Ako osloviť ženatého učiteľa po ukončení školy?
Baby, asi ma zhejtujete ale..mam 35 r, vydata, 4 r dieťa, robím si v rámci práce školu, chodím do nej už 8 mesiacov, darí sa mi v nej,v pondelok máme maturity a škola konči, učia nás učitelia, no a jeden učiteľ, 46 r, sa mi neskutočne páči, nie len výzorom, ale aj povahou,pomáha a proste je super. Je ženatý. Cítim sa pri ňom v rozpakoch a mám rada jeho spoločnosť. Jediný moj osobný kontakt a ním bolo prianie k meninám a odpísal dakujem velmi pekne a smajlik. Chcela by som ho po škole pozvať na kávu, resp. S ním nejako zostať v kontakte, ako to mám urobit? Mám to vobec robit? Mam teraz obdobie ked si pripadam skareda, tucna, a nemam odvahu ho nejak oslovit, resp napisat smsku aj ked cislo mam. Co by ste robili na mojom mieste?
A k tvojej otazke...to je len tvoja zenska jesitnost, pritahuje ta on ako autorita, zazil som to. Zenam imponuju muzi ucitelia.
Kašli na to. Nezačínaj, v hlave sa to postupne uloží. Neživ tie myšlienky. To človeka stretáva pomaly celý život. Niekedy si to riadne okoreníme a cesta späť je niekedy takmer nemožná a ostane za nami veľa zranených ľudí, seba nevynímajúc
Zenaty muz je tabu!
Este k tomu si vydata 🙃 Chces znicit detom zivot? Cvicenie tiez prinasa adrenalin. Mam aplikaciu - 7 minut cvicenia denne. Mozes aj viackrat za den. Obj8m manzea, pobozkaj deti, to je laska
Venuj sa manželovi a dieťaťu. Nevymýšľaj lebo zničis rodinu sebe aj svojmu učiteľovi 🙄 a najmä s ním nezostávaj v kontakte. Načo?!
Nesranduj. Ja osobne by som žiadnu iniciatívu nevyvíjala.To aj v práci ak niekoho stretneš, tiež tak budeš pokračovať? Aaaaa, páčilo by sa ti to, keby tvoj manžel vyvyjal takú iniciatívu, ak stretnem nejakú kocku???
Vieš čo povedz tieto zvratene myšlienky doma svojmu mužovi, ti poďakuje. Že nemusí s takou tupanou žiť. Amen
Nielen že si škaredá, tučná, hlúpa, ale ešte máš aj potrebu to oznamovať celému svetu. Gratulujem, vyhrávaš cenu idiot roka.
@matej202 Som modrooká blondína, stará, tučná, 3 deti, bez bytu. Môžeme sa k tebe nasťahovať? 😂😂😂
Teraz som citala aj ten druhy tvoj prispevok. Co sa tak dohodnut so spoluziakmi, kupit ucitelovi sampanske a spolocne sa mu podakovat? Potom aj ostatnym ucitelom treba podakovat.
Na tvojom mieste by som vymazala cislo a nevtierala sa mu ako sprosta krava
@andrea2667 😂😂

Ja som ucitel na sš, s vlastnym bytom a autom, vysoky, stihly, brckavy tmavovlasy tmavooky 8/10 a napriek tomu slobodny 😂 nechce ma nejaka modrooka blondinka?