Ako konfrontovať partnera s podozrením na neveru?
Ahojte máme s priateľom krízu , asi pred 2 týždňami neprisiel z prace domov išiel ku kamarátovi aj moja chyba, nemala som chuť ho vidieť po hádke no jemu to vyhovovalo nikto mu nemohol nič zakazovať ako napr. Denno denne pivka s kamarátmi čo mi prekážalo že sa nám malo venuje
Dnes som mu našla vymazané SMS kde stalo iba ako mu nejaká žena napísala adresu a že jej ma kúpiť cigarety následne iba kde si a nič viac určite vymazané alebo si volali … slušne som sa ho pýtala kto to je prv zatĺkal že nevie o čom hovorím ,následne staršia kamarátka ktorú pozná dlho, a že aj tak neprišla nestretol som sa s ňou lebo vraj jej do toho niečo prišlo , pritom v SMS stalo od nej ako sa pýta kde si idem dole a aké auto … od neho Iba krik ako som si dovolila ísť do jeho mobilu a že som nepricetna .. čo by ste robili ako ho konfrontovať aby sa priznal k možnej nevere alebo ako reagovať ? Čo robiť ? Neviem kto ta žena je keďže z neho nič nedostanem na všetko ma výhovorku a všetko otočí proti mne a ja som zas najhoršia lebo som si dovolila ísť do jeho mobilu … ďakujem vám
@grimnir Hm, ako môže niekoho sexuálne priťahovať človek, ktorý svoje sexuálne chuťky rieši aj niekde inde? 🤔
@earlgrey Na toto nechcem ani pomyslieť. Mne sa tak neskutočne zhnusila partnerka, ktorá ma začala podvádzať, až som to z nej cítil, cudzích chlapov. 😵 To nie je normálne!
@motylik2559 išiel k nej s taxíkom veď inak ani nemohol keďže pred tým bol na pivo…. Mám ho úprimne rada chcela som normálny vzťah ale ako v každom vzťahu raz je všetko skvele a potom príde kríza
@anonym_autor Lenze toto nie je kriza. Opisujes ho ako som uz napisala, tym padom nie je o com. Ten chlap si ta vobec nevazi a zial uz ani nebude. Chod radsej od neho, casom zistis, ze to bolo najlepsie rozhodnutie.
@anonym_0f1b39 píše, že je na tom finančne dobre, preto ma zaujíma, čo na takom mužovi môže mať rada.
@grimnir nie len sexuálne ale nechápem ako môžem byt taká hlúpa že ho aj tak stále mám rada a cítim k nemu vždy lásku aj cez to všetko čo dokazuje aj tak mám vždy potrebu ho mať pri sebe …..
@earlgrey niesom na ňom finančne závislá sama nedokážem už pochopiť čo v tej naivnej hlave mám aj keď viem že to bude len horšie
@grimnir Hm, ako môže niekoho sexuálne priťahovať človek, ktorý svoje sexuálne chuťky rieši aj niekde inde? 🤔
@earlgrey lenže ja som do teraz netušila že on ma takéto potreby , sexuálny vzťah nebol zlý nemyslím že mu malo čo chýbať aj to vždy vravel že nemá prečo to robiť … u nás bol skôr problém to že dával pozornosť kamarátom a ja som sa cítila na všetko sama to som mu aj často vyčítala
@earlgrey lenže ja som do teraz netušila že on ma takéto potreby , sexuálny vzťah nebol zlý nemyslím že mu malo čo chýbať aj to vždy vravel že nemá prečo to robiť … u nás bol skôr problém to že dával pozornosť kamarátom a ja som sa cítila na všetko sama to som mu aj často vyčítala
@anonym_autor a myslela si si, že dieťaťom sa to zmení však? nerýpem, len sa pýtam. Každý robí chyby v živote, aj ty, aj ja a aj iní. Ak máš možnosť vziať dieťa a odísť niekde, napr. na týždeň a aj viac, skús. Možno zistíš, že by si dokázala žiť aj bez neho.
@anonym_autor Moc sa má dobre, klesá na duchu, vynecháva povinnosti, nestará sa o svoje telo ani ducha, rodinu. ULTIMÁTUM mu daj.

@earlgrey Niektoré ženy takých majú radi. Tipujem, že autorku takýto druh chlapa sexuálne priťahuje.