icon

Ako ovplyvňuje marihuana váš vzťah?

9. mar 2026

Ahojte potrebovala by som poradiť s jednou vecou vďaka ktorej mám extrémny zmätok v hlave
Ide o to že mám priateľa sme spolu mesiac ale poznáme sa dlhšie a zistila som že stále užíva marihuanu 😬 pre mňa je to vec pri ktorej nechcem aby to bola súčasť môjho života 🫤 milujem ho aj všetko ale toto je pre mňa fakt tak citlivá téma že až
Má niekto podobne skúsenosti? Sám sa mi priznal že s tým neprestane maximálne sa to pokúsi obmedziť na minimum ale neviem lebo chalan už pár rokov nebol vo vzťahu takže možno sa to zmení ale neviem čo mám robiť
Už sme sa o tom párkrát aj rozprávali ale budeme musieť ešte

Strana
z2
amonet
9. mar 2026

odist z kratsej cesty, ono to bude obplyvnovat vsetko aj plodnost

anjelicek26
9. mar 2026

Zmeni sa 1/10... plus ti sam povedal, ze on vlastne prestat nechce...takze odijst s kratsej cesty ako pise amonet..

anonym_b0cae0
9. mar 2026

Ste spolu mesiac a ty ho neskutocne milujes, ze dokazes prehliadnut jeho zavislost, ktorej sa nemieni vzdat? No tak mas dve moznosti ostat a drzat hubu a krok v podstate cely zivot s nim, alebo zober rozmum do hrsti a odid od cloveka, na ktorom ti volaco vadi hned na zaciatku. Bodka. Tu nie je co ine robit.

anonym_837471
9. mar 2026

Zavislaka čo potrebuje oblbovat hlavu nezmenis,ked naozaj nechce,niesi lekár
Buď to ber alebo nechaj
Odporúčam nechať lebo so zavislakmi to nieje sranda existovať

anonym_6560c6
9. mar 2026

Keď budete mať ťažkosti a budeš potrebovať jeho oporu, on sa zhulí aby unikol z reality problémov. Tak to nechceš.
Prirátaj problém s otehotnením, už tu jedna písala že sa im nedarí, priateľ má zlé spermie a odmieta prestať na pár mesiacov užívať kanabis aby sa zlepšil stav spermií.

krasneleto
9. mar 2026

@anonym_autor ak nechces hulit s nim... tak to nechaj tak... prestat nechce, a co si s nim chces povedat ked bude nafajceny?

autor
9. mar 2026

Deti nechceme a zase vec ktorú beriem ako pozitívum je to že ma stabilnú a veľmi dobrú prácu, auto ktoré nestalo pár tisíc a vie sa postarať o rodinu
On aj keď si dá tak to nie je predomnou väčšinou iba keď je s jeho partiou niekde alebo večer proste nie cez deň
Popravde na ňom to ani nie je veľmi poznať keď si to dá vlastne sa dá povedať že je rovnaký
Chcem tomu dať šancu že sa o tom ešte porozprávame že aké by boli možnosti pre neho a či by to fakt neobmedzil na minimum ale neviem cele ma to strašne mrzí

domix147
9. mar 2026

@anonym_autor koho miluješ ? Človeka ,ktorý sa potrebuje zhulit aby zvládal realitu života ?
Alebo človeka,ktorý vníma realitu zhuleny? Pod vplyvom ?
Ja by som to nezniesla ,veď čo s ním je vlastne skutočne ???

autor
9. mar 2026

Ďalšia vec je že cvičí hráva rôzne športy s kamarátmi a väčšinou si dá aj predtým akokeby kvôli svalom alebo ako to nazvať

anonym_b656f3
9. mar 2026

dievca zlate, ste mesiac spolu, ale ty ho neskutocne milujes? mas taky nudny zivot, ze si ho chces dobrovolne pos...t s niekym takym? fakt na mamickovskom fore cakas, ze ti niekto odobri vztah s drogovo zavislym? Aby som odpovedala na otazku, ci mam s takym niecim skusenosti, no nie, nemam, mam totiz zdravy rozum.

anonym_b0cae0
9. mar 2026
@anonym_autor

Ďalšia vec je že cvičí hráva rôzne športy s kamarátmi a väčšinou si dá aj predtým akokeby kvôli svalom alebo ako to nazvať

