icon

Ako osloviť ženatého učiteľa po ukončení školy?

14. jan 2025

Baby, asi ma zhejtujete ale..mam 35 r, vydata, 4 r dieťa, robím si v rámci práce školu, chodím do nej už 8 mesiacov, darí sa mi v nej,v pondelok máme maturity a škola konči, učia nás učitelia, no a jeden učiteľ, 46 r, sa mi neskutočne páči, nie len výzorom, ale aj povahou,pomáha a proste je super. Je ženatý. Cítim sa pri ňom v rozpakoch a mám rada jeho spoločnosť. Jediný moj osobný kontakt a ním bolo prianie k meninám a odpísal dakujem velmi pekne a smajlik. Chcela by som ho po škole pozvať na kávu, resp. S ním nejako zostať v kontakte, ako to mám urobit? Mám to vobec robit? Mam teraz obdobie ked si pripadam skareda, tucna, a nemam odvahu ho nejak oslovit, resp napisat smsku aj ked cislo mam. Co by ste robili na mojom mieste?

jamacka
14. jan 2025

No čo ti povedať, že si obyčajná rajda.
To nemáš inú robotu,ako ničiť životy druhým?
Si obyčajná chudera,ale nezabúdaj,že každému sa všetko vráti.

moonlight1210
14. jan 2025

Daj na svoje sebavedomie - radi ti spravne, ze mas na neho zabudnut.

Jednak si myslim, ze keby zaujem mal, tak sa chyti na pisanie.
Zarovne by si uz citila, ze tam zaujem je. Z chovania sa to da vycitit.

Takto ho pozves na kavu, mozno suhlasi, ale ak tam nieco skusis naznacit, ci byt osobnejsia, ta sa strapnis. Lebo on zaujem nema.

Bud pojdes domov s priamym odmietnutim, alebo nepriamym upozornenim, aby si sa ukludnila.
Nakoniec sa budes citit trapne. Este tucnejsia, este skaredsia, este hlupejsia. Je to ti treba?

Nezabudaj, ze je denne v kontakte s mnozstvom mladuckych, peknych studentiek. Mnohych aj inteligentych a sikovnych, ze je fakt na nich co obdivovat okrem zovnajsku. Takze ak chce, ma siroke portfolio.
Kde tam chces konkurovat? Co specialne navyse chces ponuknut?
Okrem svojej osobnej neistoty okolo svojho vzhladu, nizkeho sebavedomia a 100% ubezpecenia, ze podvadzat vies jedna radost a nerobi ti to ziaden problem?

lucia13022023
14. jan 2025

Čiže teba trápi to, že si škaredá a tučná ale nie to, že si vydatá a máš malé dieťa a ideš do zadaného.
Nikdy ma neprestane prekvapovat tupost ľudí.

ivec16
14. jan 2025

poradim len tolko ze skrot hormony a zacni uvazovat hlavou..

jaskolka
14. jan 2025

To sa fakt toto pytas?
Zmaturuj a tým nech tvoj záujem o učiteľa hasne. Si kompletná? To chces si silou mocou skomplikovať život a nie len sebe? Spamätaj sa,lebo máš fakt hlúpe nápady. On je ženatý,ty vydatá...čo ešte chces počuť?

autor
14. jan 2025

Ja nechcem rozbijat jeho manzelstvo, ani svoje, nechcem s nim chodit, spat, sexovat a neviem co ine. Chcem mu povedat ze dakujem, nic ine, zato aky bol, ako sa spraval a co vsetko urobil aj pre nas ako triedu a ze si to vazim. Ja o nom viem ze mal nejaky romanik uz so studentkou to neriesim vobec, je to skola kde sa vela ludi navzajom toto 😄a ano pripadam si trapna aj v takom veku a postaveni toto riesit. A co sa tyka jeho predmetu, tak som najlepsia z triedy, aj v inych predmetoch nie len v jeho, som jednotkarka on ma tak berie . Po skole sme vlastne v postaveni kolegov na jednej urovni aj ked sa uz nebudeme vidat, len som mu chcela povedat ze dakujem

mikella912
Autor odpoveď zmazal
oblecenie99
14. jan 2025

On ženatý, ty vydatá, 4 ročne dieťa, ale v tejto rovnici že ťa najviac štve to, že nevyzeráš akurát najlepšie na potenciálne rande s ním, no super. Radosť mať teba za manželku.

