Ako funguje daddy play alebo DDLG
Ahojte!
Chcela by som sa velmi rada spytat ci ma niekdo nejaké skúsenosti co sa tyka temy DDLG(dominant daddy/little girl) alebo daddy play. Ci uz sa v takomto vztahu nachadzate, alebo ste sa nachadzali. Vela som si o tom citala na internete, na roznych diskusiach atd.
-podstata celeho tohoto je ze sa o vas “Daddy” stará, ma prinasat pocit bezpečia atd. Vela ludi zachadza aj do age playu -coz neni moja vec. Vsimla som si ze na Slovensku/Cesku asi moc pripadov neni. A ked uz nejake diskusie boli su dost stare. Dakujem za odpovede!🙂))
(Mam 19rokov-o chvilku 20. Takze som dospela osoba , ktora studuje a pracuje. Sama by som rada vyhladala muza ktory by sa mozno do tejto “role” vedel vcítiť. Takze spravam som otvorena.🙂) Nema to nic spolocne s incestom ani pedofiliou. Take veci ja samozrejme nepodporujem!!!!. Je to cisto iba “Roleplay” 🙂))).)
@princessss000 Tak na toto som videl nejaký dokument z USA, tuším to bolo na truly na YT bolo to fakt bizar. Dospelá žena v plienkach, ktorá si kreslí, spí v postieľke, vonku skáče do kaluže vody. No comment. Dosť uchylne.
@princessss000 Tak na toto som videl nejaký dokument z USA, tuším to bolo na truly na YT bolo to fakt bizar. Dospelá žena v plienkach, ktorá si kreslí, spí v postieľke, vonku skáče do kaluže vody. No comment. Dosť uchylne.
@pr85 USA je cele jeden veľký bizar 😂 s tým co napísala ona to veľa. Nemá
@pr85 no ako maska na karneval môže byť, inak mi to hlava neberie taký ulet.

cisto zo zvedavosti, tovj vztah s otcom (pravym otcom) je aky? zajuima ma, co k tomuto osoby vedie...