Ako fungovať v nezáväznom vzťahu?
Poprosím písať iba ženy,ktoré majú skúsenosti a ktoré takto fungovali...obaja sme slobodní ludia (nikoho nepodvadzame)...neviem celkom,ako sa mám v takomto vzťahu správať...som na začiatku takéhoto vzťahu a obaja máme v Tom jasno, no nekomunikujeme spolu ani cez net,ani nijako, (proste sa nevypisujeme) stretli sme sa párkrát,viac menej na jeho podnet,keď ma oslovil cez správy...vraj je to na mne a mám sa ozvať kedykoľvek budem chcieť...pár dní dozadu sme si dohadovali ďalšie stretko,no napokon ho zrušil a teraz neviem vôbec zaujať postoj v ďalšom pokracovani... blbé,ale nechcem sa nejako ponúkať aj keď najradšej by som mu to napisala narovinu...neviem proste ako to celé naštartovať na nejakú pravidelnosť bez toho,aby som sa vnucovala...poradíte? Nejaké ženské triky,rady skúsenosti...
@0silvia0 jaj no to áno....je síce pravda,že to nebolo nijako na 100% dohodnuté,to zase nie...len sme sa o tej možnosti v daný deň bavili...
@777januska777 no hlavne ja by som to rada mala na dlhšie a na pravidelno...preto to tak riešim...no kým to nevydebatujem s ním,tak sa nikam nepohnem...potom už aspoň budem vedieť na čom som....takto ešte tapam...a ja už som bola takom vzťahu skoro dva roky...lenže tam bola aj tá pravidelnosť aj nejaký kontakt cez písanie a tak...tam som nemala.ziadne dilemy....
Suhlasim so
@0silvia0
@0silvia0 ale ten pokec a to víno to chce tak aj on....toto je v pohode...len sme nejakí neohrabani obaja a zároveň nesmeli...ja proste cítim z neho,že sa bojí nech niečo nepokazí....to keď sme spolu osobne....a keď cez net dohadujem stretko je úplne chladný....osobne není chladný,je aj nežný aj všetko super
Nejdem čítať komentáre, pred veeeela rokmi som mala podobný vzťah. Fungovalo to jednoducho. Napísala som napr zajtra mam čas, prídeš? Nepatrala som po tom, prečo sa mu v daný deň nedalo, on sa tiež nepýtal, prečo sa mne nedalo zas iný deň. Proste tak to pri takýchto vzťahoch chodí. Žiadne výčitky, spovedanie a pod. Len ste spolu keď máte čas a chuť. Nepýtas sa na jeho kamošov ci rodinu, jeho nezaujíma ta tvoja. Nam to fungovalo takto takmer rok. Potom som spoznala svojho manžela a toto som ukončila. Neboli scény, že prečo. Keď som sa po rokoch rozviedla, opäť sme sa s dotyčným chvíľu stretávali, podobne ako pred rokmi.
no poznám...u mňa to nebolo dobre, lebo som sa zaľúbila...a tak som to radšej skončila...😉
@petulda333 inak teraz som tu tvoju správu čítala pozornejšie....akože ako k tomu došlo,že ti vyznal lásku keď to bolo o sexe a nič ste neriešili? To ma normálne úprimne zaujíma...budem rada keď mi to popises 🙂
No asi po roku mi napisal ze ma ma rad. A ja ze fajn, ved aj ja jeho v podstate.. Stretavali sme sa nadalej len kvoli sexu a raz sme sa stretli na diskoteke, mal vypite a povedal, ze sa zamiloval.. Ja som to tak necitila az o niekolko neskor, ked sme sa dohodli ze to skusime spolu..
@petulda333 no veď ale na základe čoho? Keď ste spolu nemali iné aktivity ani situácie okrem sexu...tak ma zaujíma že či sa zaľúbil na základe sexu alebo čoho 🙂
@jane89 inak ste spolu nekomunikovali nijako? Alebo ako to bolo vo vašom prípade? Ako vyzerali tie stretnutia?
