Ako hodnotíte darčeky od môjho priateľa?
Chcem počuť váš názor na darčeky od môjho priateľa. Sme spolu 6 rokov. Pracuje ako skladník vo firme, kde sa predávajú kupelnove pomôcky, takže jeho darceky su väčšinou také, že mi niečo vezme, alebo odpíše. Poprípade donesie pribor, ktory mal 20 rokov pod posteľou ešte z prvej svadby s ex, alebo nájde v skrini nejakú sošku, alebo inú dekoráciu, alebo na Vianoce fasuju od firmy pracie prasky, alebo avivaz, ci vino, tak mi donesie....proste málokedy mi niečo kúpi. Ked som chorá pozicia mi sprej do hrdla,alebo kvapky do nosa, potom si to vezme a pod. Teraz boli Vianoce, dal mi kúpiť z Temu darcek pre dcéru. Keďže ja sa s jeho dcérou nestykam ( ona nemá zaujem), ale on k nám chodí normálne, povedala som mu,že nech mi za ten darcek nedáva peniaze, ale nech dá mojím deťom do obalky, aby neprisiel s prázdnou rukou. Dal im, tvaril sa dolezito a kto bol stratový? Ja. Všetko ma to začína stvat. Ako to vidíte?
Aj preto by som pozerala na muza co je uz raz rozvedeny ci to nebude "vadny kus".
Uz vies....
@anonym_autor darčeky sú také, aké si zaslúžiš. Dávno by som ho poslala do obehu, to na čo si s takým mužom šesť rokov? Bez MK si na to neprišla, že ťa nemá za nič?
@anonym_autor proste je to lakomec a ty asi tiež budeš trochu zvláštna, keď to nevadí požičiavať si použité spreje do hrdla a podobné veci
Lakomec, mebola by som s nim ani mesiac, nieto este 6 rokov.
@anonym_autor absolutne si ťa neváži a je držgroš. Nechápem, že si s ním tak dlho.
@anonym_autor prečo si s ním?
"Ked som chorá pozicia mi sprej do hrdla,alebo kvapky do nosa, potom si to vezme." To hovorí za všetko. Aj o tebe, prepáč. Požičať si kvapky do nosa?? No comment.
"Ked som chorá pozicia mi sprej do hrdla,alebo kvapky do nosa, potom si to vezme." To hovorí za všetko. Aj o tebe, prepáč. Požičať si kvapky do nosa?? No comment.
@anonym_7634c1 sak a co bude minat na sprej do nosa?? 😆 Ti dvaja sa nasli
@anonym_7634c1 sak a co bude minat na sprej do nosa?? 😆 Ti dvaja sa nasli
@belllinka ja ti nevím Karle 🤪
Ale uz si hadam za tych 6 rokov vsimol, ze po jeho darcekoch to v tvojich ociach nie su slzy radosti?
@anonym_autor mala som to podobné, presne aj tých 6 rokov, je to zgrlos, nezmení sa, máš na viac
@anonym_autor Neodpovedáš, prečo si s takým retardovaným exemplárom?
Zgrloš, nechápem načo a s ním 6 rokov? Už na začiatku musel takýto byť a nikdy v živote sa nezmení, však ak nieje jediny chlap na svete, radšej byť sama ako toto mat

Urob si s nim ale aspon 3 deti . Take sproste zeny ako ty bez sebeucty sebahodnoty to je jeden des.
6 rokov si s nim , bud este dalsich 16. To nevidis sama ze to nie je v poriadku ? Že to je chore ? On , ty aj vas vztah ?