Ako ho prinútiť aby so mnou chodil?
Cawte ľudia.
Chcela by som sa iba poradiť
Neviete ako by som si ho dokázala získať?
Strašne som zamilovaná a včera som sa dozvedela že o mňa nemá záujem, ale raz ma chcel a keď som snim nechcela byť tak sa na to vykašľal a teraz neviem čo mám robiť, skúste mi prosím poradiť...
Váham ale asi 13?
ja neviem ako ti na toto "normalne" odpovedat lebo vela rokov alebo rozumu este asi nemas... ale pozri sa na to z druhej strany...ako by niekto o koho nemas zaujem prinutil do vztahu teba? a pacilo by sa ti to? bolo by to podla teba vporiadku? jednoducho ked nieco nechcu obaja je to nanic a zbytocne sa tym zatazovat lebo to fungovat dlhodobo nemoze...
ignoracia zabera
Vies ako sa venci neposlusny pes? Priviaz ho na vodzku a k nohe 😉
@julia44784 dospej, tam nič iné asi nepomôže
podla mna je to cele zvlastne, ked raz som niekoho nechcela, tak preco teraz by som sa isla zblaznit za nim? pride mi to uletene, treba sa cez to len dostat
@julia44784 Aby chodil s tehotnou? 👍😀😀😀 Dieta asi jeho nebude. Otec toho co za chvíľu porodis je kde?
@veronikaszabova ..."mile Bravicko"....😀😉
@evittam presne 🙂
@veronikaszabova srdcu nerozkažes , láska je láska .
🤦🏼♀️😂
@julia44784 podla mna čarami. urcite je na to dake kuzlo
Nejako, pochop že pre jedno kvítí slunce nesvítí.Chlap by mal dobíjať ženu nie žena chlapa.Kolko máš rokov?
@julia44784 ja som síce proti tebe,tvojmu problému a štýlu písania asi stará krava,ale minule pri venceni psov som si vypočula rozhovor cca 14r pubertakov a tiež riešili,že prečo sa on rozišiel s ňou...a vieš čo bola odpoveď? Že keby mu vyfajcila, asi by s ňou bol... tak skús, za to nič nedáš 😉😉
@julia44784 samozrejme môj príspevok treba brať s nadhľadom, ak by niekto náhodou nepochopil
@lilyianka neskoro . . . vsetky baby si zobrali Tvoju radu k srdcu. . .😂
@evittam predstav si že to je ten otec môjho dieťaťa 😊
@julia44784 To je super. Raz ta chcel a ty jeho nie a vykaslal sa na teba. Ale dieťa ste stihli spravit. Vela šťastia....😀😀😀
@julia44784 no tak vidis ako ta chcel 😀 prepac ale si strasna naivka...chcel ta len na to jedno tak sa ti liskal a tlacil ti do hlavy kaleraby...ked dosiahol to co chcel si mu nanic...ten s tebou nikdy buducnost neplanoval, bola si prenho trofej a uz si len pritaz naviac s dietatom...aj keby si ho prinutila do vztahu ci aby si ta nebodaj vzal bude to katastrofa lebo ten zaklad tam chyba...radsej sa zameraj na dieta a jeho pekne poziadaj o vyzivne
@julia44784 to snáď žartuješ ?
Ty nemáš nič iné na práci pri decku ?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Mňa už tu picne do prdele 😂😂😂😂😂😂😂

@julia44784 koľko máš rokov ?