Ako mu slušne vysvetliť nezáujem?
Ahojte, zoznámila som sa s mužom, boli sme spolu vonku, žiadne veľká chémia tam nebola zo žiadnej strany myslím si, ale ľudsky sme si sadli. On hľadá vzťah a ženu (potrebuje sex), ja zase iba kamaráta, nič viac, išiel na stretnutie s tým, že to vedel. Ešte sme si pár dní po stretku písali, ale videla som postupne, že z mojej strany nie je záujem. Prestala som sa ozývať, nepíšem prvá, ak on napíše niečo, zo slušnosti odpíšem. Ale mám pocit, že by som to mala nejako slušne uzavrieť. Nechcem sa ho nijako dotknúť. Mám napísať niečo v zmysle, že mu nedokážem poskytnúť to, čo on hľadá? Lebo sám mi napísal, že na kamarátstvo medzi mužom a ženou neverí a že vždy je to je zo strany muža sexuálny záujem o ženu. Neviem ako to ukončiť. Totiž ak by chcel byť iba kamoš, viem si predstaviť raz za čas niekde vybehnúť, ale takto mi to nedáva zmysel.
@anonym_autor ak hladas kamosku,som tu 🫡 som sice mamina,ale prave taka,ktora nepotrebuje kamosku,s ktorou bude vztah len o tom,kto ako kakal,kolko ma zubov a ake slova ovlada.Prave naopak!Niekoho,s kym sa mozem bavit o hocicom inom,len nie o detoch.A neboj,ani sex od teba nechcem.Jedine bremeno moze byt ten region 🙂,ktory nepoznam,kedze si anonym
@kendra73 ahoj, som z úplne inej časti SVK. Preto je dnes hrozne ťažké násjť si ženu kamošku zo svojho mesta, ktorá by bola cca. narovnako ako ja. V každom prípade problém solved, už som mu napísala a vysvetlili sme si to. Pekné sviatky. Odpájam sa.
Napíš mu to. Ja som sa kedysi stretla s jedným mužom v mojom veku zo zoznamky Badoo. Nepáčila som sa mu, ale to mi povedal až po tom, čo sa so mnou dal dokopy, a následne mi potom oznámil, že to tak necíti a nechce vzťah. Týmto chcem len toľko, že ho nenaťahuj a nedávaj mu falošné nádeje. Keby mi ten chalan hneď povedal, že chce byť len kamarát, tak to pochopím. On miesto toho spravil toto a zbytočne mi ublížil.
Páči sa mi jedna žena, takže onedlho pridám ďalšie odmietnutie do zbierky. Je milá, slušná, tak som zvedavý ktoré slušné vysvetlenie nezáujmu použije. Či to bude niečo z tých ktoré tu odzneli, alebo nejaké nové.

@anonym_autor
Ty si autorka pekné "kvietko"... 😉
Takže máš "priateľa/partnera" a chodíš na zoznamku hľadať "kamaráta"... 🤔
Ženy, Vás skutočne len úprimne milováť... 😈🤣
Ak by ti bol sympatický tak sem nepíšeš, ale jazdíš ako o život na 🐴 😉🤣
Kamarátstvo..."
...s opačným pohlavím je snáď možné len v prípade, že sa vzájomne vôbec nepriťahujete!!!
Buď preto, že...
... ste škaredí ako noc
... ste rovnakého pohlavia
... poznáte sa od pieskoviska, ľudská psychika má totiž zaujímavú poistku, ktorá má za úlohu brániť sexu medzi súrodencami. Pokial ste s niekým vyrastali od malička, sexuálne Vás neláka.
...Žena a muž spolu jednoducho kamarátiť nemôžu, pretože spolu už spali, alebo spolu budu spať!!! 🤧😉
Žena, nájdi si kamarátku... 😉
Scorpions - When you came into mi life
@michal_dr nechodím na zoznamku hľadať kamaráta, som vo FB skupinách roznych, podla zäujmov. Do jednej som napísala, že hľadám kamošku, resp. ak to inak nepôjde, tak aj kamoša. Dala som vekové rozhranie, moje hobby a na čo tú kamošku hľadám.. čiže káva, spoločný obed, prechádzka, nákupy, šport, turistika apd. A ozvali sa mi dve ženy a muži. Každého som konzultovala s partnerom, on sa na tých odpovediach aj smail. O všetkom vie, transparentne, nemám mu čo skrývať.