icon

Ako nájsť partnera, ktorý neplánuje deti?

24. mar 2025

Vždy ked spoznám niekoho skveleho a príde otázka na deti, tak on chce a ja nie. Svoj názor nezmením, mám v tom jasno. Len ma to dosť trápi. Všetko je perfektné a zrazu príde táto otázka a vsetko sa pokazí. Mám šancu nájsť takého človeka? Nechcem ani niekoho kto už deti má a nechcem ani niekoho kto je o 10 a viac rokov starší odomna.

petamich
24. mar 2025

Urcite taki existuju, len najst ich nebude uplne jednoduche 🤷‍♀️ pocitovo (nemam ziadnu statistiku) je viac tych, co deti chcu resp. nevedia na 100% ale tym padom ti nebudu slubovat alebo deklarovat nieco cim si nie su isti

lenkakoc444
24. mar 2025

Nuz to je tazko, muzi sa chcu mnozit. Ja mam par kamosov vo veku 35-37 kt, su nezadani, resp. vztahy im vobec nevychadzaju a vsetci deti chcu.
Urcite vsak taki su, len ich nehladaj 🙂

lilope
24. mar 2025

Máš šancu, ale malú. Z tých pár percent mužov, ktorí nechcú mať deti ani žiadne nemajú, musí byť ešte skvelý pre teba, čo je dosť obmedzujúce.

janickacrazy
24. mar 2025

Kolko máš rokov? Napíš na zoznamku, čo presne hľadáš, zdorazni, že chces muža, ktorý nechce deti. Snáď sa to niekto ozve.

januska12323
24. mar 2025

Mala by si to povedať hneď na začiatku aj to že názor nezmeníš. Tak nebudeš strácať čas.

enmery
24. mar 2025

Pravdepodobne budeš musieť z niečoho zľavniť. Napr vek alebo že partner už má dieťa. A to už nehovorím o tom, že možno sa raz niekde objaví muž, ktorý deti nechce a ale ako muž a partner bude pre Teba úplne neprítažlivý.

tiezjedna
24. mar 2025

Je naivné si myslieť, že mladý chlap, ktorý ti dnes povie, že deti nechce, bude mať rovnaký názor aj v 40😉 Ja by som túto tému vôbec neotvárala s mužom, s ktorým mi je dobre a on nemá žiadne citové výlevy týmto smerom...

rachel36a
24. mar 2025

Jasné ze su aj takí muži...aj môj brat je jeden z nich...uz ako mladý chalan povedal zd deti nechce a uz ma 52 rokov a ani ich nemá....nikdy po nich netúžil...

hefo
24. mar 2025

Ono zase položme si otázku, má muž v dnešnej dobe nejakú motiváciu sa viazať (i keď by to bola len psychologická väzba) do vzťahu, pokiaľ by nechcel zakladať rodinu?

Na stretávanie sa (tzv. "s výhodami") žiadny "oficiálny" vzťah nepotrebuje a pokecá (alebo len spoločne pomlčí) si lepšie medzi ďalšími mužmi pri motorkách, na horách či pri majstrovaní s čímkoľvek...

lindusss2016
24. mar 2025

@hefo to je zaujimava myslienka. Podla mna by ale mohli existovat aj muzi, ktori deti nechcu a zaroven by ocenili hodnoty trvaleho vztahu 🤷 Ci myslis, ze jediny prinos vztahu je rodina a potomstvo?

hefo
24. mar 2025

@lindusss2016 Určite ich pár bude, ale veľmi málo, a preto žiadneho autorka nevie nájsť.

lindusss2016
24. mar 2025

@hefo tak ono ani zien takych vela nie je, co ten nazor nezmenia

earlgrey
24. mar 2025

Jaaaj moja zlatá...zľavní z nárokov...čo som spoznala mužov, po 40tke (ja mám 38) tak každý jeden chcel deti...založiť rodinu, ženiť sa...dokonca ešte aj 45 ročný 🤣 veľa šťastia prajem....

