icon

Ako funguje daddy play alebo DDLG

princessss000
Včera o 20:33

Ahojte!
Chcela by som sa velmi rada spytat ci ma niekdo nejaké skúsenosti co sa tyka temy DDLG(dominant daddy/little girl) alebo daddy play. Ci uz sa v takomto vztahu nachadzate, alebo ste sa nachadzali. Vela som si o tom citala na internete, na roznych diskusiach atd.
-podstata celeho tohoto je ze sa o vas “Daddy” stará, ma prinasat pocit bezpečia atd. Vela ludi zachadza aj do age playu -coz neni moja vec. Vsimla som si ze na Slovensku/Cesku asi moc pripadov neni. A ked uz nejake diskusie boli su dost stare. Dakujem za odpovede!🙂))
(Mam 19rokov-o chvilku 20. Takze som dospela osoba , ktora studuje a pracuje. Sama by som rada vyhladala muza ktory by sa mozno do tejto “role” vedel vcítiť. Takze spravam som otvorena.🙂) Nema to nic spolocne s incestom ani pedofiliou. Take veci ja samozrejme nepodporujem!!!!. Je to cisto iba “Roleplay” 🙂))).)

anonym_a046d1
Včera o 20:58

cisto zo zvedavosti, tovj vztah s otcom (pravym otcom) je aky? zajuima ma, co k tomuto osoby vedie...

pr85
Včera o 21:02

@princessss000 Tak na toto som videl nejaký dokument z USA, tuším to bolo na truly na YT bolo to fakt bizar. Dospelá žena v plienkach, ktorá si kreslí, spí v postieľke, vonku skáče do kaluže vody. No comment. Dosť uchylne.

anonym_098389
Včera o 21:29
@pr85

@princessss000 Tak na toto som videl nejaký dokument z USA, tuším to bolo na truly na YT bolo to fakt bizar. Dospelá žena v plienkach, ktorá si kreslí, spí v postieľke, vonku skáče do kaluže vody. No comment. Dosť uchylne.

@pr85 USA je cele jeden veľký bizar 😂 s tým co napísala ona to veľa. Nemá

anonym_e8e544
Včera o 23:00
@pr85

@pr85 no ako maska na karneval môže byť, inak mi to hlava neberie taký ulet.

princessss000
autor
Dnes o 04:30
@pr85

@pr85
@pr85 hej, ten som videla aj ja. A bolo to velmi bizarne. Niektory ludia beru uz veci velmi daleko a s tym ani ja sama nesuhlasim. Nieco je uz prilis moc🙂)…a ludia su moc otvoreny niektorym temam a toto je tiez velmi taboo iba ma seriozne zaujimalo ci niedko takymto vztahom seriozne funguje a ako! Nic viacej. Sama som napisala ze age play(do toho zapadaju aj plienky, dudle a podobne uchylne praktiky”) nezvazujem , a ani nepodporujem uprimne.🙂)

princessss000
autor
Dnes o 04:40
@anonym_a046d1

cisto zo zvedavosti, tovj vztah s otcom (pravym otcom) je aky? zajuima ma, co k tomuto osoby vedie...

@anonym_a046d1 vela ludi si toto spaja s daddy issues”- čo som počul, videla -velmi vela mladych zien aj v mojom veku ho má . Čítala som o tom vela veci aj knih. Nemusi mať tento kink”(niekoho nazyvat daddy, ci byt submisivny,atd) nic spojene s daddy issues. Vsak ano😄 vztah s otcom som mala dobry a uzasny prve 3roky zivota a nasledne bolo peklo…🙂) (to hovori vela dievcat , avsak vacsina z nich si to spoji s tym ze daddy issues su ak im ich tatinko nekupi najnovsi iphone …coz je s prepacenim picovina a ludia si iba namyslaju veci aby boli v dnešnej dobe niečim zaujímavý….), videla som vela pripadov ze toto robia aj ludia ktory mali napriklad velmi pekny vztah s otcom(realnym) dobry a pekny. Avsak ten pripad som ja neni.

anonym_32508b
Dnes o 04:40

@princessss000
..."Nema to nic spolocne s incestom ani pedofiliou..." DADDY play...LITTLE girl.... Lebo ked ma niekto predstavovat otca alebo niekto ma byt malym dievcatom....no....nic v zlom ale mne to pride ze ty sa vlastne "len" chces hrat na incest alebo na pedofiliu...Za mna tiez uchylne.

