔 a to,ze si starsia nevyhnutne neznamena,ze mas viac rozumu a patent na vztahy. Realita je taka,ze tvoja kamoska je stastna,tak jej dopraj,co ma prist to pride aj bez tvojich rad 😉

Strana
z3