icon

Ako ho znovu získať?

janka_23
27. jún 2020

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť ako získať späť svojho ex? Aby sa znovu zamiloval.

Strana
z2
marcellka32
27. jún 2020

Platí: ak chlap nechce ženu, môže sa žena aj poskladať, nevráti sa....neponizuj sa prosenim ho

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
janinah
27. jún 2020

Ak to dokázala vojvodkyna Kate,tak to dokážeš aj ty...ale stálo by za diskusiu rozobrať podrobnosti,či to za to vôbec stojí rozohrať takú hru.

janka_23
autor
Autor odpoveď zmazal
janka_23
autor
27. jún 2020

@janinah môžme aj SŠ napísať ak chces

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
janka_23
autor
27. jún 2020

@perdulka7 zle sa vyjadrujem, prepáč celú noc som nespala. Ma má rád, ale ta zamilovanosť tam nie je. Predtým som mu ublížila, dali sme si šancu ale proste vidím ze to u neho nejde. Dosť som teraz riešila, tlačila...

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
janka_23
autor
27. jún 2020

@ptmt1011 nepodviedla som ho

macekovam
27. jún 2020

@janka_23 si ho podviedla? AK ÁNO daj mu slobodu nech si nájde lepšiu... Naozaj úprimne a ty sa z toho poučí.. Tu vidíš co si tým ziskala

janka_23
autor
27. jún 2020

@perdulka7 napísala som ti spravu

janka_23
autor
27. jún 2020

@macekovam nie, Nepodviedla som ho

janka_23
autor
27. jún 2020

@macekovam napísala som ti spravu

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
janka_23
autor
27. jún 2020

@ptmt1011 napíšem ti do správy

marcellka32
27. jún 2020

Láska je ako prd, keď moc tlacis bude z toho hovno

sandrika1986
27. jún 2020

Netlac na neho....nechaj tomu cas....ked bude chciet byt s tebou, tak pride, ozve sa...Daj tomu hlavne cas a uvidis, ci sa vratite k sebe...hlavne ho nepros a neries.

merkelica
27. jún 2020

zabudni na to :D

janka_23
autor
27. jún 2020

@sandrika1986 ďakujem, budem sa snažiť aj keď ma to veľmi trápi a najradšej by som sa s ním o tom porozprávala hneď teraz

sandrika1986
27. jún 2020

Dopraj mu cas a ked mu bude na Tebe skutocne zalezat, tak sa ozve...sam od seba.
Mozno to bude par dni, par tyzdnov, mozno mesiac aj viac trvat...vydrz a bud trpezliva...neozyvaj sa mu sama od seba, maj svoju hrdost 🙂

janka_23
autor
27. jún 2020

@sandrika1986 ja som to s mužmi nikdy nevedela asi preto som už tak dlho viac menej sama

sunny8
27. jún 2020

😛

jaskolka
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
27. jún 2020

@janka_23 omylom som zmazala, ak ste to skúšali a nezalubil sa, ani to už nebude. Netlač, nevnucuj sa, len sa mu sprotivis. Chémia bud je, alebo nie. Možno, minimálna šanca, že keď sa úplne prestanete kontaktovať, že si uvedomi, že predsa tam dačo cítil, ale skutočne skôr nie. Zi svoj život, uvidís, že stretneš ešte muža, aký sa zamiluje a bude šťastný, že ste spolu

janka_23
autor
27. jún 2020

@jaskolka ja si už veľa rokov neviem nájsť partnera takže tomu veľmi neverím

xeonela
27. jún 2020

Cim viac ho budes chciet a tlacit, tym horsie, enchaj to plavat, mam kamosku, co jedno obdobie sa velice o byvaleho usilovala a bolo to zbytocne. Bola mu len na smiech.

0silvia0
27. jún 2020

@janka_23 vterky su nezaujimave ci uz pre muzov ci pre zeny... keby si ty niekoho nechcela, a dotycny by ta chcel silou mocou, liezol by ti na nervy...

anita6666
27. jún 2020

Neviem koľko ste od seba,ak ti povedal,že chce "pauzu",tak už vtedy si mu mala dať pokoj a nechať ho pauzovať. Ak si sa aj o niečo snažila a on ťa odmietal,tak teraz môžeš spraviť už len jedinú vec a síce, nebyť s ním v kontakte a to absolútne žiadnom, minimálne mesiac. Ak sa za tú dobu neozve,nechala by som ho tak. Nezabudni,že vo vzťahu,kde sa ponúkas ty ako zena,budeš vždy ťahať za kratší koniec a vždy bude na koni on a robiť si čo chce lebo bude mať v tebe istotu.

Strana
z2