Ako nazvať tento vzťah?
Mate vztah. ste spolu 5 mesiacov a laska sa nedostavila. Vztah ukoncite s tym, ze jedna z veci co klapali super bol sex. Cize sa dohodnete na stretavani sa kazdy tyzden aspon raz za tymto ucelom. No a v tuto nedelu, to bude presne 5 rokov co sa tak stretavame. Ako by ste nazvali tento vztah? Alebo aky mate k tomu vy postoj. Lebo Ja az neverim kam sme to dotiahli 🙂
Nazvala by som to "zabitých 5 rokov"
@patrike to zrcite nie, ale matrac nikomu len tak robiť nebudem
Že keď si spomenie tak priskocim a mne bezi čas a on si za rok nájde stabilnú partnerku
@anonym_68c7e0 Stale je to obojstranne. Obom bezia roky. Jej sice utekaju aj plodne roky, ale sama si to tak nastavila, nik ju nenuti.
@anonym_autor ja by som ho nazvala smutný vzťah dvoch úbožiakov.
Moj nazor je taky, ze ty si sa zalubila a dumas nad vasim vztahom. On si pride iba zasexovat.
@anonym_autor 5 rokov strateneho zivota. Za ten cas si mohla spoznat muza a may s nim normalny vztah
A ty tuzis vobec po partnerskom vztahu? Po neznostiach, romantike, po tom,ze tu niekto je pre teba oporou? Nemyslim s tymto chlapom ale vseobecne. Lebo tento chlap ti to neda. Ten si pride vrznut a ide prec, aspon tak to chapem podla tvojho opisu. To je to iste, jak keby chodil za slapkou, akurat u teba to ma zadarmo
@anonym_52bb25 Nie, obaja si vrznu a su velmi spokojni. Prave z toho dovodu je pre nu tazke skoncit to. A viem presne, ako to bude : skusi s nim prestat mat sex, najde si "dobreho chlapca", kde ten sex bude nudny a bud bude zase nespokojna alebo tomu dobremu bude zahybat s tymto super pichacom.
Nik nema garanciu vsestranne uspokojiveho vztahu a nikde nie je urad na pridelovanie super romatikov a zodpovednych muzov, ktori su sucasne dobri v sexe.
@anonym_68c7e0 A ty si z ktoreho stotocia prisla? Aky matrac? On ju snad znasilnuje? 😀 Stretavaju sa kvoli sexu 5 rokov. Ocividne su dlhodobo takto spokojni. Tak co tu meles o priskoceni?
@bludna ty čo meles? Si padnuta na hlavu? Ak by ju to uspokojovalo tak nezakladá tému
Povedala by som, že ste exkluzívni milenci. Stretávate sa len za účelom sexu a ten kľudne môže vyzerať aj tak ako píšeš, nežnosti, zaspávanie v objatí.
dočasná služba.
Všetko dočasu.
pozor, tebe čas uteká.
Nič zle na tom nevidím, pokiaľ vám to obom vyhovuje 🤷♀️ nazvať to neviem, ale ani by som to nijako nenazývala, ak si spokojná, užívaj si ďalej, ak nie si, hľadaj spôsob ako byť šťastná a či to bude s niekym iným alebo budeš sama, je to len a len na tebe. Nenazývala by som to ani stratenými rokmi, ak, opäť zdôrazňujem, to vyhovuje obom.
Toto nie je vzťah. Toto je lacný sex. Lebo sladké musí zaplatiť, frajerke darček na narodky kúpiť a kvety na Valentína
Tebe nič. Zasexuje si a ide po svojim
@anonym_68c7e0 zasexujú si snáď k spokojnosti obaja, ak im to tak dlho vydržalo. Asi to nebude len na úrovni kopulácie za peniaze.
Mozes to volak ako chces . Taky fast foodovy vztah nevztah . Emocie tam nie su no rovnako ako fast food ti to dava urcite pocity satisfaction .. cize to mozes volat aj happy meal vztah . Vies ze to nie je zdrave no vravis si ze raz za tyzden ta to nezabije . Ty si na to v celku aj hrda ked tvrdis ze ani manzelstva nevydrzia tolko 5r 😂to znamena ze budes citovy zbabelec a toto ze si vydrzala s jednym clovekom sa 5r stretavat len na sex a prespatie .. povazujes za uspech , keby ti to nevyhovovalo tak to 5r takto netahas. A teraz mate akoze vyrocie tak si zistila ze to pre teba je nejaka forma vztahu a žasneš nad tou predstavou akoby ste boli naozaj spolu. Lebo nejake emocie voci tomu chlapovi mas aj ked je to mozno len zvyk. Keby zajtra s tebou skoncil chybalo by ti to. Ani nie ten sex ale ta predstava ze niekoho mas na jednu noc v tyzdni. Za ten cas si iny vztah nenasla lebo podvedome si “ verna” tomuto . A aj to minimum emocii co voci nemu citis je pre teba viac ako dost . Mozno nejaka terapia by pomohla zistit kto ta tak zranil preco si taka . Alebp jefnoducho realny vzah nie je nic pre teba si vlk samotar . Aj ked vlci su socialne tvori najdu sa aj taki .
