Ako jemne ukázať nezáujem o bývalého spolužiaka
Vkuse mi vypisuje byvalý spolužiak, stale ma niekde vola posiela mi reelska a tak, síce ma nepozval priamo na rande zatiaľ, ale snažim sa mu ukázať , že to nemá zmysel a on ma stále otravuje ďalej, čo s ním
Zablokovať a hotovo
To je zakladna zenska chyba, uvazovat stylom "jemne ukazat". Musis to povedat uplne priamo a tvrdo.
Ta presne musis povedat rovno, toto takyto nepochopia a idu si stale svoje a este ty budes za tu najhorsiu...nie, rovno a priamo
snaž sa takeho získať ako kamaráta. ženy to tak robia. využiť čo sa naskytne. treba čušať o inom milencovi alebo dieťaťu s iným muzom. ak existuje.
Napíš nemám záujem a blokni
@anonym_autor ak ta niekam zavola, tak “nie, dakujem”. Ak posiela reelska a blbosti, tak nereagovat, idealne ani necitat.
@anonym_autor Neodisuj. A ak bude stale vypisovat, blokni. Takto som to spravila s byvalym.
@anonym_autor to nie je náhodou ten,čo sem stále vypisuje,že si nevie nájsť frajerku a že s bývalou spolužiačkou zabil 2 roky a ona nič?
@anonym_autor to nie je náhodou ten,čo sem stále vypisuje,že si nevie nájsť frajerku a že s bývalou spolužiačkou zabil 2 roky a ona nič?
@anonym_e8ecf9 asi ne tento mi pise uz 4 roky :D ale teraz začal intenzivnejsie ppslednu dobu
@anonym_e8ecf9 asi ne tento mi pise uz 4 roky :D ale teraz začal intenzivnejsie ppslednu dobu
@anonym_autor prečo si ho už dávno nezablokovala?
@anonym_autor prečo si ho už dávno nezablokovala?
@anonym_e8ecf9 tak nechcela som robit trapas na stretavke keby to vytishol ze som ho blokla

Neodpisovať a jeho to prestane baviť.