icon

Ako naznačiť kolegovi, že som k nemu otvorená?

menonepoviem3333
17. okt 2024

Dobrý deň, som síce dospelá žena, ale nemám sa komu vyrozprávať.
Som mladá pracujúca žena ,ktorá má sympatie ku kolegovi. Boli sme kolegovia v minulej práci a sme kolegovia aj teraz. On ma priateľku, kúpili spolu auto, dom...ale nič viac neplánujú teraz.....ja mám priateľa ale som samostatná a byt je prenajatý....teším sa na každý deň keď bude so mnou v kancelárií, avšak on chodí len raz do týždňa lebo ma homeoffice...na večierky a akcie tiež moc nechodí asi aby nerobila scény...ja neviem ako to spolu majú ale keď sme spolu tak cítim že je všetko v poriadku a má to tak byt...viem, že ma ľúbi, ale je to úžasný milujúci človek a podľa mňa len nevie ako sa z toho dostať von...
Ako mu mám dať najavo, že je čas začať niečo nové a minulosť nechať tak?

Strana
z3
enmery
18. okt 2024

@menonepoviem3333 Dievča, ty potrebuješ pomoc. Nepopulárny názor tu, ale chlapi fungujú inak. Ak chlap miluje inú, ani dom, ani deti, ani hypo ho nezastavia a ide za ňou. A chlapi nemajú problém začať si iný vzťah, mať sex s kolegyňou, aj keď majú záväzky. Ani jedna, ani druhá vec sa u Teba nedeje a úplne ma desí, že v tej svojej hlave veríš, že Teba miluje😳

grof_monte_christo
18. okt 2024

@menonepoviem3333 Ty nevies, ako sa budes citit u nich doma? Tak ja ti to poviem. Budes sa citit uplne hrozne, lebo tvoj kolega ta ma uplne v pazi a bude sa tam venovat svojej priatelke. Ale mozno prave toto potrebujes zazit. Ale zacinam si mysliet, ze si troll, co sa len nudí.

beronsche
18. okt 2024

@menonepoviem3333 ty si tak mimo žena....
Po prvé, keď chces začať riešiť nový vzťah, ukončí ten predchádzajúci. Rozid sa so snúbencom a začni s čistým štítom!
Aspoň toľko svedomia a morálneho povedomia by si mohla mať.

Po druhé, to, čo si namyslas vôbec nemusí zodpovedať realite! A zrejme ani nezodpovedá..
Ten chlap k tebe nemusí žiadne hlbšie city prechovávat, možno mu jednoducho lichotí, že po ňom neskrývane ideš.
Ty nepotrebuješ rady, ako sa k typkovi dostať, tu potrebuješ rady, ako sa vyliečiť z neuveriteľnej naivity..
Tvoj sebaklam je obrovský..

menonepoviem3333
autor
18. okt 2024

@grof_monte_christo ale on bol doteraz na mňa milý, len dnes je niečo inak...je taký chladný, a trápi ma to

tinqua
18. okt 2024

Baby je to trol...ved to vidite, aj blazon sa zacne obhajovat ked mu nadávajú a tuto este pridava a uzli...akoze retard tak ci tak, ale skoncite s krmenim...miesto toho aby davala pozor v skole vypisuje na konovi

jajanka31
18. okt 2024

Pozri dostala si rady: nechaj ho, povedz mu co citis, zabojuj.. a stale sa motas a vyhovaras ze ma blbu naladu. Ved nech ma a co. Ved ked ma o teba zaujem a aj ty onho tak mu to povedz a v tom pripade bude mat hned dobru naladu. A vsetko bude krasne ruzove..

dota6
18. okt 2024

@menonepoviem3333 dovtedy sa ukľudni a priprav sa na chladnú sprchu. Priprav sa na to, že ti povie, že absolútne nezdieľa tvoje pocity, túžby atď.
Po tomto možno aj zmeníš prácu. Inak správaš sa ako pubertiačka. Viem, že zaľúbenosť robí s ľudí idiotov :D ale až tak?

janka_23
18. okt 2024

Ty si buď robíš srandu alebo si fakt psychicky chorá. Niečo si si vyfabulovala a veríš tomu. Pre tvoje vlastne dobre dúfam, že si fakt len robíš srandu pretože ak nie, mas veľký problém

dskjhfdlkdjhl
18. okt 2024

@menonepoviem3333 Chod za obvodnou a vypytaj si ziadanku na psychiatriu, ked jej toto porozpravas, tak Ti ju velmi ochotne da.

rozculena
18. okt 2024
sedrik89
20. okt 2024

@januska12323 Nechaj ho na pokoji a venuj sa svojmu frajerovi. Venuj sa by som nahradil.. povedz to

Strana
z3