@anonym_68c7e0 V 21. storoci maju zeny sex lebo chcu. Maju sex pre svoje uspokojenie a nie len za ucelom splodenia dietata. Wake up!
@bludna ty si v tej svojej filozofii nejak zablúdila . Ani mapa ti nepomôže
@billy_jean ale pod slovom sex su aj nezosti, spolocne zaspavanie v objatiach, noc.
@anonym_autor Omyl. V takomto vztahu je pod slovom sex len sex, nic ine
@anonym_52bb25 Nie, obaja si vrznu a su velmi spokojni. Prave z toho dovodu je pre nu tazke skoncit to. A viem presne, ako to bude : skusi s nim prestat mat sex, najde si "dobreho chlapca", kde ten sex bude nudny a bud bude zase nespokojna alebo tomu dobremu bude zahybat s tymto super pichacom.
Nik nema garanciu vsestranne uspokojiveho vztahu a nikde nie je urad na pridelovanie super romatikov a zodpovednych muzov, ktori su sucasne dobri v sexe.
@patrike teba sa nikto nepytal na tvoje vymyslene dedukcie. Pytala som sa jej, ty za nu prosim neodpovedaj
Skor akp formalne pomenovanie by som riesila, ci mi to vyhovuje. Mne teda nie, ale ak tebe ano, naco potrebujes nazov.
To sa tu zase zhromazdilo moralizujucich manzeliek 😀 Len ci aj vasi manzelia nemaju nejaku takuto postrannu dilemu 😁
5 rokov zúfalstva
@anonym_autor
"Mate vztah. ste spolu 5 mesiacov a laska sa nedostavila"
Prečo dvaja ľudia vôbec idú do "vzťahu"? Čo bolo úplne celkom na začiatku? Aký dôvod?
@anonym_autor "Lebo Ja az neverim kam sme to dotiahli 🙂" teda nic lepsie sa Ti v zivote zatial neprihodilo? Mala si vobec niekedy normalny vztah (so vsetkym, co k tomu patri, nie iba sex) ktory vydrzal dlhsie ako 5 mesiacov? Asi nie, ked si "uzasnuta" kam ste to az dotiahli.
Staci Ti takyto "vztah", ktory je len o sexe? Mne by nestacil. Mam aj ine potreby, nie iba sexualne.
stratila si 5 rokov zivota .. za ten cas si mohla najst niekoho s kym budes nielen zaspavat -ale zdielat aj radostui a starosti a mozno si mophla mat aj rodinu ...
kamaratstvo s vyhodami, situationship... Nie je to jedno? Ak vam to obom vyhovuje. Alebo si sa namotala a hladas v tom viac, nez v tom je?
No ak vam to obom takto vyhovuje tak je to ok. Moc by som sa ale nespoliehala, ze ten sex klapal super, nakolko je 1x do tyzdna 5rokov. Ked mi funguje s niekym sex superne tak ho mam teda castejsie ako 1x do tyzdna, ale to iba za mna. A este na zamyslenie?! Ktoremu muzovi staci sex raz do tyzdna- ja som sa teda s takym este nestretla to by uz aj mne blikali kontrolky- a to som zena 🙂
@anonym_autor pomenovanie je pre každého z páru iné.
On by pomenoval vašu koexistenciu ako " stabilný, prístupný, bezpečný sex zdarma."
Ty by si ho mala.pomenovat ako " falošné nádeje emocionálne poškodenej ženy". 😢 Bohužiaľ.

@anonym_019aab vy mate vztah, iba spolu nebyvate. Nestretavate sa spolu cisto kvoli sexu v stredu. 🙂
@anonym_509152 tým som nadviazala na komentár, že oni majú oddelené domácnosti a financie. Myslím, že my máme oddelené domácnosti. Oni majú iba milenecký pomer a sex raz do týždňa.