icon

Ako odolať a neodpisovať milencovi?

11. máj 2025

Ukoncila som vztah s milencom. Dala som mu na vyber. Bud ja alebo ona. Vybral si manzelku. Teraz mi vypisuje vkuse ze som sebecka, ze mu neviem ani odpisat.Boli sme spriaznene duse,ale ja nedokazem zit s pocitom ze som druha. Ako mam odolat a neodpisat? Je to strasne tazke.

moonlight1210
11. máj 2025

Len ho chvilu sleduj, a zistis, ze kym este sa snazi dostat teba, tak si uz nabrnkol tretiu.
Tieto “vecne trpiace” duse potrebuju neustalu doplnkovu pozornost ineho pohlavia. Nebudes ty, bude ina.

petamich
11. máj 2025

Jasne, clovek si bezne vezme za muza/zenu niekoho, ku komu nic neciti 😅 nech mi niekto fakt netvrdi, ze tomuto uveri a obzvlast, ked kazdy jeden zenaty muz tieto iste hovadiny trepe, kiezby aspon originalny bol

biba_18
11. máj 2025
@petamich

Jasne, clovek si bezne vezme za muza/zenu niekoho, ku komu nic neciti 😅 nech mi niekto fakt netvrdi, ze tomuto uveri a obzvlast, ked kazdy jeden zenaty muz tieto iste hovadiny trepe, kiezby aspon originalny bol

@petamich poznám jednu dvojicu - on vraj v nešťastnom manželstve, ona výrazne mladšia milenka - neodišiel od ženy kvôli deťom v predpubertánom veku. ona nechcela viac čakať, rozišla sa s ním. on od manželky po pár rokoch ale skutočne odišiel…

anketkarka
11. máj 2025

Aby to bolo ľahšie, tak si skús predstaviť, že od nej odišiel a tancujete vy dvaja presne tak ako oni na videu a jeho ďalšia milenka sa rozhorčuje, že jej povedal, že s Tebou to už neklape. Tak ako klamal Tebe a klame manželke, tak bude klamať celý život. Treba Ti takéto hovädo?

mk22
11. máj 2025

Hádam si nemyslela ze to povie pravdu aká je jeho žena furia, hrozný, sex.. Žena je vždy trúba.. Nech milenka súciti s mužom akú hroznu ženu ma, škoda ze tu dutou nechce ani jeden opustiť.. Dokonca, aj ten tvoj si vybral ženu..

petamich
11. máj 2025
@biba_18

@petamich poznám jednu dvojicu - on vraj v nešťastnom manželstve, ona výrazne mladšia milenka - neodišiel od ženy kvôli deťom v predpubertánom veku. ona nechcela viac čakať, rozišla sa s ním. on od manželky po pár rokoch ale skutočne odišiel…

@biba_18 ano ono obcas vynimka potvrdzuje pravidlo, ja mam znamych, kde ked deti dospeli, tak naozaj opustil zenu a odisiel k dlhorocnej milenke a do dnes su spolu, roky rokuce, len teda vacsina je to take krasne klise 😬

lenkasarka
11. máj 2025
@jozeffezoj

Ty si riadne Hlúpa. Nehnevaj sa.
Presne taký ***** ale muž zničil rodine mne.
Asi sa pozvraciam z toho čo pises

@jozeffezoj ten muz ti predsa lásku nesľuboval. Tvoja žena ti ju sľubovala ona sa mala skonsolidovať.

danieli
11. máj 2025

Na hrubu dieru, hruba zaplata, zacni pomalicky randit idealne so slobodnymi🙂

pikachu999
11. máj 2025

Tak že si ho zablokuješ..alebo mu napíš že keď ti nedá pokoj všetko povieš jeho manželke a nájdi si nový objekt záujmu ideálne nezadany

enmery
11. máj 2025

"Spriaznené duše" .... 😂Hej hej sebecká, ešteže on je etalón nesebeckosti. Ja sa vám ženy úprimne čudujem, čo si necháte dobrovoľne so sebou robiť-od muža snov, "spriaznenej duše".

niekto2hy
11. máj 2025
rozculena
11. máj 2025

on nie je tvoj milenec,on je ex-milenec.
EX
EX
EX

tenerifka
11. máj 2025

Autorka, no on este teraz kalkuluje, ze nebude uz zasuvat kazdy deñ, ale len kazdy druhy-uz len u manzelky (aspoñ na nejaky cas, pokial neulovi dalsiu operenkyñu), skratka to su posledne pokusy, aby zasa nemusel mrhat svojou energiou na dalsi lov, k tomu darceky, vinko, restiky....nez sa sliepka namota

sevrin
11. máj 2025

Prečo si si začala so ženatým? U mňa vydaté sú prirodzený red flag. Nechápem čo vy niektorí máte potrebu si začínať s niekým kto je zosobášený. Je kopa slobodných.

