icon

Ako hodnotíte darčeky od môjho priateľa?

25. dec 2025

Chcem počuť váš názor na darčeky od môjho priateľa. Sme spolu 6 rokov. Pracuje ako skladník vo firme, kde sa predávajú kupelnove pomôcky, takže jeho darceky su väčšinou také, že mi niečo vezme, alebo odpíše. Poprípade donesie pribor, ktory mal 20 rokov pod posteľou ešte z prvej svadby s ex, alebo nájde v skrini nejakú sošku, alebo inú dekoráciu, alebo na Vianoce fasuju od firmy pracie prasky, alebo avivaz, ci vino, tak mi donesie....proste málokedy mi niečo kúpi. Ked som chorá pozicia mi sprej do hrdla,alebo kvapky do nosa, potom si to vezme a pod. Teraz boli Vianoce, dal mi kúpiť z Temu darcek pre dcéru. Keďže ja sa s jeho dcérou nestykam ( ona nemá zaujem), ale on k nám chodí normálne, povedala som mu,že nech mi za ten darcek nedáva peniaze, ale nech dá mojím deťom do obalky, aby neprisiel s prázdnou rukou. Dal im, tvaril sa dolezito a kto bol stratový? Ja. Všetko ma to začína stvat. Ako to vidíte?

anonym_c0e18c
26. dec 2025

Urob si s nim ale aspon 3 deti . Take sproste zeny ako ty bez sebeucty sebahodnoty to je jeden des.
6 rokov si s nim , bud este dalsich 16. To nevidis sama ze to nie je v poriadku ? Že to je chore ? On , ty aj vas vztah ?

anonym_c98e05
26. dec 2025

Aj preto by som pozerala na muza co je uz raz rozvedeny ci to nebude "vadny kus".
Uz vies....

anonym_a8b1d8
26. dec 2025

@anonym_autor darčeky sú také, aké si zaslúžiš. Dávno by som ho poslala do obehu, to na čo si s takým mužom šesť rokov? Bez MK si na to neprišla, že ťa nemá za nič?

janickacrazy
26. dec 2025

@anonym_autor proste je to lakomec a ty asi tiež budeš trochu zvláštna, keď to nevadí požičiavať si použité spreje do hrdla a podobné veci

zuzana76
26. dec 2025

Lakomec, mebola by som s nim ani mesiac, nieto este 6 rokov.

nicegirl369
26. dec 2025

@anonym_autor absolutne si ťa neváži a je držgroš. Nechápem, že si s ním tak dlho.

radacak
26. dec 2025

@anonym_autor prečo si s ním?

anonym_7634c1
26. dec 2025

"Ked som chorá pozicia mi sprej do hrdla,alebo kvapky do nosa, potom si to vezme." To hovorí za všetko. Aj o tebe, prepáč. Požičať si kvapky do nosa?? No comment.

belllinka
26. dec 2025
@anonym_7634c1

"Ked som chorá pozicia mi sprej do hrdla,alebo kvapky do nosa, potom si to vezme." To hovorí za všetko. Aj o tebe, prepáč. Požičať si kvapky do nosa?? No comment.

@anonym_7634c1 sak a co bude minat na sprej do nosa?? 😆 Ti dvaja sa nasli

anonym_7634c1
26. dec 2025
@belllinka

@anonym_7634c1 sak a co bude minat na sprej do nosa?? 😆 Ti dvaja sa nasli

@belllinka ja ti nevím Karle 🤪

danieli
26. dec 2025

Ale uz si hadam za tych 6 rokov vsimol, ze po jeho darcekoch to v tvojich ociach nie su slzy radosti?

prosimopomoc
26. dec 2025

@anonym_autor mala som to podobné, presne aj tých 6 rokov, je to zgrlos, nezmení sa, máš na viac

anonym_21a8e4
26. dec 2025

@anonym_autor Neodpovedáš, prečo si s takým retardovaným exemplárom?

zuzubb007
26. dec 2025

Zgrloš, nechápem načo a s ním 6 rokov? Už na začiatku musel takýto byť a nikdy v živote sa nezmení, však ak nieje jediny chlap na svete, radšej byť sama ako toto mat

pajaci
26. dec 2025

Toto proste nemôže byť realita! V každom vzťahu sa určite nájde nejaké mínus ale toto? Nie neverím žeby jedna žena 6 rokov tolerovala takého chlapa. To nie ...

