icon

Prečo ma kamaráti ponižujú a opúšťajú?

7. aug 2026

Chcem sa s vami podeliť o moju včerajšiu skúsenosť. Prečo ma všetci ponižujú? Prečo nemám normálne kamarátky? Včera som išla s jedným kamošom do Pezinka. Keď sme sa vrátili, chceli sme ísť s mojimi deťmi na kúpalisko. Jeden syn nechcel ísť, ale druhý sa poobede akurát zobudil, keď sme prišli k nám. Takže bolo nad slnko jasné, že mu to trochu potrvá, než sa preberie, wc, zbalí, atď. Kamaráta vytočilo, že synov s pýtam 5x, či teda idú na to kupko a odišiel od nás, že nemá na to nervy. On deti nemá, je s detského domova. Keď odišiel, poslala som mu spravu, nech čaká, že syn je na wc, že sa oblečie, zbalí a ideme. Lenže on mi odpísal, že je už v autobuse a ide domov. Takže som zavolala druhej kamaratke, či ide s nami. Dohodla som sa s ňou, kde sa stretneme a do toho mi ten kamoš napísal, že kde sme, že nás čaká už 20 minút. Povedala som mu, či je normálny, že mi písal, že už ide domov, tak že som sa dohodla s inou kamaratkou. Dnes mi nadaval do je.nutych v správach a zablokoval si ma. Čo sa týka tejto mojej kamarátky, tak dnes sme spolu išli do obchodu. Boli sme pri pulte so salamami. Pýtala som si 10dkg jednej salámy, 10dkg syra a 7 dkg takej šunky. Tá kamarátka ma začala ponižovat, zhadzovať a zosmiešňovať, že či som normálna, ešte sa pri tom nechutne ironicky rehotala, že pýtam 7 dkg, že to ešte nikdy nevidela. Tak ja som to videla a príde mi to úplne normálne. Čo si myslíte o takýchto kamarátoch?

Strana
z2
anonym_334a30
7. aug 2026

@anonym_autor ja si myslím, že ste všetci divní.
7dkg sunky? No to je fakt malo, veď to máš na jeden chlebík. Mne sa aj 10dkg zdá málo, to sa neoplatí ani ten papier na to minúť čo ti to zabalia.

autor
7. aug 2026
@anonym_334a30

@anonym_autor ja si myslím, že ste všetci divní.
7dkg sunky? No to je fakt malo, veď to máš na jeden chlebík. Mne sa aj 10dkg zdá málo, to sa neoplatí ani ten papier na to minúť čo ti to zabalia.

@anonym_334a30 vyjde to aj na tri chleby. Chcela som ju ochutnať a nikto iný by to u nás nejedol a 10dkg by už bolo veľa. Nepríde mi na tom nič divné, ani nepochopiteľné a už tobôž nič, prečo by som druhého musela ponižovať a zhadzovať.

catherin4
7. aug 2026

Mas divnych kamaratov, najdi si inych

autor
7. aug 2026
@catherin4

Mas divnych kamaratov, najdi si inych

@catherin4 no len ťažko sa hľadajú normálni kamaráti, veľmi ťažko.

anonym_d2c920
7. aug 2026

Nie si divna, kym si nenechas nakvapkat 0,7 deci sirupu.

alison11
7. aug 2026

@anonym_autor Nehľadaj kamarátov,časom to príde samé,kto ti má prísť do života entreba nasilu tlačiť a najmä ak Ti toto robia ve´d máš deti,si prvorade matka,staraj sa o synov a seba a priateľ/kamarát/partner ten rpavý si ťa nájde.A Kamarátky tiež lebo toto nie je kamarátka.Kamaráti sú tí čo ti pomôžu a podržia a nie ponižujú a ušlapú tvoju dôstojnosť.

tom_i
7. aug 2026

@anonym_autor raz by mi kamarát/ka napísala, že som jebnutá... toľko k vašim vzťahom

anonym_54a997
7. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_334a30 vyjde to aj na tri chleby. Chcela som ju ochutnať a nikto iný by to u nás nejedol a 10dkg by už bolo veľa. Nepríde mi na tom nič divné, ani nepochopiteľné a už tobôž nič, prečo by som druhého musela ponižovať a zhadzovať.