sova7
11. máj 2025
@petamich

@biba_18 ano ono obcas vynimka potvrdzuje pravidlo, ja mam znamych, kde ked deti dospeli, tak naozaj opustil zenu a odisiel k dlhorocnej milenke a do dnes su spolu, roky rokuce, len teda vacsina je to take krasne klise 😬

@petamich ja poznám jedného. Inak je to obrovska výnimka že sa z milenky stane manželka prípadne riadna partnerka. Ale zakladať si vzťah na inom zničenom vzťahu s chlapom čo už raz niekoho zradil? Radšej nie

kassandra25
11. máj 2025

Ahoj, podla mna ti tu dobre poradili, ze posli manzelke jeho naliehania, ktoré dostávas. O tom tu nemoze byt ani reči, ze ty si niecomu na vine, lebo ked chlap nechce, ani nepozdraví, nieto este klame, plete a,namotá, urobí zo seba chudaka, ktory sa rozvedie a je mu s manzelkou zle, nehovoriac o tom, ze ju nijako nemiluje, ked má svoju stálu milenku a manzelstvo je cisto len účelové s osobou, ktora sa mu v čase hodila, nic viac. Preto ty by si mu ani vobec nic nemohla rozbit, lebo neni co a mozes chránit za pomoci manzeky seba. Co iné dodať, nemoze nikto povedat, ze hocikto zo zosobásených sa kvoli 3tej osobe nemoze rozviest, áno, moze, vycitat ti nemá kto co , a si zober, aká úbohá musí byt manzelka, ktorá pre status vydatá rada toleruje milenky.

ika02
11. máj 2025

Ahoj, ak si ešte zaláskovaná, skús si ho sprotiviť. Predstav si, že všetky posteľné aktivity, ktoré ste praktizovali Vy dvaja, potom skúšal on doma. Všetky milé oslovenia hovoril aj svojej žene, možno aj darčeky Vám kupoval duplicitne...
Každý chlap milenke tvrdí, že si s manželkou nerozumie, ona ho zanedbáva, ignoruje, nespia spolu, sú spolu len kvôli deťom....
Hnusne Ti klamal! Jednoducho mu napíš, aby Ťa viac nekontaktoval a zablokuj ho! Poplačeš si, prejde pár mesiacov a bude dobre.

svetlonos
11. máj 2025
@koniarova

@viestta lebo milenka spočiatku nič nerieši. 😂😂

@koniarova
presne 😁! Žiadne deti, spoločné financie, len dobrý pravidelný sex a zodpovednosť večera žiadna. Preto sú milenky zie akoze spriaznené duše 😏

jakoma
11. máj 2025

Ano, manzelku nemiluje, spajaju ich len deti kvoli ktorym neodide, manzelka je labilna harpya a ak nahodou je cerstvo tehotna, tak ho tiez podvadza abo mali raz sex opiti.. nad naivitou mileniek castokrat zasnem.

svetlonos
11. máj 2025

Autorka, sa preber! Keby ste spriaznené duše, uz davno je rozvedeny - lebo vztah s manželkou bol už dlho pred tebou nefunkčný!
Mam kamosku, obaja boli bo vztahu. Zamilovali sa do seba no koli výčitkami jeden z nich vztah ukončil. Potom nezávislé od seba začali riešiť odchod od pôvodného partnera. Neskôr sa jeden druhému ozval, ze je po rozvode a rad by ich vztah obnovil.
Tomu sa hovorí spriaznené duše! Jeden mal už deti 15+ a druhy ziadne.
Dodnes sú spolu, vzali sa aj rodinu založili. Toľko k spriaznených dušiam. Vy ste to nikdy neboli, keby ta miluje, nenasvedčuje ta sebeckou. Egoista je on - keďže nemáš gule odust od zeny ale k nej chce ešte teba!
Je to kus hajzli, s ktorým si možno mala fajn sex ake toť vsio.
Pripomeň mu, že on ma zenu s ktorou chce ostat zit v manželstve. A nech sa k tomu postavi konecne zodpovedne, nie ako chlap bez guli.
Anténa netuším načo by ti taku blbec bezcharakterny bol.

domkakvet
11. máj 2025

Zablokuj ho a nic s nim neries, zacni travit cas sposobom ktory je na nieco dobry a nie sposobom z ktoreho nikdy nic mat nebudes, lebo niekto si potrebuje iba uzit.

jozeffezoj
11. máj 2025
@majlo1234

@jozeffezoj jozef, svoj hned by si mal mierit na manzelku hlavne

@majlo1234 neboj sa tam si riešim veci tiež.
Tak neobhajuj neobhajitelne

jozeffezoj
11. máj 2025
@biba_18

@jozeffezoj rodinu ti zničila tvoja manželka - a ani to nemusí byť pravda, rodina mohla byť zničená už predtým…

@biba_18 jasne ze mohla, ale ľudia bez chrbtovej kosti tomu pomáhajú tiez

jozeffezoj
11. máj 2025
@lenkasarka

@jozeffezoj ten muz ti predsa lásku nesľuboval. Tvoja žena ti ju sľubovala ona sa mala skonsolidovať.

