Ako nájsť partnerku na Orave?
Čaute v poslednej dobe si často kladiem otázku čo robím zle. Mám 33 rokov a som sám. Naposledy som mal vzťah keď som mal 20 odvtedy nič. Na začiatku mi to vôbec nevadilo nič som neriešil užíval som si život venoval som sa sebe svojim koníčkom a podnikaniu. Teraz ma to dobehlo a celkom ma to trápi, všetci naokolo majú priateľky rodiny deti ja som sám. Poraďte mi čo mám robiť kde nájdem dobrú partnerku ďakujem.
@embago ja som.spoznala manžela na pokeci pred 9 rokmi :D :D
A čo v práci? Kolegyne, obchodné partnerky?
Si veriaci? Skús kresťanskú zoznamku. Niekoľko mojich známych si tam našlo manžela.
zadovážiť si psa, a ísť na prechádzku...a potom sa prihovoriť...
najlepšie je partnera hľadať pri nejakej aktivite ako píše @nikolani alebo pri jej práci ak to dovoľujú podmienky tej práce - skrátka spoznať sa pri akcii, ale existujú aj "dohadzovači", skrátka vo svojej komunite nadhoď, či nevedia o nekjakej, čo by sa k tebe hodila, obyčajne dopomôžu aj k prvému kontaktu, na soc. sieťach je to ako loviť v mori, vyloviť môžeš hocičo....
Ja som vacsinou nasiel priatelki na akciach. Kamosova kamoska. Svoju zenu som nasiel tak ako vyssie pisali. Spytal som sa mojich znamych ci nemaju slobodnu znamu ktora by ku mne podla nich pasovala. Kamoska navrhla , a stalo sa 🙂

Tak v dnešnej dobe je podľa mňa problém si nájsť niekoho 😀. A kde by si nejakú spoznal, je asi len fitko. Sama mám s týmto problém, takže asi ti úplne nepomôžem, ale to je jediné miesto, kde sa ti aj niekto prihovorí (to vravím z vlastnej skúsenosti).