icon

Ako nájsť komunitu pre alternatívny životný štýl?

7. jan 2024

Ahoj🙂, viete mi prosím poradiť skupinu na FB, iných soc.sieťach alebo reálne združenie ľudí atď.co existujú iným než materialistickym spôsobom života? Proste niečo čo sa vymyká konzumu a davovému spôsobu života? Niečo netypické pre dnešný životný štýl, možno nepochopené. Alebo nejaké nasmerovanie na ľudí, ktorí žijú možno velmi jednoducho, netypicky, su možno terčom výsmech ale im to vyhovuje, sú šťastní a spokojní? Alebo aj ľudia, ktorí zanevreli na dnešný systém, napr.zdravot.? Prosím, zdržať sa posmešných komentarov🙂❤️. Ďakujem 🙂. Naozaj len k veci.

Strana
z3
mk1111111111
8. jan 2024

Ja takych ludi obdivujem - myslim v dobrom. Ja milujem prirodu a jej pokoj, ale zaroven aj najnovsie technicke vymozenosti a ludi, ja by som to nedala, aj ked to vyzera dobre. Drzim palec, nech najdes, po com Tvoje srdce tuzi

mandzula
8. jan 2024

@autor a co keby si taku skupinu zalozila ty? Vies, co chces, tak k sebe potiahni ludi s rovnakymi hodnotami.

iwuskaaa
8. jan 2024

Na FB pozri skupinu "Zaježovské udalosti".
Tam žijú ľudia úzko spätí s prírodou, chovajú domáce zvieratá, všetko si dopestujú sami, niektorých rodičov detí nechodia do školy - učia ich doma rodičia....a čo viem, niektorí až takú zmenu nezvládli a vrátili sa späť do bežného života.
Skús pozrieť na FB😊

rorino
8. jan 2024

Autotka,nepôsobí to divné,len si za tým choď,divní sú ti,ktorí sa z toho vysmievajú,lebo tomu nechcú rozumieť😉

cafelatte
8. jan 2024

Zajezova, Sekier, rodové statky.

behulka
Autor odpoveď zmazal
aick
24. jún 2025

Ahoj 🙂 Náhodou som dnes natrafila na tvoju otázku ohľadom alternatívneho života a hľadaní takýchto komunít . Tiež hľadám niečo podobne zvažujem Zajezovu. Bola si tam alebo si si našla inú cestu ? Môžeš mi napísať do súkromnej spravi ak budeš mať chuť zdieľať vlastnú skusenost budem vďačná 🙂

Strana
z3