Ako nájsť čas pre seba vo vzťahu s dieťaťom?
Ahojte. Ani neviem ako začať aby ste ma pochopili ale asi začnem od seba..Som bezdetná mladá baba, nemám žiadne záväzky, ani extra nevyhnutné povinnosti
Nastúpila som pred polrokom do prace kde som spoznala aktuálneho partnera. Ma 30, zaľúbila som sa doňho až postupne. Bola som ranená a sklamaná po 2 nevydarených vzťahoch. Od začiatku mi partner povedal že ma 1 dieťa (dcéru) s ex. Po mesiaci a pol nášho vzťahu ma s ňou aj zoznámil. Najskôr mi to nevadilo, no postupom času som začala byt frustrovaná z toho že nonstop musí partner komunikovat s ex kvôli dieťaťu. Síce len základnee veci, no vychádzajú spolu dobre. Pracujeme v tej istej práci, takže máme aj dni spoločného voľna. Síce s ním nebyvam ale chodím tam k nemu na 2 týždne a keď mame voľno, tak čas trávime len s jeho dcerou ktorej sa venujem naplno aj ja. Malá má 4 roky. Je zlata, no extrémne rozmaznaná.. je to dieťa ktoré za nič nemôže, to mi je jasne..Ale mne chyba čas strávený iba s nim. Aspoň jeden víkend bez nej len my dvaja. Dokonca mám pocit že partner je ešte viacej s malou ako jej mama. Pretože aj cez týždeň chodí pre ňu do škôlky a o 19:30 ju chodí vyzdvihovať jej matka od neho. Víkendy keď nepracuje malá tam aj prespáva 3 dni. Sme spolu 5 mesiacov ochvilu, a ani raz sme neboli spolu sami dvaja na nejaké rande alebo víkend len pre nás. Trápi ma to pretože takto som si to nepredstavovala. Keď má striedavú starostlivosť po dohode s jej matkou, čakala by som že keď chce aj partnerku, tak si bude ten čas vedieť nejak rozložiť. Keď je malá uňho od piatku do nedele, jej mama má čas pre seba 3 dni víkendu. Cez týždeň pracuje do 16:00. Malá je v škôlke do 15tej a rovno zo škôlky ide k nemu, aj napriek tomu, že ideme do nočnej smeny. Prosím vas, napíšte mi úprimný názor na toto. Či len ja ho neviem pochopiť pretože ešte nemám vlastne dieťa, alebo či by vám to taktiež prekážalo ? On s malou byt chce, to mi je jasne a nechcem mu to zakazovať. Len by som chcela aby sme mali aj my dvaja čas pre seba pretože ho nemáme. V práci sa to nedá. A keď som uňho ja, tak malá chodí spať pozde, napriek tomu že ma kľud a že sa ju snaží uložiť. Malá ma dokonca svoju izbičku a spáva s nami v posteli.

nechcem sa ani pytat, ako spolu sexujete, ked ste nonstop s malou, este aj spi s vami v posteli..