icon

Ako má vyzerať vzťah, v ktorom to klape?

filomena712
3. jan 2025

Ahojte.
Tie alebo tí čo máte fungujúce vzťahy aj po rokoch.
Aké to je. Ako sa správajú muži k ženám a ženy k mužom aby to fungovalo. Čo očakáva muž od ženy a žena od muža aby medzi nimi vládla harmónia a pokoj aj po eufórii.

biba_18
3. jan 2025

když si báječnou ženskou vezme báječnej chlap…

sonula
3. jan 2025

Ono je to rozne. Zalezi ake mas priority a hodnoty. Moze to byt dovera, respekt, podpora. Niekomu velmi dobre funguje aj otvoreny vztah. Kazdy ocakava nieco ine.

biba_18
3. jan 2025

ja od toho môjho očakávam že sa postará o rodinu, nebude frflať že ho to obťažuje, že na nás myslí v zmysle že keď sme chorí že sám zájde po lieky, že bude empatický ale aj asertívny, že nás bude milovať a bude to vidno…

nynia
3. jan 2025

Všetci sme iní, každý jeden pár bude očakávať niečo iné preto komunikácia je kľúčom ku šťastnému vzťahu.

kacena4
3. jan 2025

je to o kompromise, o ústupkoch a dohodách, realita je iná ako zamilovanosť. ale ak nemáš premrštené nároky a nevadí ti sem tam úlet z opačnej strany. zvykla si si na povahu nie len partnera, ale aj jeho rodiny je to ok. dôležitá je dôvera. sme šťastní, spokojní nič nám nechýba ani po 23r. hádam len zdravíčko ale to sú tie kompromisy, keď nemôžeš ja, môže partner a opačne

zmrzlinka2021
3. jan 2025

Ja to vnimam tak obrazne - muz sa ma spravat k svojej zene ako ku kralovnej a zena ku svojmu muzovi ako ku kralovi.
A zaroven patri, ze aj zena musí byť tou kralovnou a muz tym kralom.

Vzťah je denodenna praca, nie staticky stav a ludia musia mat správne nastavené hodnoty a priority. Ak pre toho druheho nie je priorita manzelka, rodina, nebrat si ho!

glorikarebeka
3. jan 2025

Sme s mužom 23rokov z toho 18 rokov manželia,manžel si ma váži aj moju rodinu a ja jeho,jeho rodinu ...vždy z práce sa na seba tešíme domov je to obojstranne
Je to dobrý otec a to je naviac
Keď má svokra nejaký sviatok, vždy, vždy je poviem,že ďakujem za to ako ho vychovala
Nezabudnem na to,keď mu pred kostolom keď sme sa brali povedala
Odteraz je na prvom mieste tvoja žena....

yoxinka
3. jan 2025

Som v jednom vzťahu 18 rokov, 15 rokov manželia, máme tri deti. Vzťah je tvrdá práca. Za najdôležitejšie považujem lásku, komunikáciu, úctu, vzájomný rešpekt, schopnosť robiť kompromisy a ochotu pracovať na sebe. Ani ja ani muž nie sme dokonalí, každý si nesieme niečo z našich rodín, každý máme nejaké osobnostné črty a všetko to vie na seba naraziť … tu prichádza na rad komunikácia, ochota robiť kompromisy a ochota pracovať sa sebe a myslím, že tu veľa ľudí zlyhá. Ja to ešte vnímam tak, že dobrý vzťah ti dáva krídla, v žiadnom prípade ťa nedeptá, nemáš pocit, že sa v ňom dusíš. V dobrom vzťahu máš pocit, že lietaš … a lietanie je perfektný pocit! 😉

benit
3. jan 2025

Len si neber priklad z dokonalych parov na socialnych sietach. Kolko sa ich aj tu prezentovalo ako sa maju super, uzasny zivot a naraz bum rozchod. A potom vysli s pravdou von, ze to nebolo take slnecne ako na foto, kde sa prezentuju.
Vzrah je o kompromisoch, prisposobeni sa, komunikacii a niekedy pridu aj oblaciky. Nic nie je idealne

madeincssr
3. jan 2025

Mozno si treba vyberat partnera podla toho, aki su svokrovci (partnerovi rodicia). Ak si s nimi suladna, mohlo by to byt OK. Ale ako hovori klasik IM: "Pivari neradujte se, tohle je jenom pisnicka, v zivote to bejva obracene", postacujuce kriterium to zrejme nebude 🙃.

ronie338
3. jan 2025

Nič nie je úplne dokonale. Ale snažíme sa spraviť maximum pre toho druhého. Mame syna, keď potrebujem trochu klidu vezme si ho on, keď on ma toho veľa tak ja. Chodíme na rande, sami dvaja aspoň raz za mesiac, rozprávame sa vtedy o nás a nie o domácnosti a malom. Domácnosť mame asi tak napoly, nerobím všetko ja alebo on. Rozumie ze občas potrebujem vypnúť, idem sama napríklad na víkend preč k mame alebo aspoň jednu noc. Keď on vezmem malého a ideme preč my. Chápe moju psychickú chorobu a vie co q ako potrebujem, ja chápem jeho potrebu v dokonale čistom riade a iných veciach. Ma možnosť konickov, ja tiež. Neberieme vzťah ako samozrejmosť ale ako vec na ktorej sa musí pracovať a nenechať sa len tak ved to funguje.

mimusina
3. jan 2025

@glorikarebeka úprimne závidím Ti takú svokru.