nikpa
24. mar 2025

Máš viacero požiadaviek a teda nie len takých nad ktorými sa dá mávnut rukou. Buď z nich poľav alebo buď trpezlivá, snáď sa niekto nájde.

procrastique
24. mar 2025

Nájsť nájdeš a teda ani nemám pocit, že by to bolo ťažké takého nájsť. Len je otázka, že čo mu vieš ty ponúknuť lebo klasická ženská ponúkne svoju frndu na rôzne spôsoby.
Čiže už tu zaostávaš, musíš mať teda o dosť navrch oproti ostatným ženám.
Rovnako aj pán tvorstva, keď ho chce žena na viac než splodenie deťúrenčíkov tak má tiež od neho vyššie požiadavky :D

7miriam77
24. mar 2025

Podľa mňa šancu máš, teraz je doba, že veľa chlapov mať deti ani nemôže a každým rokom tie čísla stúpajú. A áno, sú aj muži , že deti mať nechcú. Byť tebou, tak toto by som si vykomunikovala v začiatkoch, aby potom nebolo sklamanie ani na jednej strane.

justxme
24. mar 2025

Chápem ťa, ja tiež deti nechcem, a nájsť niekoho s rovnakým nastavením nebolo jednoduché. Jeden vzťah som hlavne kvôli tomu aj ukončila. Potom som si už dávala väčší pozor, aby tieto otázky boli odkomunikovane čo najskôr. A podarilo sa. Takže netreba zúfať, ako bolo spomenuté, určite sa taký partner hľadá v dnešnej dobe lepšie ako v minulosti.

nynia
24. mar 2025

Asi som divna ale pri ex ani pri terajsom este nato tema neprisla 🤣 ale asi zalezi aj od veku alebo mozno mam len stastie, ze su rovnako naladeni... Ale ja tiez nechcem pre mna je moje "dieta" kariera. Podla mna sanca urcite je najma u rozvedenych, co poznam z okolia velmi sa nehrnu do dalsieho dietata ale ked uz nechces takeho s dietatom tak potom to budes mat tazke alebo budes musiet mat stastie.

zuzinabila
24. mar 2025

@tiezjedna tak, na druhej strane,ak tento svoj zi otny postoj nebude komunikovat na zaciatku a rozhodla by sa pre sobas v kostole, je to dovod na anulaciu.tak radsej opstrne s tym tajnostkarstvom

autor
Autor odpoveď zmazal
liusa82
24. mar 2025

ale prosím ťa.Určite nájdeš aj keď nie možno hneď že to potrvá.Je nás tu viac čo sme bezdetné deti nechceme a zároveň s mužmi čo deti nechcú.Ani som z ničoho osobne nezlavovala ešte to tak.To potom radšej sama ako s niekým kto mi nevyhovuje.Ja tiež mám takého čo mu to bolo jedno či budú alebo nie a jedno mu je doteraz a má 40🙂 a ak mu rupne v bedni po 50 alebo kedy tak čo už človek narobí.Okašlať ťa môže aj ak aj deti máte spolu a aj keď ich nemáte.Len neber kdejakú plevel prosím ťa proti tvojmu presvedčeniu a gustu.Len aby bolo dačo.Lebo šťastná nebudeš vtedy už absolútne

tiezjedna
24. mar 2025

@zuzinabila ale ja predsa nehovorím, že to má pred ním tajiť. Predpokladám, že než by prišla na pretras svadba, tak by téma deti bola tiež otvorená. A tam by mu povedala ako to má. Ja len hovorím, že pokiaľ to nebude vyložene familioidný typ hneď od začiatku, tak nevidím dôvod touto témou komplikovať randenie, z ktorého koniec-koncov nemusí vzísť vôbec nič perspektívne

autor
31. mar 2025

Ďakujem vám za povzbudenia. Dosť ma to poslednú dobu trápi