icon

Ako ho znovu získať?

janka_23
27. jún 2020

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť ako získať späť svojho ex? Aby sa znovu zamiloval.

Strana
z2
anita6666
27. jún 2020

@ptmt1011 to ma zaujalo....po pol roku???? A dovtedy ste neboli nijako v kontakte? Žiadnom? Alebo prečo až po pol roku,čo bolo motívom jeho "zobudenia sa"? Aj ti to povedal,že prečo zrazu?

barborkabar
28. jún 2020

@0silvia0 presne ako píšeš, treba si to vziať z opačného garde 😉

karolinakr
28. jún 2020
jany149
28. jún 2020
petruska19
29. jún 2020

@janka_23 ak ťa niekto nemiluje, tak sa s tým zmier. A pravdepodobne ty tiež nemiluješ, lebo toto by si nenapisala

janka_23
autor
29. jún 2020

@petruska19 samozrejme ze ho milujem. Inak by som nelutovala a nechcela ho spat

anita6666
29. jún 2020

@janka_23 a ako si na Tom aktuálne?

petruska19
29. jún 2020

@janka_23 ak by ťa miloval, tak je s tebou, či?

janka_23
autor
29. jún 2020

@anita6666 ťažko povedať. Stretávame sa ale nie je to nič moc. Vidím, že ma voči mne blok

janka_23
autor
29. jún 2020

@petruska19 chcel byť so mnou, ja som to ale pokazila. Teraz dal tomu šancu, ale vidím ze to u neho moc nejde. Ze stále ma v hlave to ako som sa k nemu zachovala

mati31
29. jún 2020

@janka_23 a ako si sa k nemu zachovala?

petruska19
29. jún 2020

@janka_23 neviem čo si urobila, ale napraviť to môžeš jedine ty. Ukázať mu, že ho.lubis. musí ti začať dôverovať.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
nclr
30. jún 2020

@janka_23 dam ti pohlad z opacnej strany - uz tu niekto pisal ze snazenim sa a "tlacenim na pilu" dosiahnes presny opak. Pre nas muzov nie je nic atraktivnejsie ako sebavedoma zena, ktora ma nepotrebuje na to, aby bola stastna. Vtedy je v skutocnosti vyzvou a magnetom. Staraj sa o seba, makaj na praci, vztahoch, postave, mentalnej vybave a satniku. Ak je akakolvek sanca, ze tvoj ex ti prepaci (aj ked nezabudne), ze si mu ublizila, je tam len vtedy, ak sa naozaj zmenis a z podstaty tej zmeny bude jasne, ze to uz nikdy (nikomu) neurobis. Drzim prsty [M,31]

nelka0601
30. jún 2020

Jeeej toto mi pripomenulo v minulosti mňa 😏teraz by som si dala aj facku za to 😂 aj ja som sa vtierala , vypisovala našťastie ozaj len chvíľku , potom som prestala začala som sa viac starať o seba, chodiť von ,zabávať a neboj keď videl že ho ignorujem a bavím sa len v rámci kamarátstva tak sa začal zas zaujímať o mňa ,chcel byť so mnou ,ale už bolo neskoro ....sama sklamal on mňa nie ja jeho on chcel čas a utriedit si všetko v hlave nemal čas na mňa len na kamarátov ...čo čert nechcel našla som si iného a už máme aj spolu dieťa ..neviem ako by to dopadlo keby som nemala terajšieho muža a ani nechcem vedieť je mi totiž skvelé👍 btw s bývalým som stále kamarátka teda aspoň sa pozdravíme keď sa vidíme 😂

daili
30. jún 2020

Ahoj, nerob si zbytočne nádeje prosím ta, chlap keď prestane milovať tak prestane a nepohne s nim nič. Mala som vzťah 4 roky a milovala som ho neskutočne. Nevedela som si stále pripustiť že je koniec tiež som stále pozerala diskusie a stránky ako na to aby opäť sme boli spolu a znovu ma miloval. No skrátka nič nepomôže. Rok a pol som po rozchode sa ešte trápila a chcela ho späť no bohužiaľ zbytočne nádeje som si robila, inú nemal bol sam a aj tak nič nepomohlo. Teraz sme od seba 2 roky a boli sme si spolu zapáliť a kecali sme spolu, ale ostalo to iba pri tom sem tam sa mi ozve že čo robím alebo tak. Ale to je všetko.

anita6666
30. jún 2020

@daili a ten koniec ti navrhol on? Aj ti to teda narovinu povedal,že ťa neľúbi?

daili
30. jún 2020

@anita6666 ten koniec prišiel sám, ja som to cítila že ma už nemiluje už bol ku mne chladný. Ale není dávno keď ma volal von tak som mu napísala ze není to dobre lebo stále ho mam v mojom srdci a nechcem zasa sa trápiť tak mi odpísal ze ja som sa trápil po rozchode 2 roky a nikoho to netrápilo. Ale pritom ako sa oň trápil? Keď som mu zavolala a zablokoval si ma utekal predomnou.. Z tejto skúsenosti proste som sa poučila a keď sa pozriem na to teraz tak strašne som ublizovala sama sebe, možno aj jemu a ponizovala sa tým ze som skúšala stále niečo aby som náš vzťah zachránila ale pritom nič som mu nespravila. Až po čase som sa od známeho dozvedela ze sa vyspal s jednu druhu tretiu dokonca s moju kamarátku a pritom nám to aj v posteli fungovalo... Žili sme spolu inak úplne normálne

anita6666
30. jún 2020

@daili chladný v čom konkrétne? A keby ti povedal v tom období,ze ťa má rád? Alebo ani to nie? Mám na mysli to,ze ak by si cítila chlad a on by ti povedal,že ťa ma rad,či by to bolo uveriteľné.

daili
30. jún 2020

@anita6666 myslím ze nebolo, bol taky ze keď aj videl odomna zmeškaný hovor nezavolal späť väčšinu nedvíhal telefón keby náhodou sa mi niečo stane sa mu ani nedovolala by som keď zdvihol som bola normálne prekvapená.. Keď odchádzal do prace alebo prišiel pusu mi dal objal ma ale akonáhle sa zatvorili dvere a neboli sme spolu už bol kukne nedostupný, potom začal chodiť aj na diskotéky a aj písať si s neznámymi dievčatami... Vieš on bol taky ze potom si začal kupovať samé Audi, CC a tak a už mal hore ego.. Alebo išiel bezomna na chatu s kamarátmi na celý víkend.. Na dovolenku tak isto išiel s kamošom jeho priateľkou a jej kamarátov namiesto Mňa a to sam mi predtým navrhol že pôjdeme spolu po dovolenke prišiel akoby nič za mnou do prace, pracovala som v herni. A to ani mi nepovedal ze išla s nimi ešte teda nejaká baba, to kamarátka sledovala náhodné tu babu na instagrame a volala mi nech si sadnem že mi musí niečo povedať... A ja sprostá som mu všetko vždy odpustila aj to keď sa vyspal s jednou mojou kamarátkou..

anita6666
30. jún 2020

@daili tak to už áno,to chápem.

janka_23
autor
30. jún 2020

@nclr napísala som ti spravu

Strana
z2