icon

Ako nájsť partnerku pre otca vo vyššom veku?

27. máj 2024

Ahojte ženy. Počítam s výsmechom aj hejtovanim aj radami typu,že sa nemám starať. No ale nedá mi sa nestarat... Otec je skoro 7 rokov vdovec,s mamkou mali krásny vzťah,veľmi sa ľúbili.mamka zomrela nečakane a rýchlo na rakovinu. Prvé roky bol otec mimo aj na liekoch, so sestrou sme sa prakticky striedali,aby nikdy nebol sám,žila ešte aj jeho mama tak to zvládol. Mňa aj sestru osud zavial ďaleko,sestru do čiech,mňa do Poľska, máme svoje rodiny.otec býva v menšom meste na východe.chodime k nemu ako často sa dá,ale často sa žiaľ nedá. Otec je sám,smutný, zamysleny, s pochmúrnymi myšlienkami. Kamaráti majú partnerky,svoje rodiny a on stále dookola len hovorí,ako sa nemá ku komu ozvať,pre koho variť, ako závidí kamarátom a kolegom,že sa majú vedľa koho zobudiť a vedľa koho zaspávať. Otec nie je veľmi spoločenský, v práci je vedúcim úseku v štátnom podniku, mimo práce sem tam si zabehať,ide na huby. To je všetko. Nechodí cvičiť, nepraktizuje žiaden kolektívny šport. V práci majú kolektív stabilný, každý má partnerov. Ak sa niekto vymení v kolektíve, tak len odchodom do dôchodku a nahrada príde nejaká omladina. Poviem hneď,že otec nie je nejaka obluda, podľa mňa vyzerá aj mladšie ako reálne je. Neviem, v čom je problém, že je sám a nevie si nikoho nájsť. Mal pár pokusov o niečo, ale vždy to boli také o 15 až 20 rokov mladšie slobodne rozvedené ženy s malými deťmi a toto už otec stopol hneď na začiatku,lebo sa na rolu vychovávatelia deti už necíti a aj my so sestrou sme mali pocit,že tým ženám išlo len o to,aby nemuseli platiť podnájom,či bývať u rodicov, ale mohli mať bývanie zadarmo. Sestra minulý rok prihlásila otca na kurz pečenia lebo sa veľmi chcel naučiť piecť makrónky, kurz bol fiasko. Po jednej lekcií sa otec opindal a viac tam nešiel, lebo tam boli len ženy a vraj sa z neho smiali. Keď ide raz za sto rokov s kamarátmi von tak kamaráti aj kolegovia majú partnerky manželky tak to príde zdeptany, lebo vždy padne reč aj na to a on je sám. On je taký dobrý chlap naozaj. Vari ako michelinsky kuchár,je čistotny, poriadku milovaný, myslím,že aj vyzerá mladšie na svoj vek. Asi vám to bude pripadať hlupe,ale nemáte rady ako nájsť otcovi nejakú ženu primeranú jeho veku. Keď vaši rodičia ovdoveli alebo sa rozviedli kde alebo ako si našli partnerov?

Strana
z3
la_dolce_vita
28. máj 2024

@h2 to by bol dlhy zoznam 🙂. Tiez mam 50tnika dobre vyzerajuceho, hoci ja si na tom nepotrpim.. 🙂

mk1111111111
28. máj 2024

@3009 do dochodku ma este dalekooo, tam by ho nevzali

kiwi3
28. máj 2024

@h2 no, len minimalne polka z menovanych uz ma aj nejake plastiky, tak to by som ako priklad typickych 50-60nikov nedavala.

h2
28. máj 2024

@kiwi3 To ani nemal byť príklad typických 50-60-tnikov. Malo to byť na ilustráciu, ako AJ môže vyzerať chlap toho veku. Lebo podľa odpovedí má väčšina prispievateliek predstavu, že je to nejaký dedko, dôchodca. Ja chápem aj to, že pre ženu pod 30 bude proste chlap toho veku už starý, nech by vyzeral akokoľvek dobre. Ale pre rovesníčku, alebo len o málo mladšiu v pohode.

domkakvet
29. máj 2024

Keby sa prestahoval blizsie ku tebe, alebo k sestre?

majkamasar
2. jún 2024

Prosim ta napis mi sukromnu spravu. Uz som ti raz okomrlentovala prispevok. Ale cakam na spravu pd teba.

majkamasar
17. aug 2024

Tak este raz skusam napis mi sukromnu spravu.

Strana
z3