siska53
14. jan 2025

Tak mu napis sms, kde jemu a ostatnym ucitelom dakujes za vsetko, co vam odovzdali pocas studia. A ze prajes sikovnych studentov. Nic viac by som nepisala.

jana_eyre_2
14. jan 2025

Sama píšeš, že sa ti páči, si z neho v rozpakoch - načo akože chces ďakovať? Skôr mi to príde že ideš skúšať kam to môže zájsť.. ešte keď aj píšeš že vieš že už aféru mal, ty by si fakt bola ochotná tiež byť aféra?

Pozri ja celkom viem pochopiť že aj ked je človek zadaný, môže sa zaľúbit inde.. ale pokiaľ je človek slušný a váži si svoju rodinu, nebude pokúšať osud sa s človekom do ktorého je platonicky zamilovaný súkromné stretávať.. mne sa tiež v minulosti niekto veľmi páčil a utala som s ním kontakt čo to len šlo.. mám svoju rodinu, ktorú si vážim, on mal svoju rodinu, ktorú si mimochodom tiež vážim, vzivote by som sa tak neznížila aby vôbec tušil že sa mi páčil viac ako je vhodné.. a to teda pozvaním na kávu dávaš najavo dosť.. ani po tvojom dovysvetleni mi to nepríde vôbec nevinne stretnutie.. keby môjho muža pozvala nejaká kolegyňa na kávu, čo.mu chce ďakovať a je z neho na mäkko, tak by ma pekne nasrala.. sorry ale toto sa jednoducho nerobí a úprimne dúfam že chlap je pricetny...

martul
14. jan 2025

Skopírujem presne, čo si napísala ty v úvodnom príspevku:

Chcela by som ho po škole pozvať na kávu, resp. S ním nejako zostať v kontakte, ako to mám urobit? Mám to vobec robit? Mam teraz obdobie ked si pripadam skareda, tucna, a nemam odvahu ho nejak oslovit, resp napisat smsku aj ked cislo mam.

Čo z tohto sa dá chápať ako poďakovanie zato aký bol? Absolútne nič. Proste si sa zabuchla a ideš po ňom ako po údenom.

januska12323
14. jan 2025

Po maturite s amu poďakuj ako aj iným učiteľom s čokoládou v ruke. Ibaže tebe nejde o to iba sa o tom snažíš presvedčiť.

vilma7
14. jan 2025

A je problém sa mu poďakovať v škole? Načo káva?

tim23
14. jan 2025

Jooj ako nás tu chceš oklamať 👍 V úvodnom príspevku napíšeš jedno a potom keď ti ženy vyčistia žalúdok tak to hneď prekrútiš, že ty si sa mu vlastne chcela len poďakovať.. Daj si dokopy manželský život, premýšľaj radšej nad tým a nie ako zbaliť ženatého učiteľa..

kavasmliekom
14. jan 2025

Obhajujes sa, že sa mu chceš len poďakovať. My sme sa našim profesorom poďakovali verejne, v škole, nemuseli sme kvôli nim chudnúť, ani sa strapnovať písaním sms. Nikdy by mi ani nenapadlo napísať ani učiteľke k meninám, nie ešte učiteľovi. A ver, že som bola zamilovaná ako asi každá druhá 😁 sme ani nedychali, keď okolo nás išiel učiteľ z telesnej.
Takže je pekne, ak má študentka na čo spomínať, ako bola zbláznená do učiteľa 😋 ale nechaj si to pre seba, nech to nevie ani on, ani tvoj manžel.

abbey1
14. jan 2025

Prosím ťa, nepíš hlúposti. Tvoj úvodný príspevok bol napísaný úplne jasne a zrozumiteľne.