anonym_32508b
Dnes o 04:42
@princessss000

@anonym_a046d1 vela ludi si toto spaja s daddy issues”- čo som počul, videla -velmi vela mladych zien aj v mojom veku ho má . Čítala som o tom vela veci aj knih. Nemusi mať tento kink”(niekoho nazyvat daddy, ci byt submisivny,atd) nic spojene s daddy issues. Vsak ano😄 vztah s otcom som mala dobry a uzasny prve 3roky zivota a nasledne bolo peklo…🙂) (to hovori vela dievcat , avsak vacsina z nich si to spoji s tym ze daddy issues su ak im ich tatinko nekupi najnovsi iphone …coz je s prepacenim picovina a ludia si iba namyslaju veci aby boli v dnešnej dobe niečim zaujímavý….), videla som vela pripadov ze toto robia aj ludia ktory mali napriklad velmi pekny vztah s otcom(realnym) dobry a pekny. Avsak ten pripad som ja neni.

@princessss000 Co nasledovalo po tom 3.r zivota, ze to nazyvas peklo ?

princessss000
autor
Dnes o 04:45
@anonym_32508b

@princessss000
..."Nema to nic spolocne s incestom ani pedofiliou..." DADDY play...LITTLE girl.... Lebo ked ma niekto predstavovat otca alebo niekto ma byt malym dievcatom....no....nic v zlom ale mne to pride ze ty sa vlastne "len" chces hrat na incest alebo na pedofiliu...Za mna tiez uchylne.

@anonym_32508b suhlasim! Avsak v mojom pripade som to skorej myslela (dominantny muž)nie priamo oslovovat niekoho tato”. Za mna to tiez zni podobne incestu.🙂) -co je nepripustne a nechutne , a som proti tomu!!!takze nie nechcem sa hrat na incest ani pedofiliu. Iba ma seriozne zaujimalo ci niekdo takto zije, alebo ma takyto sexualny zivot.

princessss000
autor
Dnes o 04:47
@anonym_32508b

@princessss000 Co nasledovalo po tom 3.r zivota, ze to nazyvas peklo ?

@anonym_32508b 😄velmi na dlhe rozpravania…neviem ci by sa sem taka dlha sprava aj vošla. Peklo som to nazvala preto lebo neprajem nijakemj malemu dievcatku(ani chlapcekovi) aby sa k nemu takto spravali vlastny rodicia(konkretne otec). Urcite su ludia ktory to mali horsie nez ja , to nehovorim.

anonym_a97679
Dnes o 05:26
@princessss000

@anonym_32508b 😄velmi na dlhe rozpravania…neviem ci by sa sem taka dlha sprava aj vošla. Peklo som to nazvala preto lebo neprajem nijakemj malemu dievcatku(ani chlapcekovi) aby sa k nemu takto spravali vlastny rodicia(konkretne otec). Urcite su ludia ktory to mali horsie nez ja , to nehovorim.

@princessss000
Hajde k psychológovi lebo si do....š celý život. Máš úplne znicenu psychiku a preto takto uvažujes. Protirečia si. V poslednom momente píšeš ako si proti pedofílii a zároveň sa pýtaš či má niekto taký sexuálny život.
Tvoj tatko ťa "pokazil" a ty namiesto "oprávnenia sa" pomocou serióznych terapii v Tom chces naďalej pokračovať, len inou formou.
Ja dokonca beriem, že niektorí ľudia môžu mať trochu iné predstavy/uchilky (neškodné pre psychiku!). Akle za mňa iba tí, ktorí sú skutočne v pohode. Napríklad si toho dominanta a submisivneho zahrajú zrovna v Tom sexe. Alebo iné rollplay. Na to však treba vo vzťahu splniť veľa predpokladov aby to fungovalo. Lebo pokiaľ ťa zrovna ten muž nerešpektuje v bežnom fungovaní, neváži si ťa, bolo by úplne na hlavu hrať ešte aj v sexe submisivnu poslušnu Aničku. Treba vedieť rozlíšiť moment hry a reality. Pokiaľ je žena v rámci tej hry submisivnu, ok. Aké treba sa vedieť vrátiť.
Ty nie si v poriadku po tvojich rokoch s otcom. Toto nie je dobrý nápad, nechať sa ovládať iným chlapom a ešte takýmto debilnymi sposom.
Kamoška má tiež problémového otca, odišiel od nich. Našla si o 22 rokov staršieho muža, milujú sa. Už sú aj zobrazí a pekné si nazívaju. Ale v rámci normálneho vzťahu. Jasne, stará sa o ňu a keď treba aj ju "uprace". Ale to tak, že sa s ňou odmietne hádať a s kľudom angličanka jej odpovedá. Ona sa ukľudní a je dobré. Starajú sa o seba vzájomne. On jej upečie tortu kľudne, ona sa tiež o neho stará super. Sama priznala, že kôli problémom s otcom chcela staršieho, aby zažila tu láskavosť chýbajúcu v detstve. Ale ona je v živote veľmi asertivna, nenechá si kakať na hlavu, robí dobrú prácu aj v nej je dobrá a obľúbená. Je vtipná a bystrá a že ale vôbec nie submisivnu.
Ty na to ideš zle. Viem že si toto nechcela počuť, no možno sa trochu nad tým zamyslieť.
Dá sa nájsť aj normálny muž, ktorý ťa bude ľúbiť aj starať sa o teba bez hrania sa na otecka.