@anonym_autor a naco sa tu pytas na nas nazor? Ved si si ho uz dokonale ospravedlnila. Daj tomu sancu teda, ked to chces. Tvoj zivot, tvoja vec.
Ja len tolko - miliony muzov dobre zarabaju, sportuju, maju super auto, dokazu sa postarat o rodinu - a hadaj co - bez marihuany, anabolik, steroidov, cigariet, alkoholu. Fiha, ten tvoj musi byt vazne vyhra. Za mesiac z dievcata urobil uplneho magora.

anonym_ab6ca6
9. mar 2026
@anonym_autor

Deti nechceme a zase vec ktorú beriem ako pozitívum je to že ma stabilnú a veľmi dobrú prácu, auto ktoré nestalo pár tisíc a vie sa postarať o rodinu
On aj keď si dá tak to nie je predomnou väčšinou iba keď je s jeho partiou niekde alebo večer proste nie cez deň
Popravde na ňom to ani nie je veľmi poznať keď si to dá vlastne sa dá povedať že je rovnaký
Chcem tomu dať šancu že sa o tom ešte porozprávame že aké by boli možnosti pre neho a či by to fakt neobmedzil na minimum ale neviem cele ma to strašne mrzí

@anonym_autor nech ti tu píšeme čokoľvek, ocividne si davno rozhodnutá. Z vlastných skúseností ked som mala 20, by som som si znova nepustila do zivota chlapa, ktory ma rad marihuanu... ale je to tvoj život, aj tak tomu dáš šancu, uvidíš za par rokov ci ti tento pán za to stal alebo nie.

anonym_44b4a1
9. mar 2026

Ja som si tiež s takým raz začala, ale veľmi rýchlo sme sa po tomto zistení rozlúčili, som rada, že aj keď to bolo na strednej škole pred 300 rokmi, že už vtedy som mala rozum, osobne si stále myslím, že mám na viac, než na nejaké fetky.
Určite na milión percent s tým kvôli tebe prestane..veľa šťastia.

sova7
9. mar 2026

Takýto človek v mojom živote nemá čo robiť. Tiež tráva u ľudí s citlivým mozgom , čo sa nedá vopred zistiť ako kto po čase užívania zareaguje, sposobuje schizofréniu prípadne iné psychózy. A to už nie je sranda. Stretla som niekoľko ľudí s touto chorobou a v mladosti fajčili trávu. Zavislost a vzťah pre mňa nejdu dokopy. Vždy by som bola tá druhá lebo takýto clovek je vo vzťahu s tým na čom funguje plus droga mení mozog. Ak ešte so svojím problémom nechce nič robiť o vzťahu s ním by som ani neuvazovala

janinah
9. mar 2026

Niekrorym asi niet pomoci.a to teraz nemyslim len toho muža....

muchotrafka298
9. mar 2026

Ja osobne poznam cloveka, ktoremu uzivanie marihuany spustilo schizofreniu a tazke stavy, ze sa nechava zatvarat na psychiatriu a davaju mu elektrosoky.

any_soj
9. mar 2026

@anonym_autor nemyslím si, že by bola cesta, aby len kvôli tebe prestal. Každopádne on to ani nepripúšťa. Odporúčam pusti si tento super podcast - Ako si nevziať teľa, zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. Závislosť. To nemá vo vzťahu čo robiť. A presne inak ako tu už píšu, marihuana môže byť spúšťač psychóz, čo sú fakt vážne a ťažké veci. https://skpodcasty.sk/podcasty/ako-si-nezobrat-...

janettdamian
9. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak už si si to sama pred sebou "ospravedlnila", my s ním žiť nebudeme, tak keď dobre zarába "nie je o čom... či?

0silvia0
9. mar 2026

@anonym_autor nikto ti tu nenapíše to, čo chceš čítať. Ale tak ospravedlňuješ si ho statočne a s plným nasadením

thunderbird
9. mar 2026

Cista, jasna a pokojna mysel je zakladom plnohodnotneho zivota.

sisska96
9. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ok tak načo si zakladala tému ak ho vychvaľuješ aký je užasný feťak

motylik2559
9. mar 2026

@anonym_autor Autorka co tu chces citat, ked si ho vo vsetkom aj tak s ruzovymi zamilovanymi okuliarmi obhajis? Tipujem ti tak max do 21-22 rokov. Tak strasne zamilovana po mesiaci a takto hajit nieco,co neskor moze sposobovat znacne problemy, ze len vek a neznalost by ta ospravedlnili.Kvoli comu si zalozila temu?

