icon

Ako nájsť kamarátov: Rady a skúsenosti

3. máj 2024

Neviem ani aký názov presne dať,v skratke nikto sa s nami nechce kamarátit.Robim na rannu smenu,v práci je fajn,aj kolegyne sú ok.No iba pracovne sa bavíme,nechcú sa stretnúť mimo práce.Manzel robí celé dni.Starsie dieťa už pubertiak je samostatná jednotka.Mensie dieťa škôlkarik,on sa ešte nezabavi sám.Vsetok voľný čas sme spolu,chodíme vselikade prechádzky ihrisko do lesa.Na ihrisku každý zapozerany do mobilu.V škôlke dala som námet na stretnutie mimo škôlky no nikto nemá záujem.Nemam s kým sa porozprávať,moje dieťa nemá s kým sa zahrať.Robime doma xy činnosti no stále len sami bez spoločnosti to není ono.Kamarátky každá už má svoju rodinu a starosti,nemajú cas.Babky nemajú o nás záujem.Uz fakt neviem kde si nájsť niekoho na kamarátstvo.Obcas si aj poplacem keď už to nedávam.Samota je veľmi zlá.Casto si sledujem hodiny a rátam kedy už pôjdeme spať a dúfam že ďalší deň bude lepší.Aj keď každý deň je rovnaký.Poradte čo mám robiť.?

Strana
z3
lentilka46
6. jan 2025

Ahoj, kludne mozes napisat aj mne

autor
6. jan 2025

@liliana8 Okolie NR

ibatanecnica
6. jan 2025

No tak my sme mali okruh sznamych s ktorymi elsme sa stretavali. Vtedy sme mali vsetci po1 dietati tak sme boli rady sa deti zahraju. Uz ked boli vacsia tak siestaci siedmaci postupne tonustalo. Deti uz boli samostatne a.chodili von same so spoluziakmi. Ale co som si vsimla zaujem o nejake aktivity mimo skolky skoly s cudzimi mali vacsinou rodiny s 1 dietatom a take ktore nemali bratrancov sesternice. Ostatnii.chldievali.vacsinou cez vikend k rodine s cez tyzden si surodenci vystacili sami.

bebina23
6. jan 2025

Kolko rokov ma syn a na ktory smer Nr?

bebina23
7. jan 2025

Autorka ked chces, napis. Ja som z okolia Nr🙂len teda neviem ten tvoj smer.

Strana
z3