@anonym_autor bolo by na case uvedomit si, ze to nie su kamarati a podla toho sa zariadit. Kamarati sa nehladaju, kamarati sa objavia a zrazu vieme, ze to su TI kamarati.

anonym_4dd169
7. aug 2026

Ja si tiež kupujem niektoré salámy do 10 dkg a nepripadá mi to čudné. Proste jem toho veľmi málo.

anonym_bb763d
7. aug 2026

Pokiaľ ide o 7 dkg šunky, je to OK, ja si niekedy pýtam 5 ks ap. Veď vedľa mam obchod, prečo by som si každý den nemohla kúpiť čerstvú šunku, tlačenku ap.? Ake inak ste fakt všetci divní.

sevrin
7. aug 2026

@anonym_autor kamarát je mentálne retardovaný a kamarátke si mala povedať že keď ona žere jak prasa, to neznamená že musíš aj ty.

katarinka963
7. aug 2026

@anonym_autor zeby bola chyba aj v tebe?

autor
7. aug 2026
@katarinka963

@anonym_autor zeby bola chyba aj v tebe?

@katarinka963 a v čom konkrétne? Daj, nech sa poučim.

rozculena
7. aug 2026

@anonym_autor to kde berieš takýchto divných ľudí?

motylik2559
7. aug 2026

@anonym_autor Ahoj autorka, podla mna je uplne tvoja vec kolko coho si pri pulte vypytas a ju do toho hovno, ona to jest nebude a mala si jej to kludne povedat, ako aj to, ze ked jej to tak strasne trha oci, tak viac s tebou nakupovat nemusi. Co sa tyka kamosa, tak uz by po tej sprave kamosom nebol a viac by som mu neodpisala/nezdvihla tel. Jediny j..nuty clovek je on s takym idiotskym spravanim. Bud rada,ze sa vyfarbil. Nad kamoskou tiez porozmyslaj, ci stoji za kamaratstvo. A dovoluju si k tebe tak preto, lebo im to sama dovolis a zrejme si nevies zastat razne samu seba. A nevazis si samu seba, ked toto dovolis. Radsej bez takych ludi a bez kamosov ako s takymito debilmi. Co sa novych kamaratstiev tyka netlac na pilu. Radsej popracuj na sebe, svojej sebadovere a ako asertivne niekoho poslat do....niekam.

autor
7. aug 2026
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj autorka, podla mna je uplne tvoja vec kolko coho si pri pulte vypytas a ju do toho hovno, ona to jest nebude a mala si jej to kludne povedat, ako aj to, ze ked jej to tak strasne trha oci, tak viac s tebou nakupovat nemusi. Co sa tyka kamosa, tak uz by po tej sprave kamosom nebol a viac by som mu neodpisala/nezdvihla tel. Jediny j..nuty clovek je on s takym idiotskym spravanim. Bud rada,ze sa vyfarbil. Nad kamoskou tiez porozmyslaj, ci stoji za kamaratstvo. A dovoluju si k tebe tak preto, lebo im to sama dovolis a zrejme si nevies zastat razne samu seba. A nevazis si samu seba, ked toto dovolis. Radsej bez takych ludi a bez kamosov ako s takymito debilmi. Co sa novych kamaratstiev tyka netlac na pilu. Radsej popracuj na sebe, svojej sebadovere a ako asertivne niekoho poslat do....niekam.

@motylik2559 to je to, že ja veľmi veľa tolerujem. A máš pravdu, niekedy mi to neide sa samej seba zastať. Radšej som častokrát ticho, len nech je kľud.

motylik2559
7. aug 2026
@anonym_autor

@motylik2559 to je to, že ja veľmi veľa tolerujem. A máš pravdu, niekedy mi to neide sa samej seba zastať. Radšej som častokrát ticho, len nech je kľud.

@anonym_autor Ale to nie je dobre, lebo takito ludia radi prekracuju hranice, daleko za hranice. A ty ked nemas vytvorene ziadne, kedze si radsej ticho "len aby bol klud", tak do teba radi kopu a ty si ich vdacna obet. Zbav sa ich a zacni pracovat na svojej sebahodnote, treba si hranice urcit, pretoze takto budes v zivote len nestastna a stale sa budes trapit tym co ti druhy robia. Pokial tuto laskavost sama pre seba neurobis, tak su zbytocne aj pismenka ci slova aj do buducna a nepomoze ani svätena voda. Takze vazne to pre seba sprav a potom uvidis ako sa ti bude medzi ludmi lahsie dychat🍀

sevrin
Včera o 05:55

Nekupujem často šunku, lebo jedávam ju málo ale asi pred 2 týždňami som dostal chuť, tak som kúpil 10 deka, skoro polovica z nej zostala, po troch dňoch to ani pes žrať nechcel. Mohol som ju dať žrať tej tvojej kamarátke keby som bol vedel.

aurora33
Včera o 06:14

@anonym_autor a to nevieš ísť niekedy niekde sama? Musíš stále pisat nejakému kamarátovi alebo kamarátke?

autor
Včera o 08:39
@aurora33

@anonym_autor a to nevieš ísť niekedy niekde sama? Musíš stále pisat nejakému kamarátovi alebo kamarátke?