rozculena
14. jan 2025

si sprostá ako bagandža

oblecenie99
14. jan 2025

Tak ale keď je to tak v pohode a o nič ti nejde, tak sa nepýtaj nás, spýtaj sa manžela. On ťa lepšie pozná, poradí, čo ti pristane a možno aj poradí dobré miesto na kávu.

jaskolka
14. jan 2025

Tak mu v deň maturity slušne poďakuj, rozlúč sa a odíď. Alebo mu pošli sms s poďakovaním.Hotovo,čo iné tu treba?
Tvoj prvý príspevok ale bol napísaný úplne inak,jasné si tam napísala,že sa ti páči,že ho chces pozvat na kávu a chces s ním ostať v kontakte. Odrazu už chces mu len poďakovať? Už ťa osvietilo?

jaond19
14. jan 2025

Urcite je jeho celozivotnym snom mat pletky so starou maturantkou so zavazkom. Na taketo rošambo choď do egypta, co sa tam stane, tam aj ostane. Ak sa to neobjaví ako dve čiarky na teste :D

gerber58
14. jan 2025

Ty mas naozaj 35 a dieta? A kde ma otca? To je take tazke si najst nezadaneho chlapa a nerozvracat niekomu partnerstvo? Ved ty potrebujes jeho spolocnost preto, ze si mimo z neho, zblaznena a nie, ze si chces sadnut normalne na kavu. By mi bolo zle fakt.

tamitamitami
14. jan 2025

Myslím si o tom síce svoje a nerobila by som to. Ale ak máš extrémnu potrebu sa stretnúť a poďakovať mu tak ho proste normálne zavolaj. Buď mu nápis sms alebo choď za ním osobne keď skončíš a zavolaj ho na večeru.

adrianap83
14. jan 2025

Tak, ale teraz píšeš niečo úplne iné, nezdá sa Ti ? Prečítaj si po sebe aj úvod.
A myslím, ze v tomto prípade by bolo fajn miesto kávy kúpiť dezert a poďakovať sa mu pred všetkými a za všetkých v triede,alebo so zopár spolužiakmi za ním zájsť. Toto si bude vážiť viac, ako extra káva, večera....

kandelabra
14. jan 2025

Hej ze len podakovat, to mu mozes na konci studia aj normalne osobne, cokoladou, flasou alebo kartou s podakovanim. Nato ho nemusis volat na kavu, ani s nim zostavat v kontakte, ani pisat ze si vydata a on zenaty, ani ako sa citis vyzorovo, to s tym nema vobec nic spolocne. Vidno ze ti tecu sliny, radsej keby si sa starala o to, co mas doma.

rorino
14. jan 2025

To ,že si prípad škaredá a tučná nie je dôvod aby si ho neoslovila Ale to,že je ženatý je sakra dobrý dôvod.Adi si s dieťaťom sama chlapa nespominas,ale keby si ho mala páčilo by sa to aby s ním nejaká študentka ostala v kontakte a pozyvala ho na kávu?Vymaž i kontakt,zabudni na neho.

domkakvet
14. jan 2025

Nemam na to ani slov. Venuj sa manzelovi a nekukaj po zenatych chlapoch.

romiada
14. jan 2025

Dones mu karafiat ako sa nosili učiteľom na konci roka. Kedže ma 46r tak si tieto časy bude pamätat isto zo svojich čias keď bol sam žiakom "za komančov". Možno ho rozosmeješ, a to uplne stačí. Žiadnym pozvaním na kávu by som sa nevnucovala. Keby mu chceli poďakovať všetci z ročníka a urobite hromadne nejake posedenie, tak to chapem. Ale urobiť to sama je do oči bijuce,že sa Ti pači.

weronika171717
14. jan 2025

Pozvať na kávu? Tak ty si inak trápna, nehnevaj sa. 😁😁😁😂😅 Veď mu jednoducho poďakuj v škole na chodbe a je to vybavené.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
earlgrey
14. jan 2025

Určite mu poďakujú aj škaredé a tučné a ani nebudú nad tým polemizovať 🤣 ale chápem...keď je pinda vlhká, rozum nepracuje....