icon

Ako naznačiť kolegovi, že som k nemu otvorená?

menonepoviem3333
17. okt 2024

Dobrý deň, som síce dospelá žena, ale nemám sa komu vyrozprávať.
Som mladá pracujúca žena ,ktorá má sympatie ku kolegovi. Boli sme kolegovia v minulej práci a sme kolegovia aj teraz. On ma priateľku, kúpili spolu auto, dom...ale nič viac neplánujú teraz.....ja mám priateľa ale som samostatná a byt je prenajatý....teším sa na každý deň keď bude so mnou v kancelárií, avšak on chodí len raz do týždňa lebo ma homeoffice...na večierky a akcie tiež moc nechodí asi aby nerobila scény...ja neviem ako to spolu majú ale keď sme spolu tak cítim že je všetko v poriadku a má to tak byt...viem, že ma ľúbi, ale je to úžasný milujúci človek a podľa mňa len nevie ako sa z toho dostať von...
Ako mu mám dať najavo, že je čas začať niečo nové a minulosť nechať tak?

cherrystone
18. okt 2024

@menonepoviem3333 neviem ci v tomto pribehu lutujem viac tvojho prenasledovaneho kolegu, teba, ze zijes v imaginarnej realite a vyfabulovanej naklonnosti alebo tvojho priatela, ktoreho neviem preco vlastne mas. ale s urcitostou viem, ze tento oriesok sa do tvojej komorky neprikotula 🫠 tvoj kolega sa sprava ako chlap, ktory ta nechce urazit, nie ako chlap, ktory ma zaujem.

grof_monte_christo
18. okt 2024

Toto všetko, co si napísala nám, povedz jemu a potom nám napiš, ako to dopadlo.
Je to jediná cesta pre teba, ako ukončiť toto zúfalstvo.

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@grof_monte_christo mám pocit že je dnes podrazdeny...mam mu to aj tak povedať?

grof_monte_christo
18. okt 2024

@menonepoviem3333 Ja som to myslela tak polozartom polovazne, lebo si myslim, ze ked mu to povies tak, ako si to napisala nam, ze zistis, ze k tebe nic neciti a pre teba sa skonci toto zufalstvo z nestastnej lasky. Lebo muz, ktory by bol aj tajne zamilovany do inej zeny a bol v nestastnom vztahu, by sa spraval inak.

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@grof_monte_christo dnes je nejaký iný, tvrdí že mu nič nie je,a vkuse si píše s niekým a je podráždený na všetkých naookolo

dota6
18. okt 2024

@menonepoviem3333 povedz mu to. Myslím, že ťa aspoň trocha ovanie realita, preberieš a začneš žiť svoj život.

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@dota6 zatiaľ som mu povedala,že s ním chcem niečo prebrať...povedal mi ze dnes nie ze ma iné starosti 😪😪😪 nechápem čo sa deje ale asi niečo doma...

enmery
18. okt 2024

@menonepoviem3333 Wau, ale veď si jeho životná láska a ľúbi Ťa. S takými sa predsa človek rozpráva, aj keď má starosti. 🙄🫠

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@dota6 q ja samozrejme chápem že sú aj také dni,ale ako som vravela som staršia od jeho partnerky tak pravdepodobne by som mu vedela poradiť...len ako to z neho dostať....mam aj parfem ktorý má rád na nej (a odporučila mi ho ona,keď sme boli vonku...)

enmery
18. okt 2024

Uf, po poslednom komentári-dievča, veď ty si chorá.

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@enmery som len zamilovaná, dlho som sa odhodlávala povedať mu to,a dnes keď som prišla tak je podrazdeny a nechce sa baviť...neviem co také sa doma stalo ze musí byť nepríjemný na všetkých

grof_monte_christo
18. okt 2024

@menonepoviem3333 Muz, ktory by bol do teba zamilovany, by kontroloval pred tebou svoje spravanie a uz vobec by ti nepovedal, ze nema na teba cas, ked chces ty s nim nieco prebrat. Ale ked nedokazes vnimat tieto signaly, ani pocuvat nas, tak si asi naozaj neostava nic ine, ako si to vypocut priamo od neho, ze k tebe neciti nic. Uveris tomu potom uz konecne?

