Ako efektívne zmeniť partnera v komplikovanej situácii?
Ahojte, ako by ste riešili situáciu, keď máte partnera, ale váš vzťah už nefunguje? Nemáte deti, býva u vás, ale nie ste na seba zlí, skôr také neutrálne, celkom príjemné solunažívanie. A zrazu spoznáte niekoho iného, s kým si vo veľa veciach rozumiete. A neskutočne váas priťahuje. Problém je, že ak by ste s ním chceli začať niečo vážne, museli by ste mu venovať všetok svoj čas a pozornosť. Poznáte ho však len dva týždne. (Už ste spolu niekoľkokrát spali, trávite spolu čas a cítite, že chcete na neho "staviť všetko")
Ako by ste to riešili? Rozišli by ste sa s aktuálnym partnerom zo dňa na deň a toho druhého si hneď nasťahovali k sebe? Alebo ako? Podvádzali by ste jedného s druhým dlhšie, kým by na to neprišiel a neodišiel sám?
Ďakujem za názory.
Preboha, ved aj ked menis pracu, tak je nejaka vypovedna lehota, toto je teda uz iny level...
@anonym_bae31f ty si sa nikdy nezamilovala?
@anonym_autor po dvoch tyzdnoch si sa zamilovala?ale chod.Doma mas nudu,stereotip a "vonku" prezivas opat vzruso,taky ten zaciatok,ked je vsetko nadherne,ved tak to bolo isto aj s tym,s ktorym zijes,ked ste spolu len zacinali....Si myslis,ze s tymto casom neupadnes do stereotipu?a potom co,pride dalsi a dalsi a dalsi?teba laka len to nove,co je v stereotipnej domacnosti zial normal.Nebud ani s jednym.Lebo s tym,ktorym zijes,keby ho lubis,nebudes rozmyslat nad druhym a nie,to,ze sa vam zije celkom fajn,ale nie si stastna a vyhladavas ineho,neznamena,ze s nim mas byt.Co sa tyka druheho,si s nim len 2 tyzdne aj to,mimo byvania.2 tyzdne su sakra malo na to,aby si sa zamilovala a poznala toho cloveka.Na zaciatku je kazdy "uzasny,dokonaly a super vo vsetkom" no lahko sa moze stat,ze ked vykopnes sucasneho,novy ta necha,alebo sa z neho vykluje idiot,alebo pri troche stastia si spolu oficialne zacnete a casom to bude tiez stereotip a ver,ze bude.Kazdy vztah pride do rutiny,ziaden vztah nie je ako prve randenie az do konca zivota.A preto je dolezita laska.Pretoze ak sa dvaja skutocne lubia,tak vydrzia vsetko.U teba si myslim,ze nelubis ani jedneho.S jednym sa nudis,druheho si myslis,ze lubis,len preto,ze je to zaciatok a vsetko je ako na oblaciku
To bude zase tá vzťahová koučka čo nevie, ako poradiť svojej klientke a vy robíte jej robotu zadarmo 🤣
Niezeby by som sa vedela vzit na 100 % do situacie (kedze som sa zamilovala len raz v zivote a to mam doma), ale podla situacie by som to cim skor poriesila so sucasnym. Ma peniaze na podnajom alebo kam ist? Cim skor, uz si to mohla davno ukoncit, po tom prvom sexe s inym, mohol si nieco od 1.5. najst. Nikoho by som si k sebe nestahovala aspon mesiac, prespat novy moze, ale byvat nie. Casom sa uvidi. To ti pisem ako niekto, co kupil nehnutelnost s priatelom po necelom pol roku vztahu. Obcas mi chyba ta samota a ticho vlastnej izby. 🤣
@anonym_autor ved ale ty si uz na toho noveho vsetko stavila, ked si sa s nim vyspala a vobec dovolila svojmu poblaznenie prerast do niecoho. Ci akoze co chces teraz spavat s novym, zit so starym a ked zistis, ze ti novy nevyhovuje (co na 90% casom pride), tak ho odkopnes a ostanes v istote? Ty v tej istote spokojna nie si, inak by si sa "nezamilovala" inde. Takze usetri cas tomu priatelovi, prejav mu nejaku uctu a povedz mu pravdu, taketo spravanie je uplne ubohe. A ak nemas 16, tak ta uz neospravedlnuje nič.
Mala by si zmeniť názov témy. Nie ZMENIŤ, ale VYMENIŤ.
Ja som čakala, že ti niečo nevyhovuje na partnerovi, že ste sa povadili v niečom dôležitom, že chceš meniť jeho zvyky, návyky, správanie. Nie že chceš vymeniť kus za kus 🤦🏻♀️
A ako? jednoducho. Drahý, býva sa mi s tebou dobre, ale našla som niekoho, s kým som za dva týždne už niekoľkokrát spala. Mohol by si sa prosím zbaliť a odísť? chcela by som ťa vymeniť. Ďakujem ☺️ Jednoduché, rýchle, efektívne. A ozaj. Ten nový sa chce tiež vymeniť? ja ti vlastne neviem poradiť. Nikdy som nezačínala vzťah v posteli 🤷♀️
Mala by si zmeniť názov témy. Nie ZMENIŤ, ale VYMENIŤ.
Ja som čakala, že ti niečo nevyhovuje na partnerovi, že ste sa povadili v niečom dôležitom, že chceš meniť jeho zvyky, návyky, správanie. Nie že chceš vymeniť kus za kus 🤦🏻♀️
A ako? jednoducho. Drahý, býva sa mi s tebou dobre, ale našla som niekoho, s kým som za dva týždne už niekoľkokrát spala. Mohol by si sa prosím zbaliť a odísť? chcela by som ťa vymeniť. Ďakujem ☺️ Jednoduché, rýchle, efektívne. A ozaj. Ten nový sa chce tiež vymeniť? ja ti vlastne neviem poradiť. Nikdy som nezačínala vzťah v posteli 🤷♀️
@anonym_dc4955 presne tak, tiez som si hovorila, ze chce "prerobit" frajera 🤣
@anonym_autor tak keď vám to nefunguje, tak sa rozid, a je úplne jedno, či niekoho ďalšieho máš alebo nemáš… načo sa tvárite ako pár, keď už ním nie ste 🙄

@anonym_autor ty už po dvoch týždňoch vieš, že tento vzťah nevztah bude OK? Sodoma - Gomora, som zvedavá, čo urobíš ak po mesiaci zistíš, že to nie je také ako si si myslela. Vratiš sa späť? 🤔