No to neviem 😀 ako my sme par krat boli aj na kavu, alebo ked sme sa stretli nahodou tak sme sli na zmrzku a pokecali ale to bolo mozno raz za mesiac. On mi vravel tie klasicke reci, ze sa namna vzdy tesil, nielen pre sex, ze ma vzdy rad videl a tak.. Mozno chcel vztah a tak mi to povedal, ako nikdy sme sa nebavili, ze na zaklade coho... Ked to povedal tak sme to skusili oficialne a sme spolu 11r
@petulda333 veď ja tomu rozumiem celkom,ale vidis,dá sa to...lebo tu sú väčšinou príspevky,že nemám nič čakať,veď ani nečakám a všetky tu píšu iba o sexe že to je takýto vzťah,tak asi ste mali nejaké rozhovory na nejaké témy,že to proste nebolo len vyprasit a odísť....tak že o čom ste sa zvykli napr.rozpravat a napr.by ma zaujímalo ako sa k tebe správal počas tých sex stretnutí že si to asi vycitila na základe jeho správania....že čo také robil pre teba...
No par mesiacov to bolo fakt len takto, zasexovat a domov. Ale jasne cestou na to miesto sme kecali. Ako v praci, on o futbale, co mame radi a tak... Mali sme miesto kt bolo autom cca 15min dalej tak sme ticho neboli. Ako uz si to ani nepamatam. Hovorili sme aj o predoslych vztahoch a tak... Ano da sa to, ze z toho nieco bude ale je to skor vynimocne. Ja som vtedy fakt nic nechcela. Ziadneho frajera. Max kamos s vyhodami, ale to s kamaratom nejde. My sme sa inak nestretavali tak to bolo fajn. Nepoznali sme rodiny, kamosov, kolegov
@jane89 tak mi prosím ťa popis jeho správanie voci tebe na začiatku keď išlo len o sex....ako často ste boli v kontakte a tak...ale keďže spolužiaci tak zrejme často
Poflanmna sa nanho namotavas ak uz aj namotana nie si,lebo keby sinto brala tak nezavazne ako popisujes bolo bybti uplne jedno co si bide mysliet o tom ked sa mu ozves.Straaaasne analyzujes nieco co ziadnu analyzu nepotrebuje.
@jane89 napísala som ti správu
@nini1010 nejde vôbec o namotanie...vzťah nehľadám,len sa pýtam na skúsenosti,lebo aj keď ide o sex a ten sex je zadarmo (keď už to mám takto hlúpo napísať),tak by to malo mať nejakú úroveň...nejaké správanie,proste niečo....lebo keď tam nie je nič,ani nejaké kamarátstvo alebo akási ľudská blízkosť,to si môžem rovno pýtať za takýto sex peniaze....(samozrejme, nemám to v pláne,len nahlas uvazujem a preto sa v tom vrtam a pýtam na reálne skúsenosti,nech to viem troška porovnať odkiaľ pokiaľ a kde sú tie hranice,ako mať chuť na sex zadarmo s niekým,ale zároveň ostať ženou,nie k....vou v očiach toho muža)
anonymna autorka, podla tvojich otazok a odpovedi je nad slnko jasnejsie, ze od dotycneho ocakavas viac ako len sex
Ja sa musim tiez priklonit k poslednym nazorom. Ze ty uz teraz ocakavas viac. Prilis ta zaujima co a ako to vyslo tym ktori od sexu presli k realnemu vztahu manzelstvu. Mozno si to ani sama neuvedomujes ale precitaj si mozno svoje otazky este raz 🙂 takisto keby ti slo naozaj LEN o sex neriesis to takto nerozoberas nezamyslas sa. A ak uz teraz nad tym takto uvazujes ked ste sa videli zo tri razy isto cces viac aj ked si to mozno naozaj teraz nepriznas. Sama uvidis 😊
No co, ozvala si sa mu? 😉
@elenita v čase založenia tejto diskusie sme si vymenili pár správ,plánovali stretko, ponúkla som svoje voľné dni,no viac sa neozval a tým pádom ani ja jemu...
No, tak je to uz asi "vyriesene" ...
@elenita tak mňa to už netrápi,ale nečakala som to a pravdupovediac celkom by ma zaujímalo,prečo sa neozval...mohol napísať čokoľvek,ale ostať ticho a nič,to som nečakala,už ho nejaký ten rok poznám,ale prekvapil nemilo

pises, ze sa s tebou bavi ako so stetkou, neda ti vediet o zrusenom stretku a tie dalsie medziriadkove indicie😶
Tuzis o pokece pri vinku, ale on evidentne nema zaujem o nic blizsie, tak bud sa s tym zmieris alebo hladaj nieco vztahove.