Ako ho znovu zaujať?
Ahojte, prosím o radu. Som znovu v kontakte s muzom s ktorým som pred cca 2 rokmi niečo riešila. On sa potom vrátil k ex tak z toho zišlo. Prosím o rady ako ho znovu "namotat" keďže je to medzi nami také kadejaké keďže som mu aj výčitky robila, hnevala sa, vykrikovala ze neodpisuje atď proste scény. Ako ho zaujať nech píše viac, chce sa stretnúť, ja totiž neviem s mužmi komunikovať, hneď dávam všetko zo strachu ze ho stratím
asi o teba ako partnerku nema najmensi zaujem a aj keby si sa na kolomaz rozliala, tek ten zaujem nevzbudis. A teba neviem si predstavit, ze by som sa snazila o chlapa, ktory ma vymenil za inu, a pre ktoreho som bola v podstate len naplast.
Pozri, z tohto mraku už nezaprší. Dlho sa už poznáte a do vzťahu to nikdy neprerastlo. Máte obaja pred 40, zamerajte sa skôr na obnovenie priateľstva, nesnažte sa silou mocou z toho vytrieskat viac. Lebo nakoniec pôjdete úplne od seba, aj to sa môže stať.
@kitycat scény vyrábam vtedy keď veci nejdu podľa mojich predstáv. A nie, neviem komunikovať s mužmi. Kým mi na mužovi nezáleží tak je všetko super, ako náhle sa namotam tak sa celá komunikácia zmení, podkladam sa mu, snažím sa nasilu zaujať proste cele zle. Len zmeniť to neviem, neviem byť chladnou, nechať sa dobíjať lebo mam strach ze tak ho stratím no a na tomto mužovi mi naozaj zalezi
@lija22 ďakujem za milý komentar 🙂 komunikácia s muzom ktorý sa mi páči mi vážne nejde. Príčinou je strach ze ho stratim
Vyrovnana a sebavedoma zena nepotrbuje nikoho namotavat.. Uz nemas "násť" aby si to mala v slovniku a starsej to tiez nema co ist ma rozum.
Namota sa iba baba, ktora nevie ako na to a ak o nu niekto "opre bicykel" tak uz planuje lasku naveky a bijuce svadobne zvony.
Na tohoto zabudni, najdi si niekoho ineho... Necakaj, kym o teba niekto zavadi
Veď to skús byť chladnou trocha,vyskúšaj ak tu na ňom zalezi
@lily14 neviem ako sa to robí, bráni mi v tom strach ze ho stratim
Stracas čas a energiu podľa mňa zbytočne. Buď to je alebo nie je
Uuuf k tvojmu komentu o 21:36....žienka popracuj na sebavedomí lebo ta to valcuje a ako vidíš, nič dobré z toho neplynie. Je to dlhá cesta ale v tvoj prospech.
@aandrea9 robím to už roky ale nedarí sa mi, nepomohla ani psychologička ani desiatky knih
Ako môžeš stratiť niečo, čo ani nemáš? Naozaj to pomáha, buď viac v pohode a hlavne žiadne scény, najmä ak spolu ani nechodíte, to odradí každého chlapa
@modrykonik33 stratim jeho priateľstvo, nebudeme si písať, volať, vidieť sa. Takže svojim spôsobom ho stratim
O mna mal po dlhom čase záujem jeden chalan. Šlo len o sex, keď som ho videla znovu, chcela som ho objať, dat mu pusu. No nakoniec som nič nespravila, sám prisiel za mnou. Na Silvestra som sa opila a vypisovala mu, vtedy mi napísal, že medzi nami nič nebude. Prešiel týždeň a keď sme šli partia na bowling, tak ma začal bozkávať v aute. Strašne po ňom túžim, ale odmietam sa vnucovať ďalšiemu chlapovi. Keď ho ignorujem snaží sa on.
Možno sa znova zaľúbiť? Ako sa vraví 2krat...do tej
To je ozaj strašné, čo tu opäť čítam. Samá psychožena
@kassandra25 keď nemáš povedať nič k veci tak sa nevyjadruj
ja by som sa na neho vykašľala a našla si muža ktorý by o mňa záujem mal...
No pozri sa. Robis sceny,vycitky- toto zmenit nevies. A aj keby sa stal zazrak a boli by ste spolu. Ako velmi majetnicky by si sa spravala vo vztahu? Isto hysterka,žiarlivka,vycitky,sceny.
Pytas rady ako ho zaujat, aby zabudol na tvoje zle vlastnosti? A zrazu bol paf a chcel Ta ? Takto to nefunguje, je mi to luto. Pretvarku raz stratis a svoje prirodzene spravanie vypukne
Ak chces udrzat priatelstvo,staci ospravedlnenie za svoje spravanie.
možno to tak v tejto inkarnácií máš... pozerala si si svoje karmické koleso? Tadiaľ by som hľadala cestu.
@maialeo neviem co je to ani ako sa to dá pozriet
tak to neries...

Nevies s muzmi komunikovať, ale sceny vies robit? To mi nejako nevychadza