icon

Ako nazvať tento vzťah?

Dnes o 09:49

Mate vztah. ste spolu 5 mesiacov a laska sa nedostavila. Vztah ukoncite s tym, ze jedna z veci co klapali super bol sex. Cize sa dohodnete na stretavani sa kazdy tyzden aspon raz za tymto ucelom. No a v tuto nedelu, to bude presne 5 rokov co sa tak stretavame. Ako by ste nazvali tento vztah? Alebo aky mate k tomu vy postoj. Lebo Ja az neverim kam sme to dotiahli 🙂

anonym_019aab
Dnes o 10:33
@anonym_509152

@anonym_019aab vy mate vztah, iba spolu nebyvate. Nestretavate sa spolu cisto kvoli sexu v stredu. 🙂

@anonym_509152 tým som nadviazala na komentár, že oni majú oddelené domácnosti a financie. Myslím, že my máme oddelené domácnosti. Oni majú iba milenecký pomer a sex raz do týždňa.

januska12323
Dnes o 10:34

@anonym_autor z akých dôvodov nemáte normálny vzťah? Bojíte sa záväzkov?

anonym_75b338
Dnes o 10:36

Nazvala by som to "zabitých 5 rokov"

patrike
Dnes o 10:42
@anonym_68c7e0

@patrike to zrcite nie, ale matrac nikomu len tak robiť nebudem
Že keď si spomenie tak priskocim a mne bezi čas a on si za rok nájde stabilnú partnerku

@anonym_68c7e0 Stale je to obojstranne. Obom bezia roky. Jej sice utekaju aj plodne roky, ale sama si to tak nastavila, nik ju nenuti.

anonym_19a30b
Dnes o 10:45

@anonym_autor ja by som ho nazvala smutný vzťah dvoch úbožiakov.

anonym_5e58b5
Dnes o 10:45

Moj nazor je taky, ze ty si sa zalubila a dumas nad vasim vztahom. On si pride iba zasexovat.

marca12
Dnes o 10:47

@anonym_autor 5 rokov strateneho zivota. Za ten cas si mohla spoznat muza a may s nim normalny vztah

patrike
Dnes o 10:51
@anonym_52bb25

A ty tuzis vobec po partnerskom vztahu? Po neznostiach, romantike, po tom,ze tu niekto je pre teba oporou? Nemyslim s tymto chlapom ale vseobecne. Lebo tento chlap ti to neda. Ten si pride vrznut a ide prec, aspon tak to chapem podla tvojho opisu. To je to iste, jak keby chodil za slapkou, akurat u teba to ma zadarmo

@anonym_52bb25 Nie, obaja si vrznu a su velmi spokojni. Prave z toho dovodu je pre nu tazke skoncit to. A viem presne, ako to bude : skusi s nim prestat mat sex, najde si "dobreho chlapca", kde ten sex bude nudny a bud bude zase nespokojna alebo tomu dobremu bude zahybat s tymto super pichacom.
Nik nema garanciu vsestranne uspokojiveho vztahu a nikde nie je urad na pridelovanie super romatikov a zodpovednych muzov, ktori su sucasne dobri v sexe.

patrike
Dnes o 10:51
@marca12

@anonym_autor 5 rokov strateneho zivota. Za ten cas si mohla spoznat muza a may s nim normalny vztah

@marca12 S velkou sancou na priemerny az podpriemerny sex.

anonym_68c7e0
Dnes o 10:53
@bludna

@anonym_68c7e0 A ty si z ktoreho stotocia prisla? Aky matrac? On ju snad znasilnuje? 😀 Stretavaju sa kvoli sexu 5 rokov. Ocividne su dlhodobo takto spokojni. Tak co tu meles o priskoceni?

@bludna ty čo meles? Si padnuta na hlavu? Ak by ju to uspokojovalo tak nezakladá tému

monro
Dnes o 11:10

Povedala by som, že ste exkluzívni milenci. Stretávate sa len za účelom sexu a ten kľudne môže vyzerať aj tak ako píšeš, nežnosti, zaspávanie v objatí.

anonym_b53e5f
Dnes o 11:34

dočasná služba.
Všetko dočasu.
pozor, tebe čas uteká.

bludna
Dnes o 11:37
@anonym_68c7e0

@bludna ty čo meles? Si padnuta na hlavu? Ak by ju to uspokojovalo tak nezakladá tému

@anonym_68c7e0 V 21. storoci maju zeny sex lebo chcu. Maju sex pre svoje uspokojenie a nie len za ucelom splodenia dietata. Wake up!

earlgrey
Dnes o 11:42

Nič zle na tom nevidím, pokiaľ vám to obom vyhovuje 🤷‍♀️ nazvať to neviem, ale ani by som to nijako nenazývala, ak si spokojná, užívaj si ďalej, ak nie si, hľadaj spôsob ako byť šťastná a či to bude s niekym iným alebo budeš sama, je to len a len na tebe. Nenazývala by som to ani stratenými rokmi, ak, opäť zdôrazňujem, to vyhovuje obom.

anonym_702f35
Dnes o 11:57
@anonym_68c7e0

Toto nie je vzťah. Toto je lacný sex. Lebo sladké musí zaplatiť, frajerke darček na narodky kúpiť a kvety na Valentína
Tebe nič. Zasexuje si a ide po svojim

@anonym_68c7e0 zasexujú si snáď k spokojnosti obaja, ak im to tak dlho vydržalo. Asi to nebude len na úrovni kopulácie za peniaze.