mircalla
26. dec 2025

Tak budem sa vyjadrovat len s tym darcekom. V tomto pripade uprednostnim ziadny darcek ako recyklovane haruburdy z minuleho storocia ci posunute nevhodne darceky z prace. Bud je zgrlos alebo si pre neho nic ale najskor oboje. To, ze nevie, co sa patri, to ani nehovorim.

cacianka
26. dec 2025
@anonym_7634c1

@anonym_7634c1 možno ochorie dosť náhle, nečakane tak ho poprosí aby cestou k nej priniesol. A on donesie svoje, lebo keby kúpil nové balenie, tak sa bojí že mu ho nepreplatí a on žgrlavec by tratil. Chudák uboziacky. Jednak by som mala v zásobe základné liečivá a druhak by som hentoho chlapa zdr.bala ako fras a ak by sa nespamätal tak by bol dávno ex...
Alebo má nejake 95% super vlastnosti a len toto je chrapun ?!

jaond19
26. dec 2025

Ze su niektori chlapi co sa tyka darcekov ako mechom uderený by som este vedela pochopit, vsak mozu mat talent na ine veci, domace opravy atd.... ale chorej partnerke pozicat lieky a potom si ich brat spat je silna dementnost. Nie ze by ti nakupil daky balicek v lekarni nech si cim skor fit.... A ty si tiez mimo s takym tupelom stracat 6 rokov....

margotka17
26. dec 2025

@anonym_autor ouuu, no na darčeky nezáleží, skôr to, že jemu nevadí, čím ťa ide obdarovať. A požičať lieky? Ja by som s ním nebola.

martin96321
26. dec 2025

@anonym_autor Prakticky chlap. Mozno raz vysype mamku z urny a dostanes ju Ty.

choma
26. dec 2025

@anonym_autor Nesranduj. Sa zamysli prečo s ním si. Jeho správanie nie je normálne. Čím skôr od neho odíď. V živote ti nič nedopraje, ešte aj za kvety na MDŽ, určite čaká vďaku. Ak vôbec nejaké donesie 🙃
Toto nieje chlap, ale zufalec. Boože, ženy, vážte si samé seba!

ankare
26. dec 2025

@anonym_autor Preboha. Dávaj si pozor, aby si s ním neotehotnela.

lienkashcj
26. dec 2025

Je tp chudák. Totalny držgroš. Zaujímalo by ma či šetrí aj na vlastnom decku. Ale s takýmto chlapom by bola budúcnosť veľmi špatná a ťažká a o svadbe ani nehovorím. Využíva ťa. Nájdi si niekoho normálneho. S týmto by bol život peklo

lienkashcj
26. dec 2025

Ale tipujem že je to ďalší fejk príspevok. Autorka je neschopná dať odpoveď ako vždy od týchto...

anonym_fa0b52
26. dec 2025
@lienkashcj

Je tp chudák. Totalny držgroš. Zaujímalo by ma či šetrí aj na vlastnom decku. Ale s takýmto chlapom by bola budúcnosť veľmi špatná a ťažká a o svadbe ani nehovorím. Využíva ťa. Nájdi si niekoho normálneho. S týmto by bol život peklo

@lienkashcj šetrí, veď si čítala, že nejaký darček z Temu pre jeho dcéru a ešte ho aj zaplatila jeho priateľka 🤷🏼‍♀️

anonym_0be565
27. dec 2025

Darcek z Temu stal par supiek. Co im do tej obalky vlastne dal? A co si mu dala Ty?
Ak toto nie je vymyslene, tak si jednoducho hlupa. To by si po 6 rokoch mala vediet.

david3311
27. dec 2025

Hjazel jeden,ako si dovolil nekupit nausnice alebo kabelku

zazka666
27. dec 2025

@anonym_autor nuž,nuž, nuž... ako ti to jemne. UTEKAJ!!!!!

helenbozka
27. dec 2025

@anonym_autor samoľúbi škrob. Kašli na neho...6 rokov? To už úplne došli chlapi na svete, že sa s takým zapodievaš?

simcas75
27. dec 2025

Všetky tu nadavate na neho. Áno je to chlap, ktorý s ňou riadne vy...bava, lenže ona je tá, ktorá nastavuje/nenastavuje hranice (bez urážky autorka). Žiadna žena nie je natom tak zle, aby nemohla žiť bez chlapa. Uvidíš, že časom sa objaví lepší. Držím palce.