icon

Ako ovplyvňuje marihuana váš vzťah?

Včera o 08:34

Ahojte potrebovala by som poradiť s jednou vecou vďaka ktorej mám extrémny zmätok v hlave
Ide o to že mám priateľa sme spolu mesiac ale poznáme sa dlhšie a zistila som že stále užíva marihuanu 😬 pre mňa je to vec pri ktorej nechcem aby to bola súčasť môjho života 🫤 milujem ho aj všetko ale toto je pre mňa fakt tak citlivá téma že až
Má niekto podobne skúsenosti? Sám sa mi priznal že s tým neprestane maximálne sa to pokúsi obmedziť na minimum ale neviem lebo chalan už pár rokov nebol vo vzťahu takže možno sa to zmení ale neviem čo mám robiť
Už sme sa o tom párkrát aj rozprávali ale budeme musieť ešte

Strana
z2
tinqua
Včera o 11:52

A preto ti aj povedal, že neprestane.... lebo veľmi dobre vie ako sa cíti, keď nevie zohnať

anonym_39cbbb
Včera o 11:56
@sova7

Takýto človek v mojom živote nemá čo robiť. Tiež tráva u ľudí s citlivým mozgom , čo sa nedá vopred zistiť ako kto po čase užívania zareaguje, sposobuje schizofréniu prípadne iné psychózy. A to už nie je sranda. Stretla som niekoľko ľudí s touto chorobou a v mladosti fajčili trávu. Zavislost a vzťah pre mňa nejdu dokopy. Vždy by som bola tá druhá lebo takýto clovek je vo vzťahu s tým na čom funguje plus droga mení mozog. Ak ešte so svojím problémom nechce nič robiť o vzťahu s ním by som ani neuvazovala

@sova7 osobne poznám chalana, ktorý skúsil prvý krát v 13. a už nebol nikdy znovu normálny...schizofrénia plus jeho vývoj zostal v tom veku...dovtedy to bol zlatý chalan, športovo nadaný s budúcnosťou...určite mal vlohy na to, mali už v rodine, no podľa dr by sa to možno nikdy neopustilo, keby neskúsil marihuanu

Dievča zlaté veľmi dúfam, keďže ako píšeš že má auto, že ho raz zastaví hliadka niekde a spravia mu test na omamné látky...dúfam, že nikomu dovtedy na cestách neublíži...možno sa potom otvoria oči aj tebe...
Akú má prácu? Aby ho z tadiaľ nevykopli, keď bude na preventívke odovzdávať moč

To vážne si tak hlúpa, naivná, zaláskovaná...že chceš byť dobrovoľne s feťákom? Pre neho bude tráva vždy na prvom mieste ...nie ty, nie vy...ale tráva

anonym_a075dd
Včera o 12:04

@anonym_autor ani marihuana ani alkohol. Skončí to skôr, nez to začne a nebodaj príde do toho dieťa. Potom ti povie, že mu neostáva na plienky, lebo on si musí kúpiť potrebnú marihuanu?

anonym_a075dd
Včera o 12:07
@anonym_autor

Deti nechceme a zase vec ktorú beriem ako pozitívum je to že ma stabilnú a veľmi dobrú prácu, auto ktoré nestalo pár tisíc a vie sa postarať o rodinu
On aj keď si dá tak to nie je predomnou väčšinou iba keď je s jeho partiou niekde alebo večer proste nie cez deň
Popravde na ňom to ani nie je veľmi poznať keď si to dá vlastne sa dá povedať že je rovnaký
Chcem tomu dať šancu že sa o tom ešte porozprávame že aké by boli možnosti pre neho a či by to fakt neobmedzil na minimum ale neviem cele ma to strašne mrzí

@anonym_autor ty s ním v budúcnosti budeš iba cez deň a potom vždy odíde k partií večer? Koľko máš rokov?

anonym_56ecd6
Včera o 12:09

Mam takuto skusenost s clovekom, ked som mala 17, on 19 ale poviem ti, som rada, ze ten pseudovztah velmi rychlo skoncil a trvalo to mozno tak nieco malo cez polroka. Taky clovek sa nezmeni a na co si chces ty kazit zivot?
Neviem kolko mas aktualne rokov, ale moze sa stat, ze casom zatuzis po detoch a toto nie je perspektivny partner pre rodinu ani pre zenu, ktora deti nechce a nebude mat.
Uvediem ti to na priklade mojich dobrych znamych, kde je muz alkoholik a zena mu to trpi a ospravedlnuje si to, lebo je podla vsetkeho spoluzavisla. Alkoholik bol stale, uz ked sa spoznali, k tomu sa zacali pridruzovat ine problemy, jeho agresivita, vyhybave konanie voci partnerke, gambling a teraz ziju len vedla seba. Pamatam si na to, aky bol super, mlady, nemal s tym problem, dokonca parkrat abstinoval a skoncili tak, ze jej otvorene povedal, ze sa alkoholu nehodla vzdat a pit bude. Pre mna zavislost ako zavislost, ci alkohol, ci marihuana, to mas jedno. Ten clovek ma problem, ktory nechce riesit, nebude riesit a jeho spravanie a osobnost sa za tie roky bude menit, vacsinou len k horsiemu, cize odist radsej z kratsej cesty.
Predpokladam, ze nemas tak vela rokov, aby si si nedokazala najst akehokolvek ineho partnera, ktory nebude mat tento typ problemu. Nehovor mi, ze na planete neexistuje mnozstvo rovnako pracovitych muzov, ktori su zabezpeceni alebo sa vedia postarat o rodinu a ako bonus k tomu celemu - neholduju alkoholu a drogam.