autor
9. mar 2026

Pravdu povedať túto temu som založila lebo som chcela zistiť či by sa tu nenašiel niekto kto bol na tom podobne ako ja a popravde ako to dopadlo

anonym_0505b3
9. mar 2026
@anonym_44b4a1

Ja som si tiež s takým raz začala, ale veľmi rýchlo sme sa po tomto zistení rozlúčili, som rada, že aj keď to bolo na strednej škole pred 300 rokmi, že už vtedy som mala rozum, osobne si stále myslím, že mám na viac, než na nejaké fetky.
Určite na milión percent s tým kvôli tebe prestane..veľa šťastia.

veď ti napísal svoju skúsenosť @anonym_44b4a1
Ja poznám tiež jedneho konzumenta, baba s ním bola vo vzťahu a po 30+ začali obom tikať biologické hodiny a nešlo to, chlap neplodný. Baba bola na umelom oplodnení a pred štyridsiatkou má decko. Dúfam, že týpek pri decku nekonzumuje.

anonym_20b8a3
9. mar 2026

@anonym_autor Poznam par ludi co tak ziju roky ako par a na nic sa nikdy nestazovali. Nikdy ma nenapadlo sa spytat, aky to ma vlyv na ich vztah. Mozes nam napisat ako sa to vlastne prejavuje na vasom vztahu a co ti konkretne vadi co sa tyka jeho spravania vo vztahu?

autor
9. mar 2026
@anonym_20b8a3

@anonym_autor Poznam par ludi co tak ziju roky ako par a na nic sa nikdy nestazovali. Nikdy ma nenapadlo sa spytat, aky to ma vlyv na ich vztah. Mozes nam napisat ako sa to vlastne prejavuje na vasom vztahu a co ti konkretne vadi co sa tyka jeho spravania vo vztahu?

@anonym_20b8a3 najviac mi vadí nevedomosť že vlastne aj keď sme spolu tak netuším či si ju dal alebo nie a je mi celkom blbé sa na to stále dookola pýtať on sa správa vlastne takmer rovnako či už keď je bez trávy alebo s ňou len sa bojím budúcnosti aby to nebolo tak že tráva bude na prvom mieste a ja na druhom podľa toho čo sme sa bavili tak si ju dáva iba po večeroch s chalanmi a to tiež už nie každý deň

anonym_b7e831
9. mar 2026

Riziko dopracovania sa k tvrdým drogám, možné psychózy, spustenie schizofrénie. Plus narkoman vie klamať ako nikto. Takže ak sa to autorke chce skúšať, pretože má chlapec veľa peňazí, good luck! Ako sa hovorí, komu niet rady, tomu niet pomoci.

autor
9. mar 2026
@anonym_b7e831

Riziko dopracovania sa k tvrdým drogám, možné psychózy, spustenie schizofrénie. Plus narkoman vie klamať ako nikto. Takže ak sa to autorke chce skúšať, pretože má chlapec veľa peňazí, good luck! Ako sa hovorí, komu niet rady, tomu niet pomoci.

@anonym_b7e831 Nechcem to skúšať kvôli tomu že ma peniaze ale kvôli tomu že možno by to mohlo byť celé aj v pohode

anonym_b7e831
9. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_b7e831 Nechcem to skúšať kvôli tomu že ma peniaze ale kvôli tomu že možno by to mohlo byť celé aj v pohode

@anonym_autor Nebude to v pohode. Skôr či neskôr to zistíš. Závislému bude vždy na prvom mieste droga. Žiaľ, mám v okolí prípady, kedy to neskončilo dobre. Ale keď sa ti chce testovať, či náhodou tebe sa to nepodarí, tak smelo do toho. PS: A nasľubovať ti môže hory-doly, aj nahovoriť, že si nedáva každý deň, len pred tréningom a len marihuanu....

tinqua
9. mar 2026

"Na ňom to ani veľmi nevidno keď si dá"....toto je typický signál dlhodobého a častého užívania. Vieš, keď niekto hulí občas je to na ňom vidno...spomalenie, smiech, zmena správania...keď dáva dlhodobo a pravidelne mozog sa adaptuje a vznikne tzv funkčný užívateľ, takže navonok chodí do práce, športuje, vybavuje veci, komunikuje normálne, ale v skutočnosti je to len preto, že baseline jeho mozgu sa posunul. Normál je u neho už mierne pod vplyvom THC, a zmenu by videla až keď by vysadil...bez toho by bol podráždený alebo prázdny... takže tú prvú vetu si prelož tak, že normálny je len v hladinke...tak ako dlhoročni alkoholovi notorici

Strana
z2