icon

Ako partnerovi citlivo povedať o sexuálnych očakávaniach?

5. feb 2024

Sme spolu s priateľom necelý rok a aj keď si vo všetkom rozumieme, tak mu neviem povedať, že v sexe mám vyššie očakávania. Ako neuraziť muža a zároveň mu povedať, že by sa mohol snažiť viac. Snažím sa o spoločný orgazmus, lebo iný má veľmi neuspokojuje. Ale jemu je to väčšinou jedno. Sex mám rada, ale keď si ide sebecky svoje a na mňa kašle, tak si pripadám divná, že chcem viac. Tvrdí, že robí všetko, aby sa mi páčilo. Ale sú to iba slová. Mne to nestačí a bojím sa, že sa urazí, že nie je dobrý milenec. Neviem ako mu to povedať. Záleží mi na ňom. Asi ma skôr zaujíma názor mužov. Alebo žien čo si zažili podobné a podarilo sa im to rozchodiť k uspokojivému sexu. Neradtie mi tu, že ho treba vymeniť.

Strana
z2
karolinakr
6. feb 2024

nehovor mu nič a ži cely život bez orgazmu, toto je cesta pre ženy ako si ty..prihlas sa do redakcie ženskeho magazinu a este na tom zarobiš..tam maš more člankov, ako chvalit a velebit sebeckeho partnera a predstierat orgazmus.. zapadneš tam velmi rychlo

minenkak
6. feb 2024

Ja len není pozerám,ty chceš spoločný orgazmus, keď ani nemáš orgazmus kým ho on stihne,myslím ,že tu je iný problém a to ,že si ešte s ním ,keď on na to serie.Jaj tieto vaše romantické predstavy

domi2425
6. feb 2024

toto su veci ktore su citlive, ako mu to chces komunikovat ked si submisivna a nevies povedat co chces ? preco mu nepovies ze toto sa ti paci a toto chces, ved tvoje preferencie nijako neurazaju jeho muznost a ak mas pocit ze ano tak naozaj mozes na ten spolocny orgazmus zabudnut.. ale aj tu submisivitu treba komunikovat ako vsetko ostatne vo vztahu.. a teda vacsina muzov je takych ze oni to jednoducho potrebuju pocut na rovinu, oni nechapu ked nieco naznacujeme😅ja si myslim ze muzov skor vzrusuje ked zena vie co chce, aj v posteli a vie si to vypytat a potom bud kludne uz pri tej cinnosti submisivna, nemusis to riesit priamo pri tom ale tak dajte si pohar vinka a v ramci debaty spomen ze laska vies co mam najradsej ? ked sa spravime naraz, velmi ma to vzrusuje.. alebo nieco taketo, co by ho motivovalo sa viacej snazit pri tebe a dostat ta tam kde chces byt🤣alebo aj pri sexe mu povedz ze podme sa spravit spolu mam na to chut, myslim si ze muzi maju v sebe zakodovane byt v tejto veci pre partnerku najlepsi a velmi rad zmeni tempo napriklad ked mu toto povies.. ale ked si ticho, nic nepovies, tak necakaj ze mu to dojde samemu a budes zazivat nadherne orgazmy ako vo filme🤣lebo to tak naozaj nefunguje.. pokial nepovies co chces tak to nedostanes, keby vydrzal 30 sekund tak chapem ze sa bojis ze ho nejako urazis ale pokial mate normalny sex a problem je len v tom ze ty cakas ze jemu dojde co sa tebe paci bez toho aby si o tom povedala slovko tak cakaj dalej a aj zbytocne.. lebo ja na tomto naozaj nevidim nic co by ho malo urazit alebo ponizit ako muza, praveze mu mozes este dvihnut ego len to je o tvojom pristupe

autor
6. feb 2024

Prepáčte dámy, neurazte sa, ale to čo vy si myslíte o druhej žene ( len z pár komentárov) je vaša vec. Mňa zaujímal názor takých, čo si také prežili alebo názor mužov. Nečakám, že pochopíte že niekto chce byť submisívny, čo neznamená, že si ticho a dáš sa len oš...ť. A čo že ma viac uspokojuje spoločný orgazmus, mám to proste tak. Všetci čo také zažili chápu, že je to ťažšia cesta. Ja dúfam, že len na začiatku a postupne to zladíme a bude to mať prínos pre ten vzťah. Možno sme zažili viac spoločných orgazmov za ten krátky čas ako vy za celý život. Tak chápem to nepochopenie. Každý si sexuje ako chce. Ja som sa pýtala na komunikáciu s mužom, nie na hodnotenie nášho sexuálneho života.

minenkak
6. feb 2024

Ale veď píšeš ,že kašle na tvoje uspokojenie a potom ,že ste zažili veľa spoločných orgazmov a prepáč neporadim ti ,každehio chlapa čo bol medzi mojimi nohami,zaujímalo v prvom rade moje uspokojenie

domi2425
6. feb 2024

🤣🤣kto ti tu napisal ze sa davas ostat ? evidentne ty mas tu submisivitu zafixovanu takto.. ja si zase myslim ze vdaka komunikacii som zazila viac spolocnych orgazmov za tyzden ako ty za cely ten kratky vztah ale nenavazam sa tu do teba a slusne som ti napisala o komunikacii a o tom, ze to ze by sa mal urazit je zrejme len v tvojej hlave lebo nic na urazanie na tom nie je a naozaj je to o tvojom pristupe.. neviem co by si akoze chcela pocut, si dospela zena a nevies si vykomunikovat s vlastnym muzom co chces v posteli a este sa hned aj urazis ked ti niekto narovinu napise.. vsak si najdi teda navod v tych zenskych magazinoch, lebo asi to potrebujes krok za krokom vysvetlit a idealne aj nejaky scenar nech sa sama netrapis s konfrontaciou 🤣

autor
6. feb 2024

@domi2425 práve, že ty máš predsudky voči submisivite. Muži so ženskou submisivitou problém nemajú. To skôr ženy. Muži sú citliví na svoj výkon. Že ty si to nemyslíš, ti neberiem. Máš úplne zbytočné komenty. Žiaden prínos do diskusie. Len potreba zhadzovať, ale neviem odkiaľ berieš, že som sa urazila. Ženy tu potrebujú urážať a niečo si dokazovať, ale to neznamená, že každý sa aj urazí a niekomu niečo dokážu. 😛

domi2425
6. feb 2024

prosim ? 🤣ja som ta vobec nechcela urazit ani zhodit, len som ti napisala ze komunikacia je zaklad a nikto iny za teba s tym chlapom komunikovat nebude, jasne ze su citlivi na svoj vykon ale pytala si sa ako mu to povedat citlivo tak som ti dala par tipov, fakt neviem kde ta urazam alebo zhadzujem ale ak si takato vztahovacna aj v realite tak problem je naozaj v tvojej hlave a nie v tom ze on by to chudacik neuniesol co mu ty povies.. ale mas pravdu, ze nic neprinasam do tejto diskusie lebo to je ako hrach o stenu hadzat😅
zapajat sa nejdem uz😁vela stastia

januska12323
6. feb 2024

Submisivna znamená neschopná komunikovať? Tu sa vždy nové veci dozviem. Tak ti ostáva už len dúfať, že mu raz prepne a bude vedieť čítať tvoje myšlienky.

Strana
z2