miadi
Dnes o 12:07

Mozes to volak ako chces . Taky fast foodovy vztah nevztah . Emocie tam nie su no rovnako ako fast food ti to dava urcite pocity satisfaction .. cize to mozes volat aj happy meal vztah . Vies ze to nie je zdrave no vravis si ze raz za tyzden ta to nezabije . Ty si na to v celku aj hrda ked tvrdis ze ani manzelstva nevydrzia tolko 5r 😂to znamena ze budes citovy zbabelec a toto ze si vydrzala s jednym clovekom sa 5r stretavat len na sex a prespatie .. povazujes za uspech , keby ti to nevyhovovalo tak to 5r takto netahas. A teraz mate akoze vyrocie tak si zistila ze to pre teba je nejaka forma vztahu a žasneš nad tou predstavou akoby ste boli naozaj spolu. Lebo nejake emocie voci tomu chlapovi mas aj ked je to mozno len zvyk. Keby zajtra s tebou skoncil chybalo by ti to. Ani nie ten sex ale ta predstava ze niekoho mas na jednu noc v tyzdni. Za ten cas si iny vztah nenasla lebo podvedome si “ verna” tomuto . A aj to minimum emocii co voci nemu citis je pre teba viac ako dost . Mozno nejaka terapia by pomohla zistit kto ta tak zranil preco si taka . Alebp jefnoducho realny vzah nie je nic pre teba si vlk samotar . Aj ked vlci su socialne tvori najdu sa aj taki .

anonym_68c7e0
Dnes o 12:14
@bludna

@anonym_68c7e0 V 21. storoci maju zeny sex lebo chcu. Maju sex pre svoje uspokojenie a nie len za ucelom splodenia dietata. Wake up!

@bludna ty si v tej svojej filozofii nejak zablúdila . Ani mapa ti nepomôže

marca12
Dnes o 12:23
@patrike

@marca12 S velkou sancou na priemerny az podpriemerny sex.

@patrike Ale no,preco tolko negativizmu. Ci podla seba sudis inych? Kludne mohla najst dobreho muza,milenca,oporu do zivota. Ale nech robi ako chce,len nech potom nefnuka,ze je sama bez muza,rodiny,deti...

anonym_7f8dfe
Dnes o 12:26
@anonym_autor

@billy_jean ale pod slovom sex su aj nezosti, spolocne zaspavanie v objatiach, noc.

@anonym_autor Omyl. V takomto vztahu je pod slovom sex len sex, nic ine

anonym_52bb25
Dnes o 12:35
@patrike

@anonym_52bb25 Nie, obaja si vrznu a su velmi spokojni. Prave z toho dovodu je pre nu tazke skoncit to. A viem presne, ako to bude : skusi s nim prestat mat sex, najde si "dobreho chlapca", kde ten sex bude nudny a bud bude zase nespokojna alebo tomu dobremu bude zahybat s tymto super pichacom.
Nik nema garanciu vsestranne uspokojiveho vztahu a nikde nie je urad na pridelovanie super romatikov a zodpovednych muzov, ktori su sucasne dobri v sexe.

@patrike teba sa nikto nepytal na tvoje vymyslene dedukcie. Pytala som sa jej, ty za nu prosim neodpovedaj

mala_arkana
Dnes o 12:39

Skor akp formalne pomenovanie by som riesila, ci mi to vyhovuje. Mne teda nie, ale ak tebe ano, naco potrebujes nazov.

anonym_a5b7f7
Dnes o 12:49

To sa tu zase zhromazdilo moralizujucich manzeliek 😀 Len ci aj vasi manzelia nemaju nejaku takuto postrannu dilemu 😁

lenka13332
Dnes o 13:27

@anonym_autor za 5 rokov k sebe nemáte kúsok citu ?

anonym_08b103
Dnes o 13:37

5 rokov zúfalstva

anonym_c67b64
Dnes o 13:57

@anonym_autor
"Mate vztah. ste spolu 5 mesiacov a laska sa nedostavila"
Prečo dvaja ľudia vôbec idú do "vzťahu"? Čo bolo úplne celkom na začiatku? Aký dôvod?

anonym_0f68df
Dnes o 14:23

@anonym_autor "Lebo Ja az neverim kam sme to dotiahli 🙂" teda nic lepsie sa Ti v zivote zatial neprihodilo? Mala si vobec niekedy normalny vztah (so vsetkym, co k tomu patri, nie iba sex) ktory vydrzal dlhsie ako 5 mesiacov? Asi nie, ked si "uzasnuta" kam ste to az dotiahli.
Staci Ti takyto "vztah", ktory je len o sexe? Mne by nestacil. Mam aj ine potreby, nie iba sexualne.

anonym_cba626
Dnes o 14:39

stratila si 5 rokov zivota .. za ten cas si mohla najst niekoho s kym budes nielen zaspavat -ale zdielat aj radostui a starosti a mozno si mophla mat aj rodinu ...

anonym_36fc58
Dnes o 14:41

kamaratstvo s vyhodami, situationship... Nie je to jedno? Ak vam to obom vyhovuje. Alebo si sa namotala a hladas v tom viac, nez v tom je?

anonym_2d71d8
Dnes o 15:13

No ak vam to obom takto vyhovuje tak je to ok. Moc by som sa ale nespoliehala, ze ten sex klapal super, nakolko je 1x do tyzdna 5rokov. Ked mi funguje s niekym sex superne tak ho mam teda castejsie ako 1x do tyzdna, ale to iba za mna. A este na zamyslenie?! Ktoremu muzovi staci sex raz do tyzdna- ja som sa teda s takym este nestretla to by uz aj mne blikali kontrolky- a to som zena 🙂

anonym_e9148d
Dnes o 19:45

@anonym_autor pomenovanie je pre každého z páru iné.
On by pomenoval vašu koexistenciu ako " stabilný, prístupný, bezpečný sex zdarma."
Ty by si ho mala.pomenovat ako " falošné nádeje emocionálne poškodenej ženy". 😢 Bohužiaľ.