anonym_356970
Včera o 12:11
@anonym_autor

Pravdu povedať túto temu som založila lebo som chcela zistiť či by sa tu nenašiel niekto kto bol na tom podobne ako ja a popravde ako to dopadlo

@anonym_autor priatel po tom co sme sa spoznali s tym prestal sam, moj nazor poznal a vedel, ze ho nezmenim. Vybral si, dnes je manzel a otec a dokonca so svalmi 😂 prepac, ale to ma rozosmialo, ze by bral marisku kvoli svalom. Si na zaciatku a uz sama nevies co chces, resp. je ti motivaciou ze ma € a drahe auto. Ak neodides teraz, davas signal ze tolerujes cokolvek. A ako pisu baby, nemusis na nom rozpoznat nic, hlavne ak ani nevies co mas rozpoznavat. Za mna to je nie.

erikavesela
Včera o 12:35
@anonym_autor

@anonym_20b8a3 najviac mi vadí nevedomosť že vlastne aj keď sme spolu tak netuším či si ju dal alebo nie a je mi celkom blbé sa na to stále dookola pýtať on sa správa vlastne takmer rovnako či už keď je bez trávy alebo s ňou len sa bojím budúcnosti aby to nebolo tak že tráva bude na prvom mieste a ja na druhom podľa toho čo sme sa bavili tak si ju dáva iba po večeroch s chalanmi a to tiež už nie každý deň

@anonym_autor v buducnosti bude jeho terajsia konzumacia travy len malym problemikom..od travy je len maly krocik k inym drogam

anonym_ab6ca6
Včera o 13:17
@anonym_autor

Pravdu povedať túto temu som založila lebo som chcela zistiť či by sa tu nenašiel niekto kto bol na tom podobne ako ja a popravde ako to dopadlo

@anonym_autor ja som bola, ked som mala 20. Poviem ti, ked bol zhuleny väčšinou to bola katastrofa. Nie hned, začiatky boli fajn. Asi tak po roku. Vždy hádky a to ja sa nehadam, dodnes je to jediný chlap s ktorým som sa realne hadala. Po čase ma zhuleny takmer udrel. Nikdy viac.
Ale očividne to s nim skusit chces, tak skus. Len si nastav hranice a ked sa k tebe nebude chovať dobre, odíď pre svoje dobro.

misanthropicdann
Včera o 13:43

@anonym_autor v reále to ma minimálny dopad na vzťah keď huli pravidelne. Problém môže byť 2-3 dní keď nebude mať čo.
V realite ak má stabilnú perspektívu prácu tu veľa problémov nehrozí.
Možno s plodnosťou a aktívnym životným štýlom. Ale ak hovoríš ze cvičí a je aktívny tak ani toto nebude problém.

Skôr je lepšia otázka, čoho sa ty bojíš ze môže byt v budúcnosti kvôli tomu problém, nech ti človek vie rovno odpovedať.

enmery
Včera o 14:16

Ja len v skratke-kam si odložila mozog? Tu nehovoríme o zahulení si raz za rok. Už tu písala ženská, ktorá si s huličom urobila decko a horko plakala. Je rozdiel huličom radiť kesiac a zakladať s ním rodinu. Ak už nevidíš rozdiel medzitým, keď huli a keď nie, je to už veľmi zlé štádium. Ale asi potrebuješ sama padnúť na hubu, stratiť pár rokov života. Tak smelo do toho. On Ti rovno povedal, že to meniť nechce-droga je viac a ty držíš ako hluchý dvere.

enmery
Včera o 14:20
@misanthropicdann

@anonym_autor v reále to ma minimálny dopad na vzťah keď huli pravidelne. Problém môže byť 2-3 dní keď nebude mať čo.
V realite ak má stabilnú perspektívu prácu tu veľa problémov nehrozí.
Možno s plodnosťou a aktívnym životným štýlom. Ale ak hovoríš ze cvičí a je aktívny tak ani toto nebude problém.

Skôr je lepšia otázka, čoho sa ty bojíš ze môže byt v budúcnosti kvôli tomu problém, nech ti človek vie rovno odpovedať.

@misanthropicdann Ani alkoholik nemá s alkoholom problém, má problém len bez neho...

misanthropicdann
Včera o 14:23
@enmery

@misanthropicdann Ani alkoholik nemá s alkoholom problém, má problém len bez neho...

@enmery alkoholik ma problémov kopu aj s alkoholom.
Je to absolútne neporovnateľné tieto dve veci porovnávať.

enmery
Včera o 14:24
@misanthropicdann

@enmery alkoholik ma problémov kopu aj s alkoholom.
Je to absolútne neporovnateľné tieto dve veci porovnávať.