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@grof_monte_christo kolega ho volal dnes do kina,že si dajú "rande" vo štvorici...pýtal sa aj mňa(ten druhý kolega)ci sa pridáme, a ja neviem čo mám robiť...mám ho naozaj veľmi rada, ale rozprávať sa nechce a čo keď sa vudu držať za ruky alebo niečo, no ale zaujímavé je že na neho reagoval normálne kamarátsky

grof_monte_christo
18. okt 2024

@menonepoviem3333 Chod na to stretnutie a na vlastne oci uvidis, ze jeho vztah s dlhorocnou priatelkou je v absolutnom poriadku. Ty sa len potrebujes prebrat do reality.

hopsas
18. okt 2024

@menonepoviem3333 ty si ale riadna mrcha. Kvôli takým ako ty je toľko rozpadnutych manželstiev. Daj si facku. Alebo rovno dve.

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@hopsas a čo robím? Ja nechcem aby spával predsa so mnou a chodil domov za ňou..

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@grof_monte_christo no niečo sa ale určite stalo keď je takýto....pracujem s ním dlho a takto sim ho ešte nevidela

hopsas
18. okt 2024

@menonepoviem3333 čo robíš? Ty máš ešte tu drzosť pýtať sa čo robíš? Máš priateľa a oblbujes iného a sama seba presviedčas že mu to s jeho frajerkou neklape? Si klamárka voči svojmu priateľovi, ideš kradnúť muža inej žene a oblbujes iného muža! Je mi z teba fakt zle.

casavina
18. okt 2024

Smer psychológ, psychiater
@menonepoviem3333

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@hopsas s mojim priateľom sme sa ráno rozprávali a dohodli sa ze to ukončíme

enmery
18. okt 2024

@hopsas Ešte si zabudla, že ona je presedčená, že on ju ľúbi.

jajanka31
18. okt 2024

Vies co ? mas sice viac rokov nez ona, ale neuraz sa no menej rozumu. Ved on o teba vobec nema zaujem a ty sa spravas ako 13 rocna v puberte alebo ja neviem. Ale dospely clovek prejavuje uplne inak naklonnost k inemu dospelemu cloveku ked ma zaujem o vztah..

hopsas
18. okt 2024

@menonepoviem3333 to nie je ospravedlnenie!!!! Ako dlho si ho klamala a snažila sa zbaliť iného? Odchádzam z témy lebo by som ťa stlkla lopatou

jajanka31
18. okt 2024

@menonepoviem3333 tak to povedz kolegovi ze si volna.. ze mas blby den ze ste sa rozisli.. ak po tebe neskoci a do par dni nepovie ze uz je volny aj on tak nanho zabudni.

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@hopsas my sme už rok stavali oddelene, on mal tiež zopár známosti za ten čas..

casavina
18. okt 2024

@menonepoviem3333 vy ste sa s priateľom dohodli? Ak si mu povedala že uhanaš druhého, asi to ukončil sám a kopol ťa do zadku...a ty teraz nevieš kudy kam tak chudáka kolegu prenasleduješ... vieš o tom že ak budeš nepríjemná môže podať aj trestné oznámenie na polícii za obťažovanie???

casavina
18. okt 2024

@menonepoviem3333 a to čo si tu popísala bude mať pre políciu ako dôkaz že ho obťažuješ

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@jajanka31 ale on nie je taky ze by ju poslal k vode len tak...platia spolu hypoteku a myslím ze auto je jej, aké ako som vravela podľa tých fotiek ma auto radšej ako jeho...ona sa o nhro stará servis plati a co viem tak nie je to lacne...a ja si myslím ze sa bojí aj ze ako vy to bolo, ale tak ona pracuje popri vysokej, teda ja mam vyšší plat a vychadzalo by to,síce hej nemám auto ale to nie je problém už dnes...povedala som mu ze sme sa rozišli ,povedal iba ze hmm to mi je ľúto...ale k ostatným je normálny...

casavina
18. okt 2024

@menonepoviem3333 bol slušný...či čo si čakala ako ti skočí na chamajdu a limuzínou odídete do raja 🤦🤦🤦😂😂😂😂

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@jajanka31 a teraz sme sa dohodli v podstate 4 pary ze ideme do toho kina, lenže je piatok večer q chcú trošku posedieť ale ze nechcú ísť do mesta....oznámila som zr sme sa rozišli a že pôjdeme zapiť smutok...ale oni ze nechcú ísť nikam ze pôjdeme teda k tomu kolegovi ku nim domov....lenže to je odlahla dedina tam nepôjde večer ani autobus a ja neviem, čo ma tam čaká....a aké to tam bude ked budeme všetci u nich doma, hovorili ze sa da aj prespať a všetko ze majú veľký dom q ze ešte ho kolegovia nevideli tak že rad sa pochváli....ja viem ze to vyzerá ze som zufalka ale ľúbim ho....a neviem ako sa mam správať u nich doma...q ešte keď je ku mne takýto dnes