icon

Ako jemne ukázať nezáujem o bývalého spolužiaka

Dnes o 10:13

Vkuse mi vypisuje byvalý spolužiak, stale ma niekde vola posiela mi reelska a tak, síce ma nepozval priamo na rande zatiaľ, ale snažim sa mu ukázať , že to nemá zmysel a on ma stále otravuje ďalej, čo s ním

januska12323
•
Dnes o 10:20

Neodpisovať a jeho to prestane baviť.

anonym_b51b23
•
Dnes o 10:20

Zablokovať a hotovo

martinmmartin
•
Dnes o 10:30

ukazat zaujem o chlapa co fakt ze neni on

patrike
•
Dnes o 10:36

To je zakladna zenska chyba, uvazovat stylom "jemne ukazat". Musis to povedat uplne priamo a tvrdo.

lubkavargova1
•
Dnes o 10:47

Ta presne musis povedat rovno, toto takyto nepochopia a idu si stale svoje a este ty budes za tu najhorsiu...nie, rovno a priamo

289pony
•
Dnes o 11:41

snaž sa takeho získať ako kamaráta. ženy to tak robia. využiť čo sa naskytne. treba čušať o inom milencovi alebo dieťaťu s iným muzom. ak existuje.

anonym_61aaa1
•
Dnes o 11:55

Napíš nemám záujem a blokni

sissy27
•
Dnes o 12:17

@anonym_autor ak ta niekam zavola, tak “nie, dakujem”. Ak posiela reelska a blbosti, tak nereagovat, idealne ani necitat.

anonym_f8338a
•
Dnes o 13:08

@anonym_autor Neodisuj. A ak bude stale vypisovat, blokni. Takto som to spravila s byvalym.

miadi
•
Dnes o 14:10

Jemne ho blokni 😊

anonym_e8ecf9
•
Dnes o 16:36

@anonym_autor to nie je náhodou ten,čo sem stále vypisuje,že si nevie nájsť frajerku a že s bývalou spolužiačkou zabil 2 roky a ona nič?

autor
•
Dnes o 18:15
@anonym_e8ecf9

@anonym_autor to nie je náhodou ten,čo sem stále vypisuje,že si nevie nájsť frajerku a že s bývalou spolužiačkou zabil 2 roky a ona nič?

@anonym_e8ecf9 asi ne tento mi pise uz 4 roky :D ale teraz začal intenzivnejsie ppslednu dobu

anonym_e8ecf9
•
Dnes o 20:24
@anonym_autor

@anonym_e8ecf9 asi ne tento mi pise uz 4 roky :D ale teraz začal intenzivnejsie ppslednu dobu

@anonym_autor prečo si ho už dávno nezablokovala?

autor
•
Dnes o 20:49
@anonym_e8ecf9

@anonym_autor prečo si ho už dávno nezablokovala?

@anonym_e8ecf9 tak nechcela som robit trapas na stretavke keby to vytishol ze som ho blokla