icon

Ako neurobiť chybu pri odchode z tohto vzťahu?

leo25
12. máj 2023

Ahojte ako mám riešiť situáciu som slobodná matka teda zatiaľ žijem v jednej domácnosti s otcom môjho syna ale chcem sa odsťahovať aj s malým od neho nevravim mu v styku s malým ale už to ďalej nejde aby mali nežil v takom vzťahu s nami chcem ho od toho uchrániť a chcem odísť a začať ma novo a hlavne v klude. On sa mi vyhráža stále a psychicky ma terorizuje že si vysudi malého že urobi všetko aby ma zničil už aj Ličartoviec na mňa zavolal keď som sla s malým von a ma paranoje ja to s ním už nezvládam a trpim a neviem aké mám práva ako slobodná matka ze ci môžem odísť nechcem to riešiť súdom koli malému ale on tlači na pílu a jemu je ukradnuté čo ako to bude prežívať malý poraďte ako konať čo mám urobiť aby som neurobila chybu niesom za striedavú starostlivosť lebo malý ma školskú dochádzku a malý potrebuje mať jeden domov a nie podhadzovat si ho ako zemiak píšte dajte rady som zúfalá

Strana
z2
leo25
autor
Autor odpoveď zmazal
katkine_terapie
12. máj 2023

@pralinka25 nie, nepotrebuje ist na UPSVaR, súd ich upovedomí, keď rozhodne. Návrh na neodkladné opatrenie si vie napísať sama podľa vzoru na nete, na UPSVaR jej s tým môže pomôcť pracovníčka (nebude ho písať za ňu), ale nie je to pravidlo ani ich povinnosť, zaleží od ochoty vyťaženosti daného pracovníka. Ak má advokáta, vie to napísať aj advokát (ale ako píšem zvládne to aj sama, na nete je xy vzorov).

leo25
autor
Autor odpoveď zmazal
maialeo
13. máj 2023

@leo25 Naco tu vypisujes tieto veci ked potom vsetko zmazes?

maximiliana
13. máj 2023

@maialeo toto mazanie odpovedi by sa malo zrusit...alebo potom ak to admin zisti, zrusit celu temu...takto to nema vobec vyznam..

cacianka
14. máj 2023

Prečo do frasa mažeš ? Chces poradiť, Ženy ti chcú pomôcť a ty ich pomoc a snahu takto zhadzuješ ?!
Prečítaj si teda sama, čo všetko sa dá a ako , tu na koni je popísané o takýchto problémoch mrte príspevkov

leo25
autor
14. máj 2023

Baby kľud, zmazala som správy ano a chcela som zmazať aj celý príspevok lebo sa mi dostalo dosť odpovedi za čo ďakujem všetkým a už riešim všetko tak ako ma byt tak ma neukamenujte a ešte raz vďaka za informácie ste zlate

leo25
autor
14. máj 2023

@maximiliana už som upovedomila adminov a poslali mi postup čo mám robiť hlavne sa nehnevajte nevedela som že to rozpúta taký zlý pocit

leo25
autor
14. máj 2023

@maialeo ahoj vieš čo musela som mám na to svoje právo a nevedela som že to neni anonymne tak preto do budúcna budem vedieť tak pardon

leo25
autor
14. máj 2023

@cacianka nezahadzujem babám ďakujem za všetko

maialeo
15. máj 2023

@leo25 Ked to tu uz je, asi bolo zbytocne do mazat... a mozno by to niekomu pomohlo. Skoda.

Strana
z2