@misanthropicdann Zadrel si totálne mimo... neubližuj svojimi neuváženými drístami. Ty jej s dieťaťom pomáhať nebudeš.

julish
Včera o 14:29
@anonym_autor

Deti nechceme a zase vec ktorú beriem ako pozitívum je to že ma stabilnú a veľmi dobrú prácu, auto ktoré nestalo pár tisíc a vie sa postarať o rodinu
On aj keď si dá tak to nie je predomnou väčšinou iba keď je s jeho partiou niekde alebo večer proste nie cez deň
Popravde na ňom to ani nie je veľmi poznať keď si to dá vlastne sa dá povedať že je rovnaký
Chcem tomu dať šancu že sa o tom ešte porozprávame že aké by boli možnosti pre neho a či by to fakt neobmedzil na minimum ale neviem cele ma to strašne mrzí

@anonym_autor neviem, pre mna to problem nie je. Alkohol je horsi

misanthropicdann
Včera o 14:31
@enmery

@misanthropicdann Zadrel si totálne mimo... neubližuj svojimi neuváženými drístami. Ty jej s dieťaťom pomáhať nebudeš.

@enmery mimo 🤣?
Viem ako vyzerá moja bublina. Ja nemám skúsenosť s jednou osobou ale niekoľkými. Niektorý vychovávajú v tejto situácii deti, niektorí sa berú, niektorí sa rozchádzajú. Niektorí z nich su na spodku spoločnosti niektorí zarábajú tisíce mesačne.
To skôr väčšina koníka tu ma absolútne mimo informácie a názory.
Kedykoľvek by som si vybral človeka co huli pred človekom co pije.

misanthropicdann
Včera o 14:36

@anonym_autor rovno mi napíš do správy ak chceš, lebo tu dostaneš názory z roku 1960 od ludi co trávu videli na obrázku na základnej škole keď o nej došla rozprávať polícia.

enmery
Včera o 14:41
@misanthropicdann

@anonym_autor rovno mi napíš do správy ak chceš, lebo tu dostaneš názory z roku 1960 od ludi co trávu videli na obrázku na základnej škole keď o nej došla rozprávať polícia.

@misanthropicdann Daj si trávu a chill...a takú chill ti prajem aj čaju, nech rieši len trávu a sem tam ísť von s kamošmi, inak nič. Chill bracho. Len nech sedí na riti a hulí každý deň a Tebe prajem jej variť, upratovať, vybavovať, lebo ona má chill. A keď vrhne mladé, tak o to viac mariška a chill pre ňu. A ty to isto všetko s láskou budeš za ňu robiť desaťročia. Lebo je v pohode.

domkakvet
Včera o 15:03
@anonym_autor

@anonym_autor ako si prisla na to, ze sa vie postarat o rodinu?

katarinka963
Včera o 16:18

@anonym_autor nijako, kedze ju NEPOTREBUJEME. odporúčam liecenie

anonym_079e19
Včera o 16:39

Jaj dievca, ochran seba, ved on ti ani po mesiaci vo faze zamilovanosti nenaslubuje hory doly, ze prestane. Fakt chces zit so zavislakom? Nevydrzis to, teraz odid a bude ti lahsie.

klotildabazarik
Včera o 16:49
@anonym_autor

@anonym_autor vie sa ostarat o rodinu co je za argument? Ako konkrétne? 😂On im dava peniaze ci co?

anonym_6560c6
Včera o 17:51

Tá skvelá partia môže byť na prvom mieste pred tebou a časom ho môže naučiť na iné drogy. Veď nebude trhať partiu tak ochutná čo kto prinesie.
Čo bude robiť ak vypadne distribúcia, zavrú dílerov? Bude nerváčiť alebo dá niekoľkonásobok ceny za nevyhnutnú dávku?

vilma7
Včera o 17:52

Nevidno na nom ked si da ale raz bude riadne vidno, ked si neda.
Ja bt som to ukoncila skor ako to rozvijala este viac.

anonym_13a0ca
Dnes o 11:50

Bola som v takej situácii. Skončilo to rozvodom po 10 rokoch. Utekaj čo ti nohy stačia.

anonym_6560c6
Dnes o 12:00
@anonym_13a0ca

Bola som v takej situácii. Skončilo to rozvodom po 10 rokoch. Utekaj čo ti nohy stačia.

@anonym_13a0ca keď ste sa spoznávali sľúbil ti zmenu alebo ti to nevadilo?

anonym_13a0ca
Dnes o 12:33
@anonym_6560c6

@anonym_13a0ca keď ste sa spoznávali sľúbil ti zmenu alebo ti to nevadilo?

@anonym_6560c6 bola som mlada a neriešila som to. Aj keď potom x krát skubil že prestane tak neprestal. Absolútne sa povahovo zmenil. Stal sa z neho sebecky manipulátor. Tráva je u neho na prvom mieste dodnes.

anonym_b59397
Dnes o 12:54
@anonym_autor

@anonym_autor
"Auto,kt.nestálo pár tisíc..",ale zlatinko,veď on nesmie šoférovať,keď je zdrogovaný!

Strana
z2