Ako ovplyvní priznaná minulosť vzťah s partnerom?
Keby sa vám nový partner priznal, že mu chyba bývali vzťah, že ešte smúti a potrebuje sa vyrovnať s tým čo bolo, čo by to vo vás spustilo? Keby ste na ňom videli že nie je vo svoje koži, že je smutný , utrápený , tvrdí vám že je za tým práca nechá vas aby ste ho ľutovali a potom by sa priznal s týmto ?
Dokázali by ste ešte otvorené prístupovať k vzťahu, vŕtalo by vám to v hlave potom?
Za mňa je spracovaná minulosť základom pre ďalší stabilný vzťah… určite by to vo mne vyvolalo pochybnosti a obavy, nemám záujem byť pre niekoho iba náplasťou či tzv. prievozníkom, taký vzťah nemá ružovú budúcnosť… veľmi dobre by som si rozmyslela či v takomto vzťahu pokračovať a myslim, že odpoved by bola skôr nie…
No slaboch, svoje starosti preniesol na teba, a jemu sa ulavilo. Co tym chcel dokazat?
Ako dlho ste spolu ? Aj podľa mňa to je skôr dôvod na koniec. Ani nie kvôli tomuto, ale kvôli problémom ktoré to môže spôsobovať v dlhodobom horizonte. Asi si ako náplasť
smúti za bývalým vzťahom a teda nie je spokojný s tým čo aktuálne má… pre mňa by to bola rana pod pás a vzťah by som ukončila… dokázala by si byť s človekom, ktorý namiesto toho, aby myslel na teba, myslí na bývalú?
Po takomto priznaní by som to ukončila než mihnutia oka a zvlášť keď tvrdil že je smutný kvôli práci a nakoniec vyjde najavo že sa trápi pre bývalú? V podstate ťa klamal a ty si si myslela že potrebuje tvoju podporu kvôli nepriaznivej pracovnej situácii a pritom si zrejme len náplasť aby nebol sám kým sa zahojí po bývalom vzťahu. To by som brala ako podraz toto. Do vzťahu sa chodí až keď už mám vyriešenú minulosť.
Našiel si ta ako náplasť na niečo, čo ešte neprebolelo. Mal zostať určitý čas sám a so všetkým sa vyrovnať. Toto sa deje, keď ľudia skáču zo vzťahu do vzťahu a nedokážu byť chvíľu single...
No práveže ja som mu to povedala, že som preťažená kvôli projektom, a preto som občas smutná. Ale zas vedel keď sme do toho šli, že nie som ešte vyrovnaná. Je mi blbo zo seba. Priznala som sa mu so všetkým v slabej chvíli a teraz mám strach, že som tým možno narušila vzťah.
tak sa nejedna o chlapa ale o teba.
Ale neberiem ho ako náplasť, ozaj mi na ňom záleží a teším sa z tohto vzťahu. Uvedomujem si že som mala držať ústa. V tej chvíľkovej slabosti som sa zachovala veľmi blbo. Bojím sa že som tým teraz narušila jeho dôveru. Alebo minimálne podnietila v ňom obavy a neistotu.
Očividne nie si lepšia ako to čo mal, aspoň pre neho.
Tak to si urobila riadnu hlúposť. Nemala si mu to hovoriť. A ak nie si vysporiadana, nemala si si ani začínať nový vzťah - minimálne nie s tým že o tom budeš hovoriť.
To môže dosť narušiť vzťah. Môže sa cítiť teraz nedostatočne voči tvojmu ex.
Dá sa to nejako napraviť ?
Pre dobro vás oboch by bolo fajn, keby cúvla a dopriala si nejaký čas pre seba... tešíš sa z toho vzťahu lebo nechceš byť sama? alebo si s ním úprimne vieš predstaviť budúcnosť a život? skús v sebe nájsť odpoveď... za mňa je nefér, že on má znášať a zlepšovať tvoje zlé nálady, ktoré máš kvôli inému mužovi... veď skús si predstaviť, že by to bolo naopak, že tvoj partner stále myslí na ex, smúti za ňou, chýba mi...a či sa to dá napraviť? no jedine komunikácia a naozaj do toho vzťahu investovať, aby mal pocit, že je číslo jedna a nie len lacná náhrada a že keby sa ti ozval teraz ex alebo prišiel niekto lepší, tak hneď za ním pobežíš... otázka ale je, nebežala by si?? (kľudne si odpovedaj iba sama pre seba)
Ukonci to s nim, mas ho rada, ale len ako kamarata.
Ja by som taky vzťah ukončila, byť chlapom.
Vyrovnaj sa so vzťahom až potom začínajú ďalší. Ako sa má ten chlap cítiť?
Okamzite ukoncenie
Ja to nechcem ukončiť, ozaj ho mám rada. Len som to po***. Cítim že odkedy som to povedala si drží odstup. Je chladnejší. Aj keď tvrdí že to chápe a nehnevá sa
no ja by som nechcela byt s niekym komu chyba byvaly vztah. sa mu divim ze ostava. asi by som pocitala na tvojom mieste s tym ze sa mozno posunie dalej.
vsak si to otoc. ako by si sa citila ty?
no a podla mna tiez este nemas spracovanu minulost takze je nefer zacinat si nieco dalsie s ohladom na toho druheho. najprv pories seba a potom sa hrn do dalsieho vztau. mat rada nestaci. to je dost malo. mala by si byt chvilu sama.
Takze este raz drahousku.... Zda sa, ze tvoj prvy prispevok je velmi zavadzajuci, mnohe zeny necitaju diskusiu a nezaregistrovali tvoj dodatok.... Takze ty si ten partner, ktory sa priznal, ze mu chyba byvaly vztah a je preto smutny?
Dpc..... Ved pis zretelne od zaciatku....
Bola so uprimna. Uprimnost vo vztahu je zaklad. Povedz mu, ze si sa mu zdoverila, lebo mu veris. Ze ho velmi lubis, nechces ho stratit. Ze je ten,s ktorym chces mat deti, travit buducnost.
A bud prestan mysliet na byvaleho, alebo vztah ukoncite.
Ukonči to lebo na to doplatíš. Je dosť možné že ťa má ako “prevozníka” a nieje to nič príjemné. Ja by som sa s chlapom, ktorý ma nespracovanú minulosť rozišla a neriskovala zlomené srdce.
Ani sa .u nečudujem že ostal chladnejší. Ty by skakala s nadšením keby si prišla na to že tvojmu partnerovi je smutno za bývalým vztahom a ty si pre neho len z núdze cnosť?
Ja osobne by som taký vzťah hneď ukoncila
Kebyže s niekým niečo začínam, tak chcem vedieť, ako je na tom ten druhý človek a nie je správne si to držať v sebe.
@autorka už si povedala, už je jedno, ale aspoň sa ti uľavilo a on hlavne vie na čom je, ak sa rozhodne vzťah ukončiť, možno to bude dobré aj pre teba v konečnom dôsledku... Analyzuj svoju situáciu, čo ti chýba na terajšom partnerovi keď myslíš na bývalého, a prečo ti bývalý chýba, urobiť bývalému vzťahu bodku, nepíšeš konkrétne veci, tak nevieme úplne poradiť, ale odstrániť príčinu a budeš šťastnejšia
Ukončila by som to. Nechcela by som byt zaplata na samotu a robiť niekomu plece na vyplakanie keď je v myšlienkach s niekým iným taký vzťah je onicom

Takýto vzťah by som ukončila hneď po priznani