princessss000
autor
Dnes o 05:29
@anonym_a97679

@princessss000
Hajde k psychológovi lebo si do....š celý život. Máš úplne znicenu psychiku a preto takto uvažujes. Protirečia si. V poslednom momente píšeš ako si proti pedofílii a zároveň sa pýtaš či má niekto taký sexuálny život.
Tvoj tatko ťa "pokazil" a ty namiesto "oprávnenia sa" pomocou serióznych terapii v Tom chces naďalej pokračovať, len inou formou.
Ja dokonca beriem, že niektorí ľudia môžu mať trochu iné predstavy/uchilky (neškodné pre psychiku!). Akle za mňa iba tí, ktorí sú skutočne v pohode. Napríklad si toho dominanta a submisivneho zahrajú zrovna v Tom sexe. Alebo iné rollplay. Na to však treba vo vzťahu splniť veľa predpokladov aby to fungovalo. Lebo pokiaľ ťa zrovna ten muž nerešpektuje v bežnom fungovaní, neváži si ťa, bolo by úplne na hlavu hrať ešte aj v sexe submisivnu poslušnu Aničku. Treba vedieť rozlíšiť moment hry a reality. Pokiaľ je žena v rámci tej hry submisivnu, ok. Aké treba sa vedieť vrátiť.
Ty nie si v poriadku po tvojich rokoch s otcom. Toto nie je dobrý nápad, nechať sa ovládať iným chlapom a ešte takýmto debilnymi sposom.
Kamoška má tiež problémového otca, odišiel od nich. Našla si o 22 rokov staršieho muža, milujú sa. Už sú aj zobrazí a pekné si nazívaju. Ale v rámci normálneho vzťahu. Jasne, stará sa o ňu a keď treba aj ju "uprace". Ale to tak, že sa s ňou odmietne hádať a s kľudom angličanka jej odpovedá. Ona sa ukľudní a je dobré. Starajú sa o seba vzájomne. On jej upečie tortu kľudne, ona sa tiež o neho stará super. Sama priznala, že kôli problémom s otcom chcela staršieho, aby zažila tu láskavosť chýbajúcu v detstve. Ale ona je v živote veľmi asertivna, nenechá si kakať na hlavu, robí dobrú prácu aj v nej je dobrá a obľúbená. Je vtipná a bystrá a že ale vôbec nie submisivnu.
Ty na to ideš zle. Viem že si toto nechcela počuť, no možno sa trochu nad tým zamyslieť.
Dá sa nájsť aj normálny muž, ktorý ťa bude ľúbiť aj starať sa o teba bez hrania sa na otecka.

@anonym_a97679 dakujem!

princessss000
autor
Dnes o 05:32
@anonym_a97679

@princessss000

@anonym_a97679 urcite mate pravdu a suhlasim🙂)

anonym_a97679
Dnes o 06:03
@princessss000

@anonym_a97679 urcite mate pravdu a suhlasim🙂)

@princessss000
Fakt to nie je sranda. Mala som kamoša, ktorý mal určité preferencie u seba. Ale tiež bol úspešný v živote a vzťahy s rodičmi mal fajn. Takže úplne v pohode mohol byť chvíľku v daných momentoch submisivny "trpiteľ".
Časom si našiel priateľku, ani mu nenapadlo jej povedať, čo by on rád. Nebola definitívne ten typ a on ju miloval. Takže od nej nevyžadoval tie veci.
A tu je rozdiel medzi tebou a tomuto ľuďmi. Oni sú len "hráči" ale nemajú pochramanu psychiku ako ty. Tu treba liečiť. A potom tiež nezačať s takýmito nápadmi. Je to ako u abstinujuceho liečebného alkoholika. Ten tiež už v živote nemôže ani tímovú prichuť.
Ty by si bola akurát tak obeť pre uchulilne ho*ädá. A rady play je vždy vždy! spojené s uchilactvom aj tou možno neprejavenou pedofiliou.

anonym_35f3a8
Dnes o 07:13

Veľmi zaujímavá téma na fóre pre matky a deti 🤔

babababka
Dnes o 08:38

Hovadina.

domkakvet
Dnes o 11:45

@princessss000 normalne to nie je.