@lenkasarka jasne ze aj ona, ma na tom rovnaký podiel. Ale byť Hlúpa a naivná a čakať ze ženatý muž odíde od rodiny s deťmi ako...

viestta
11. máj 2025
@jozeffezoj

@biba_18 jasne ze mohla, ale ľudia bez chrbtovej kosti tomu pomáhajú tiez

@jozeffezoj ak by ta podviezt nechcela, tak ten chlap by sa mohol aj pokrajat ako salama, nepodviedla by.
Plzak povedal, ze na neveru treba troch. Takze ak ta podviedla, tak nieco nefungovala medzi vami dvoma.

jozeffezoj
11. máj 2025
@viestta

@jozeffezoj ak by ta podviezt nechcela, tak ten chlap by sa mohol aj pokrajat ako salama, nepodviedla by.
Plzak povedal, ze na neveru treba troch. Takze ak ta podviedla, tak nieco nefungovala medzi vami dvoma.

@viestta ja nevravím ze to tak nie je.

Zaujímavá je jedna vec. Ak by tu tému založil muž ako je sklamaný ze ho nechala milenka, že mu sľúbila ze odíde od deti a muža a bude s ním a on je smutný teraz. Tak by hontu rozniesli na prach.

Ak to spraví žena. Tak užila si si, nevadí, zabudni, stáva sa, príde iný, atď.. tak to je.

Zle mi je z jedných aj z druhých.
Mam aj kolegov v práci takých, je mu z takých ľudí nevoľno. Totálne.
A bolo aj predtym

viestta
11. máj 2025
@jozeffezoj

@viestta ja nevravím ze to tak nie je.

Zaujímavá je jedna vec. Ak by tu tému založil muž ako je sklamaný ze ho nechala milenka, že mu sľúbila ze odíde od deti a muža a bude s ním a on je smutný teraz. Tak by hontu rozniesli na prach.

Ak to spraví žena. Tak užila si si, nevadí, zabudni, stáva sa, príde iný, atď.. tak to je.

Zle mi je z jedných aj z druhých.
Mam aj kolegov v práci takých, je mu z takých ľudí nevoľno. Totálne.
A bolo aj predtym

@jozeffezoj nevernik ostane nevernikom, nech je to muz ci zena. Milenec (alebo milenka), ktory si uziva s nevernikom a vie, ze ten ma rodinu je rovnaka zumpa ako ten co zahyba. Nie je dvojity meter. Tak isto je zranena zena, ktoru podviedol muz s milenkou ako si zraneny ty. Ci myslis, ze zeny neveru lepsie znasaju?

jozeffezoj
11. máj 2025
@viestta

@jozeffezoj nevernik ostane nevernikom, nech je to muz ci zena. Milenec (alebo milenka), ktory si uziva s nevernikom a vie, ze ten ma rodinu je rovnaka zumpa ako ten co zahyba. Nie je dvojity meter. Tak isto je zranena zena, ktoru podviedol muz s milenkou ako si zraneny ty. Ci myslis, ze zeny neveru lepsie znasaju?

@viestta to kto povedal?
Ja som reagoval na výlevy presne jednej z takých strán.
Vlastne ona ešte bude smutná... katastrofa.
Nič nech sa varí vo vlastnej stave.
Pekný vecer

oblecenie99
11. máj 2025

Tu rodinu ste už zničili dávno. najmä on, ale ty si na tom mala tiež slušný podiel.
Ja ti inac nerozumiem: čo si od toho celého čakala? Keď si mu sľubovala, že mu rodinu nezničiš, tak načo sa rucas, keď si ich videla na Tom videu spolu? Veď si mu sľúbila, že mu to necháš..

majlo1234
11. máj 2025
@jozeffezoj

@majlo1234 neboj sa tam si riešim veci tiež.
Tak neobhajuj neobhajitelne

@jozeffezoj nic neobhajujem, ale namiesto milenca by si sa mal sustredit prave na manzelku. Ona ti slubovala vernost