@aurora33 🤦 práveže úplne všade chodím iba sama.

aurora33
Včera o 08:49
@anonym_autor

@anonym_autor tak z toho čo si tu napísala mi príde že všade chodíš s niekym 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

anonym_1be5a4
Včera o 08:58
@anonym_autor

@anonym_autor všade? Opísala si 2 situácie a sama si teda nebola

anonym_f87b17
Včera o 09:44

@anonym_autor no mne príde že si tolerantná príliš nielen ku kamarátom ale aj k deťom. Aby som sa 5x pýtala syna či teda ide alebo nejde na kupko? Poviem o 5 min odchádzame, zbaliť sa, vycikať, odchod. Aké 5x sa pýtam? Na čo? Prečo? A kamaráti sú obaja mimo, odstrihnúť a radšej choď sama než s takýmito divnými ľuďmi.

lienka.7
Včera o 09:53

@anonym_autor ja si myslím, že normalna nie si ty.
Nemáš žiadnu autoritu u detí a podla toho sa k tebe chovajú aj kamaráti.

bielasovicka
Včera o 11:50

@anonym_autor a máš aj manžela?

anonym_b70783
Včera o 12:09

Chyba nie je len v tvojich známych ale aj v tebe. Ako ak by mi niekto zo známych povedal, že som jebnuta,tak by u mňa skončil. Na druhú stranu ak sa niekam dohodneme že ideme tak nebudem riešiť či deti chcú a či nechcú, a či ozaj chcú a keď nechcú, tak sa ešte zisťovať či si to náhodou nerozmyslia. Mám podobnú známu kde majú deti hlavné slovo s stretnutia sú obmedzené na minimum. Lebo povie o desať minút a je z toho min 40 min .
A čo sa týka tej šunky , veď si jej mala povedať že ju chcela vyskúšať, osobne by ma ale zaujímala tá scéna ako tá môže niekto vysmiať pre 70 v šunky
Takisto mi príde divné len čo jeden známi nejde ,voláš druhému známemu/znamej

autor
Včera o 12:24
@aurora33

@anonym_autor tak z toho čo si tu napísala mi príde že všade chodíš s niekym 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

@aurora33 nie, v 90% chodím všade sama.

autor
Včera o 12:25
@anonym_f87b17

@anonym_autor no mne príde že si tolerantná príliš nielen ku kamarátom ale aj k deťom. Aby som sa 5x pýtala syna či teda ide alebo nejde na kupko? Poviem o 5 min odchádzame, zbaliť sa, vycikať, odchod. Aké 5x sa pýtam? Na čo? Prečo? A kamaráti sú obaja mimo, odstrihnúť a radšej choď sama než s takýmito divnými ľuďmi.

@anonym_f87b17 mojich detí sa musím pýtať viackrát.

autor
Včera o 12:26
@bielasovicka

@anonym_autor a máš aj manžela?

autor
Včera o 12:37
@anonym_b70783

Chyba nie je len v tvojich známych ale aj v tebe. Ako ak by mi niekto zo známych povedal, že som jebnuta,tak by u mňa skončil. Na druhú stranu ak sa niekam dohodneme že ideme tak nebudem riešiť či deti chcú a či nechcú, a či ozaj chcú a keď nechcú, tak sa ešte zisťovať či si to náhodou nerozmyslia. Mám podobnú známu kde majú deti hlavné slovo s stretnutia sú obmedzené na minimum. Lebo povie o desať minút a je z toho min 40 min .
A čo sa týka tej šunky , veď si jej mala povedať že ju chcela vyskúšať, osobne by ma ale zaujímala tá scéna ako tá môže niekto vysmiať pre 70 v šunky
Takisto mi príde divné len čo jeden známi nejde ,voláš druhému známemu/znamej

@anonym_b70783 ja mám veľké deti. Starší syn je nerozhodný. Treba niekedy viackrát sa ho pýtať. Za šunku mi ironicky povedala, že ešte to nevidela, pýtať 7 dkg. Začala zo mňa robiť debila, pretože ona musí mať vždy pravdu, aj keď ju nema. Ja som jej povedala, že je to úplne normálne a že som to úplne normálne videla pýtať už veľakrát, či 5,6,7€ hocikoľko. Potom ma ponižovania, že niesom normálna, keď pytam 7 dkg, že to nieje normálne, atď. Nemalo to konca. Čo sa týka kúpaliská, tak ten kamoš mi napísal, že už odišiel, že je v autobuse, preto som volala kamoške. Aj na kúpaliská chodím v 90 % sama, alebo s deťmi a už ma to nebaví. Chcem sa tiež s niekým porozprávať, nie len ležať s kukať do blba, plávať sama.

Strana
z2