Ako ísť ďalej po rozchode?
Ako isť ďalej?😣
@ckocka ano to si hovorím aj ja,nechcela som vychádzať potom všetkom zle,ale on to nejak nechápe,vkuse vypisuje.
@ckocka vidím to ako jedinú možnosť,lebo keď čítam tie správy,tak s ním vlastne ani po dobrom ani po zlom🤦🏽♀️
Neviem akú inú možnosť by si ešte chcela využiť. Vymieňať si SMSky ďalších pár rokov?
@ckocka v žiadnom prípade,potom všetkom čo sa stalo mám už toho viac ako dosť,odstránila som z priateľov ale nechcela som blokovať,myslela som si že je dosť vyspelý na to aby pochopil určite veci,no zrejme on to potrebuje riešiť takto,a mne ten blok bude len vyhovovať😀
Podla toho, co si napisala, ty si sa rozisla. On je ten, ktory lubi ty uz nie. Staci si vypnut upozornenia, netreba blokovat. To je detske spravanie.
Ignoruj ! Ja so po mesiaci prestala otvarat maily a automaticky bez citania mazala. On mal 40 a nie ani po mojom vysvetleni to nechcel vzdat. Rozisla som sa ja s nim, napriek tomu ze som ho velmi milovala. Boli vsak vo vztahu pre mna neakceptovatelne veci.
Vysvetlila si, ignoruj!
Idealne ak mas moznost, zmen miesto, stat. Ja som zila v uplne imom meste ako on a to bolo enormne ulahcujuce.
@kornelies mám vypnuté,ano rozchod bol z mojej strany,fakt už som mala jeho ako osoby dosť,neviem načo sa obťažuje písaním,myslím že rovnako ako ja,on neľubi tiež.🤣to je len z jeho hlavy že ľubi,realita uplne ina😂
@svetlonos Presne takto som sa zachovala,rozišla,nepustím ho viac k sebe bližšie,potom všetkom určite nie,len on nemá v hlave asi pokope všetko,a keď vidím tie správy ako to má význam,chce sa mi plakať z toho s kým som vlastne žila😀😀😀
Mám to rovnako, som po rozchode skoro 2. Mesiac, rozchod bol fakt zly…cas pomaha, spomienky blednu, venujem sa len sebe, chodim pravidelne cvicit, stretavam sa s kamoskami, robim len cinnosti, ktoré sú mi prijemne a pomaly to ide🙂neboj o chvilu si nanho ani nespomenies😉
@nika_4 rozchod bol z mojej strany,ja už som to s ním nedávala,teraz nonstop správy od neho,nechcem dávať blok lebo to je detinské tak som aspoň vypla chat,ale keď ich čítam ja neviem či sa mám smiať alebo plakať😂🙌🏻

Tak ako doteraz, len bez príťaže.