icon

Ako oznámiť novému mužovi, že som tehotná?

9. máj 2025

Ahojte otehotnela som a otec dieťaťa sa vôbec nezaujíma, nie sme v kontakte vôbec, momentálne som v 12tt..no spoznala som naozaj dobrého chlapa s ktorým som sa začala stretávať ako mu oznámiť, že som tehotná? Javí o mňa veľký záujem, každý deň mi píše, zavolá mi, lebo ma chce počuť..dokonca včera za mnou prišiel na chvíľku, lebo ma chcel vidieť ani neviem ako mu oznámiť, že som tehotná bojím sa toho, že vycúva preč 😕 veľmi si rozumieme, ale podľa mňa sa odmlčí keď mu takúto správu oznámim.

Strana
z3
doriiis
9. máj 2025

No hlavne,čo najskôr.Aby sa nenamotal,keď mu to bude prekážať

zelenina1
9. máj 2025

Jedna vec je prijat za svoje uz existujuce dieta, druha vec je sledovat, ako ti ten cudzi genofond rastie v tvojom bruchu. Ja by som na to zaludok nemal.

viestta
9. máj 2025

A budes sa cudovat, ak sa uz neozve? Povedz to cim skor. Je uz len na nom ako to spracuje

ibrunova
9. máj 2025

v 12. týždni a už nový chlap? No povedz mu to čím skôr.

tulipanik12
9. máj 2025

Alebo sa s ním čím skôr vyspi a potom povedz, že si porodila skôr a je to jeho 🤣

terezia74
9. máj 2025

Chúďa dieťa 🤦

zelenina1
9. máj 2025
@tulipanik12

Alebo sa s ním čím skôr vyspi a potom povedz, že si porodila skôr a je to jeho 🤣

@tulipanik12 tieto typy nerozumeju srande, opatrne, lebo to fakt urobi :D

januska12323
9. máj 2025

Mala si mu to oznámiť hneď. To je to isté ako by ti teraz len tak medzi rečou spomenul, že má tri deti a pred dvomi mesiacmi sa rozviedol, páčilo by sa ti to?

zuzanita1609
9. máj 2025
@tulipanik12

@tulipanik12 🤭 myslim,že toto riešenie behá hlavou ...

betulinka1
9. máj 2025

Povedat otvorene. Velmi sa mi páčiš ale musim ti povedat, ze cakam babatko. Este to nie je na mne vidiet ale za chvilu bude. Aby si mal sancu sa rozhodnut ako dalej.

really8
9. máj 2025
@zuzanita1609

@tulipanik12 🤭 myslim,že toto riešenie behá hlavou ...

@zuzanita1609 takze riesime ako mu oznamit ze bude ocko😀 a autorka je dalsia co pocala bez zhresenia

tulipanik12
9. máj 2025
@zelenina1

@tulipanik12 tieto typy nerozumeju srande, opatrne, lebo to fakt urobi :D

@zelenina1 však by sa až toľko nestalo, aj tak je otec ten, ktorý sa o dieťa stará a nie ten, čo ho splodil a že vraj cca v každom tuším 10. manželstve chlap vychováva cudzie dieťa a ani o tom nevie 😉

mariska1989
9. máj 2025

Naj je počkať kým porodiš . Ale nie .... hlavne čím skôr. Bruško ti bude zachviľu vidieť takže normal keď budete volať sa ho opýtať či by ťa prijal aj keď máš minimálne 18 rokov záväzok. Podľa toho čo by povedal tak povedať že si z byvalim partnerom tehotná on o dieťa nema záujem. Podľa reakcie ak sa aj odmlči daj mu čas predsa to musi spracovať, za 3/5 dni napísať ak sa neozve on a že ti je ľúto že prestal mať záujem

zuzanita1609
9. máj 2025
@really8

@zuzanita1609 takze riesime ako mu oznamit ze bude ocko😀 a autorka je dalsia co pocala bez zhresenia

@really8 a ešte k tomu,ak chlape nebude veľmi matematický typ 😁

ivik4
9. máj 2025

Pockaj a preco si sa s nim zacala vobec stretavat ? To by bolo to posledne co by som riesila keby si chcem nechat dieta a byt slobodna matka.
Povedz mu to hned ,necakaj. Ked odide, tak odide. Necudovala by som sa ale mozno budes prekvapena

lienka.7
9. máj 2025

@autorka nechcem ta sklamať, ale čím skôr mu to povedz, nech nie ste obaja este viac sklamani.

nikpa
9. máj 2025

Má právo vycúvat, to určite chápeš. A čím skôr mu to povieš, tým menej to bude oboch bolieť. A možno prekvapí...

belllinka
9. máj 2025

Cim skor tento “vztah” ukonci, na toto by ziadny chlap nemal nervy, nie si v telenovele

zuzubb007
9. máj 2025

Chudák chlap nemá šťastie, ešte dnes mu to oznám, ináč to nieje pekne od teba takto za nos vodit, viac než isté, že zdrhá na toto by normálny nemal žalúdok, nie sme v seriály

pasomnica
9. máj 2025

Tak sa s ním hneď vyspi a potom len "predčasne" poroď 😂

jaskolka
9. máj 2025

Normálne a na rovinu. Toto by bolo veľmi blbé, keby mu nič nepovieš a zistí to sám. A áno,je možné,že sa s tebou rozíde,ale keď mu nič nepovieš,tak je to takmer isté,už len kvôli tomu,že mu budeš tajiť takú vážnu vec

gladys_07
9. máj 2025

Poznam taky pripad, osobne, ten novy chlap bol aj pri porode. Takze su aj taki muzi…

Cim skor mu to povedz. Teraz mu v podstate klames a cele to zhorsujes.

lucka_ke
9. máj 2025

ale však bruško neskryješ, zistí to aj sám už čoskoro, buď voči nemu úprimná a povedz mu to ešte dnes, ak je správny chlap tak neutečie

joesvk
9. máj 2025

Ešte dnes mu to povedz. Čím dlhšie budeš čakať, tým horšia môže byť jeho reakcia.

ibrunova
9. máj 2025

Ako dlho si bola s otcom dieťaťa?

zuzana76
9. máj 2025

Normálne, že vidíš, že mu nie si ľahostajná, ale že je tu niečo, čo musí vedieť. Že si sa nedávno rozišla a čakáš dieta a úplne chápeš ak vaše stretávanie skončí, ak sa na to necíti, stretávať sa so ženou, čo nosí v brušku dieta iného muža.

sevrin
9. máj 2025

Mne sa to tiež stalo, našťastie to nebolo nič vážne, randili sme len krátko a že sa opelila som sa dozvedel až o pár mesiacov, tak som si to prepočítal, bola mesiac v tom, keď sme randili Hlavne, že vtedy mi tvrdila, že žiadne deti už nechce.

belllinka
9. máj 2025
@lucka_ke

ale však bruško neskryješ, zistí to aj sám už čoskoro, buď voči nemu úprimná a povedz mu to ešte dnes, ak je správny chlap tak neutečie

@lucka_ke aky spravny chlap? Co bluznis, ake on ma povinnosti voci jej dietatu 🤦‍♀️ Ked si netrufa riesit od zaciatku cudzie dieta, tak nie je spravny chlap??

niekto2hy
9. máj 2025
cukroska
9. máj 2025

A kto sa ti postará o dieťa to máš vyriešené ako to zvládneš bez muža? Ked uz hľadáš "nového otecka "

Strana
z3