icon

Ako mu slušne vysvetliť nezáujem?

Dnes o 07:53

Ahojte, zoznámila som sa s mužom, boli sme spolu vonku, žiadne veľká chémia tam nebola zo žiadnej strany myslím si, ale ľudsky sme si sadli. On hľadá vzťah a ženu (potrebuje sex), ja zase iba kamaráta, nič viac, išiel na stretnutie s tým, že to vedel. Ešte sme si pár dní po stretku písali, ale videla som postupne, že z mojej strany nie je záujem. Prestala som sa ozývať, nepíšem prvá, ak on napíše niečo, zo slušnosti odpíšem. Ale mám pocit, že by som to mala nejako slušne uzavrieť. Nechcem sa ho nijako dotknúť. Mám napísať niečo v zmysle, že mu nedokážem poskytnúť to, čo on hľadá? Lebo sám mi napísal, že na kamarátstvo medzi mužom a ženou neverí a že vždy je to je zo strany muža sexuálny záujem o ženu. Neviem ako to ukončiť. Totiž ak by chcel byť iba kamoš, viem si predstaviť raz za čas niekde vybehnúť, ale takto mi to nedáva zmysel.

Strana
z2
autor
Dnes o 10:46
@lindous

@anonym_autor Aj ja mám výborných kamošov, ktorých manžel pozná, akceptuje, ale poznáme sa roky rokúce, väčšinu ešte z čias pred manželom a to kamarátstvo sa vybudovalo prirodzene z toho, že sme boli spolužiaci, kolegovia, z jednej partie a podobne, mali sme o čom, ale nebola tam nikdy príťažlivosť... ale vyslovene hľadať nových kamarátov mužov a zoznamovať sa s cudzími mužmi za týmto účelom, chodiť na "rande", tam budeš narážať na tento problém neustále, obzvlášť, ak nevieš priamo povedať nie a odmietnuť človeka...naozaj neviem ktorý dospelý nezadaný muž hľadá takto iba kamošky...

@lindous dala som si inzerat ma FB v skupine. Velmi jasne som to tam napisala. Ozvali sa zeny, ozvali sa muzi. Zeny nakoniec nic, bud boli mimo region, alebo som nebola mamina, tak to nebolo zaujimave. Z chlapov som vybrala tohto, partner o tom vedel. Moj kamos zial tragicky zomrel, priatel vie, ze potrebujem muzsky pohlad na vec, okrem neho. Aj on na kamosku a respektujem ju. Pozname sa. Chapem, ze tiez potrebuje iny zensky pohlad..

lindous
Dnes o 10:50
@anonym_autor

@lindous dala som si inzerat ma FB v skupine. Velmi jasne som to tam napisala. Ozvali sa zeny, ozvali sa muzi. Zeny nakoniec nic, bud boli mimo region, alebo som nebola mamina, tak to nebolo zaujimave. Z chlapov som vybrala tohto, partner o tom vedel. Moj kamos zial tragicky zomrel, priatel vie, ze potrebujem muzsky pohlad na vec, okrem neho. Aj on na kamosku a respektujem ju. Pozname sa. Chapem, ze tiez potrebuje iny zensky pohlad..

@anonym_autor To ako to máte s partnerom je iba medzi vami a keď ste s tým obaja v poriadku, k tomu som sa vôbec nechcela vyjadrovať, skôr narážam na tú druhú stranu a tých mužov, s ktorými sa takto zoznámiš, že to bude veeeeeľmi veľká výnimka, ak mu pôjde naozaj iba o kamarátstvo (aj keď to do inzerátu napíšeš jasne, sú typy, ktoré razia teóriu "nevystrelíš, nedáš gól") a teda ak chceš naozaj touto cestou hľadať kamošov, ten nezáujem sa treba naučiť vyjadriť veľmi priamo a pripraviť sa aj na to, že to asi nie každý vezme dobre a možno si o sebe aj všeličo vypočuješ

muchotrafka298
Dnes o 10:52
@anonym_autor

@anonym_autor v dospelom veku maloktory nezadany muz chce kamaratku. Takze tam sa priprav na to, ze oni to budu brat tak, ze rozmyslis si. Preto sa nauc povedat nie a vyjadrit jasne svoj nezaujem, nie je tvoj problem, ako to zoberie druha strana. Slusne a vecne napis alebo povedz, ze nemas o dalsie stretavanie zaujem, nakolko ty partnera mas a dalsieho nehladas. Hladas kamarata na obcasne stretavanie sa na kave, na cviceni a pod.

autor
Dnes o 10:57
@muchotrafka298

@anonym_autor v dospelom veku maloktory nezadany muz chce kamaratku. Takze tam sa priprav na to, ze oni to budu brat tak, ze rozmyslis si. Preto sa nauc povedat nie a vyjadrit jasne svoj nezaujem, nie je tvoj problem, ako to zoberie druha strana. Slusne a vecne napis alebo povedz, ze nemas o dalsie stretavanie zaujem, nakolko ty partnera mas a dalsieho nehladas. Hladas kamarata na obcasne stretavanie sa na kave, na cviceni a pod.

