icon

Ako osloviť ženatého učiteľa po ukončení školy?

14. jan 2025

Baby, asi ma zhejtujete ale..mam 35 r, vydata, 4 r dieťa, robím si v rámci práce školu, chodím do nej už 8 mesiacov, darí sa mi v nej,v pondelok máme maturity a škola konči, učia nás učitelia, no a jeden učiteľ, 46 r, sa mi neskutočne páči, nie len výzorom, ale aj povahou,pomáha a proste je super. Je ženatý. Cítim sa pri ňom v rozpakoch a mám rada jeho spoločnosť. Jediný moj osobný kontakt a ním bolo prianie k meninám a odpísal dakujem velmi pekne a smajlik. Chcela by som ho po škole pozvať na kávu, resp. S ním nejako zostať v kontakte, ako to mám urobit? Mám to vobec robit? Mam teraz obdobie ked si pripadam skareda, tucna, a nemam odvahu ho nejak oslovit, resp napisat smsku aj ked cislo mam. Co by ste robili na mojom mieste?

Strana
z3
sisa_s
14. jan 2025

Ty vydata, on zenaty...mam jedinu otazku: PRECO??

kavasmliekom
14. jan 2025

Na tvojom mieste napíšem sms svojmu manželovi, "ahoj miláčik, pozývam ťa na kávu do mesta, o dieťa bude postarané 🥰"

personality
14. jan 2025

Schudla by som 😀

enmery
14. jan 2025

Ok, keby toto robil a riešil Tvoj manžel za Tvojím chrbtom?Asi ako škaredá a tučná by si sa cítila potom?????Neskutočné toto.

mantilka
14. jan 2025

Pracuj na vzťahu s manželom...nie je to celý život ružové. Na vzťahu treba pracovať a neobzerat sa inde, lebo aj ten ďalší vzťah zovsednie a prídu nezhody. Predsa je lepšie pre tvoje dieťa keď ste spolu.
Bud rada, že končí tvoje pokušenie a váž si čo máš doma.

kvadrinkaaa
14. jan 2025

Do toho a dúfam, že ťa pekne odpíše 🙋‍♀️

mantilka
14. jan 2025

Manžel ti umožnil chodiť do školy a ty sa obzeras v škole za iným.....
Žiadne výčitky nemáš?

martul
14. jan 2025

Prečo mu chceš komplikovať a ničiť život?! Nechápem. Veď to nie je obojstranné.

mareka49
14. jan 2025

Ženská neblazni

abbey1
14. jan 2025

Čo tak sa venovať svojmu dieťaťu, popracovať na svojom zdraví, vzdelaní? Skutočne nemáš čo iné na práci, než uháňať ženatého chlapa?

anna777115
14. jan 2025

To, kde sa dá urobiť za 8 mesiacov maturita?

kavasmliekom
14. jan 2025

@anna777115 práve som sa išla opýtať 🤔 aj ja chcem takto.

autor
14. jan 2025

@anna777115 to nie je maturita SS, maturitu mam aj vs, je to pomaturitne studium v ramci profesie ktore konci maturitou 🤷‍♀️

zuzubb007
14. jan 2025

Miesto písania, by som začala chudnúť a hneď by so mala iný ciel

kavasmliekom
14. jan 2025

A aké zameranie?

tyrkysovy_joekey
14. jan 2025

Dobre si to odhadla, zhejtovali 😉 A suhlasim s nimi. Este ze si pripadas tucna a skareda, inak by to nemdopadlo dobre. Radsej nechudni, pre rodinu to bude lepsie.

denkabemommy
14. jan 2025

Podľa toho čo odpísal na tvoje prianie ťa má úplne v prdeli, daj mu pokoj. Keď chceš ničiť rodinu, tak si nič len svoju, nie ženatému mužovi🙂

0silvia0
14. jan 2025

no chudak učiteľ, keď po ňom slintajú všetky vzdelávajúce sa ženštiny v triede, daj mu pokoj chudakov. možno je šťastne zadaný a keď ťa zdvorilo pošle do prdele, budeš si pripadať ešte tučnejšia a škaredšia

anna777115
14. jan 2025

Ani, pomaturitne studium, kedže sa konci maturitou, na Slovensku nie je osem mesiacov, iba nejaky kurz, alebo rekvalifikacia. Ale, nevadi, temu máš o inom. K teme, nevidim dovod toto riešiť. Zájdi si na rande so svojim mužom, ak ti chyba mužska spolocnosť.

lucka_ke
14. jan 2025

klepni si po prstoch a nerob to

danica2711
14. jan 2025

odhliadnuc od morálnych aspektov, nepripadáš si trápna?

athena27
14. jan 2025

myslíš, že tvojmu sebavedomiu pomôže keď ta odmietne? Lebo ak je to normálny dobrý chlap odmietne a nezáleží na tom či si tučná a či modelka.. keď sa niekto ožení či vydá sľúbi lásku jednej osobe (možno v Afrike nie, ale u nás na Slovensku stále áno).

januska12323
14. jan 2025

Bože žena, poslintaj si nad ním doma a nikam ho nepozývaj.

viestta
14. jan 2025

Venuj sa predmetu, ktory ta uci. Ak budes mat excelentne vedomosti tak ho ocaris viac ako nejakym trapnym pozyvanim na kavu, na ktoru by asi ani nesiel, ak nie je celkom pripeceny

siska53
14. jan 2025

Nekontaktovala ho. Ide len o pobluznenie. Zide z oci, zide z mysle. Sustred sa na svoju rodinu.

jana_eyre_2
14. jan 2025

Kks, chcela by si aby niekto takto uháňal aj tvojho manžela? Mne to príde dosť úbohé, prepáč za úprimnosť..

jullyeverest
14. jan 2025

Nerob to 🙂 načo rozbíjať manželstvo?

marcellka32
14. jan 2025

Sa zamysli, čo ti chýba doma s mužom a to ries...

suzy2508
14. jan 2025

Fu tak ty nie si len tučná a škaredá, ale si extra zúfalka. Gratulujem ti, naozaj 😁

adrianap83
14. jan 2025

Venuj radšej energiu tomu, prečo si tam išla. Nechaj si spomienku na profáka - aj keď pravda je, že väčšina mame takéto spomienky zo ZŠ, SŠ, VŠ. A nie ako 35 ročne vydaté panie, alé tak asi má ozaj teraz šarm pre Teba. Lebo tak neviem, ako to plánuješ - Ty na káve s nim a manžel doma s dieťaťom? To Ti nie je blbé? Mne by bolo....

Strana
z3