@muchotrafka298 ano, to on vie… ale napisem mu, asi to aj bude cakat.

muchotrafka298
Dnes o 10:59
@anonym_autor

@anonym_autor ked to vie, jasne si to povedala, tak nemas co dalsie vysvetlovat. Proste mu neodpises a on pochopi, ze Ta nema viac kontaktovat. Lebo ked ty mas priatela, predpokladam, ze si dalsieho nehladas, chces kamosa na obcasne stretavanie. A ked to ma druha strana inac, tak je to potom obojstranne trapenie a treba to ukoncit.

lindous
Dnes o 11:06
@anonym_autor

@anonym_autor asi by som to sformulovala ako že nevidíš dôvod v ďalších stretnutiach, keďže ty hľadáš niečo, v čo on neverí a popriala mu veľa šťastia do budúcna...

anonym_b21db9
Dnes o 11:08
@anonym_autor

@anonym_autor sorry, ale v zoznamkovom svete, ked si zadana zena hlada kamarata, muzi si pod tym predstavuju, ze ti tvoj priatel nestaci 🍆 Tam naozaj nenajdes chlapa, co by chcel zene robit butlavu vrbu, nechapem, ze ta taka hlupost vobec napadla.. za zosnuleho kamarata i tak nenajdes plnohodnotnu nahradu.. venuj sa radsej nejakemu konicku a ak ma prist do tvojho zivota spriaznena dusa, tak pride. Medzitym mozes navstevovat psychologa

unbeholfen
Dnes o 12:24

Kamarátiť sa treba s rovnakým pohlavím, inák sú z toho problémy.

anonym_4289a7
Dnes o 12:33
@anonym_65fe1d

@terezia74 lebo slušnosť?

@anonym_65fe1d Byť priama neznamená byť neslušná. Veci sa dajú povedať aj priamo a slušne zároveň. Volá sa to asertivita 😉

unbeholfen
Dnes o 12:35

Ja som pri dvorení ženám iné ani nezažil len to čo radíte autorke. Ja toto počúvam od žien celý život. Takže potvrdzujem. Väčšina žien to robí tak. Zažil som všetky verzie odmietnutia ktoré tu radia.

autor
Dnes o 12:39
@anonym_b21db9

@anonym_autor sorry, ale v zoznamkovom svete, ked si zadana zena hlada kamarata, muzi si pod tym predstavuju, ze ti tvoj priatel nestaci 🍆 Tam naozaj nenajdes chlapa, co by chcel zene robit butlavu vrbu, nechapem, ze ta taka hlupost vobec napadla.. za zosnuleho kamarata i tak nenajdes plnohodnotnu nahradu.. venuj sa radsej nejakemu konicku a ak ma prist do tvojho zivota spriaznena dusa, tak pride. Medzitym mozes navstevovat psychologa

@anonym_b21db9 ja som to vysvetlila veľmi jasne, že svoje sexuálne potreby mám naplnené a som spokojná. Nič iné nehľadám. Iba obyčajné kamarátstvo. Ak by ženy viac reagovali, tak by som bola veľmi rada. Ale slabota.

anonym_325500
Dnes o 13:02
@anonym_autor

@anonym_b21db9 ja som to vysvetlila veľmi jasne, že svoje sexuálne potreby mám naplnené a som spokojná. Nič iné nehľadám. Iba obyčajné kamarátstvo. Ak by ženy viac reagovali, tak by som bola veľmi rada. Ale slabota.

@anonym_autor ,,Kamaratovi" slusne povedz, ze nemas zaujem o nic viac, ziadna iskra tam nie je a kedze on neveri na kamaratsvo medzi muzom a zenou, tak bude lepsie, ak svoju energiu bude minat inde. A radsej si najdi kamaratku, vsak kludne napis odkial si a aky typ kamaratstva hladas a mozno sa Ti aj tu niekto ozve a nebude Ta chciet ani pretiahnut. :D

anonym_e76181
Dnes o 13:04

Presne to iste sa mi stalo asi pred 2 mesiacmi. Dost dlho trvalo kym to pochopil. Narovinu som mu napisala aj povedala do oci, ze kamarati mozeme byt , ale viac ne. Ako pisala nejaka kocka predomnou, on bude stale chciet nieco viac a je to trapenie. Prerusit stretavie a pisanie , jedine to pomoze.

unbeholfen
Dnes o 13:10

Dobre ste vyzbdrojené voči nám, lámať nám srdcia…

anonym_fbec49
Dnes o 13:46
@unbeholfen

Dobre ste vyzbdrojené voči nám, lámať nám srdcia…

@unbeholfen tento si ho "zlomil" sám, ak autorka od začiatku v inzeráte jasne napísala čo hľadá a o čo jej ide a on jej napísal a stretol sa s ňou napriek tomu, že on chce niečo iné

bielasovicka
Dnes o 14:02

Ja neviem, len ja som taka pripečená, že neviem pochopiť, prečo si niekto dá inzerát ze hľadá "kamoša", a pritom má doma priateľa? To je teraz taka nová móda? 🤷🏼‍♀️

muchotrafka298
Dnes o 14:24
@bielasovicka

Ja neviem, len ja som taka pripečená, že neviem pochopiť, prečo si niekto dá inzerát ze hľadá "kamoša", a pritom má doma priateľa? To je teraz taka nová móda? 🤷🏼‍♀️

@bielasovicka minimalne dve sme pripecene. Lebo tiez tomu nerozumiem.

Strana
z2