icon

Ako pochopiť správanie chlapa, ktorý nemá vyhradený typ ženy?

4. feb 2024

Ahojte baby, zacinam si dobre rozumiet s jednym kolegom z prace, on mi otvorene povedal ze sa mu pacim. Problem je ze poznam aj jeho byvalu, boli spolu vyse 10 rokov a ona je teda uplne iny typ zeny ako ja, chodi neupravena, o zovnejsom nedba velmi, aj povahovo je to dost zle. A ja jednoducho nechapem ako spolu mohli byt tolko rokov kedze tento muz sa o seba stara atd...ja som mu aj tak nejak naznacila ze sa mu pacia dost ine typy zien a on mi povedal ze on nema vyhradeny typ zeny ktroy sa mu paci...ja toto chapem, ved ani ja nemam speci typ ale sakra je ine ked sa mi paci zena ktora chodi v satach a zena co chodi v kanadach...neviem co si mam o tom, o nom mysliet...a teda napr ci sa len pretvaruje a nakoniec bude rovnaky ako ona...i ked viacero ludi mi povedalo ze oni boli velmi rozdielni

Strana
z2
autor
5. feb 2024

@sojorez nepovedala by som ze mame este nejaky vztah

tilly
5. feb 2024

Mne z toho vychádza, že chlapec je "držák" skrátka, že vydrží a len tak ho niečo nerozhodí. Nerozide sa s niekym kvôli výzoru. Kým vzťah funguje, drží, obcas niečo opraví, ale nerozchadza sa kvoli maličkostiam. A zrejme, keď sa zamiloval, tak sa mu páčila.
Nevieš, prečo sa rozišli?

domkakvet
5. feb 2024

Skor by ma zaujimalo preco sa po tak dlhom case rozisli, preto ze tak dlhy vztah a potom sa rozist je na zamyslenie.

autor
5. feb 2024

@tilly vraj kvoli jej spravaniu a zs sa zmenila k horsiemu a asi tam bol aj iny muz v tom z jej strany

mogaa
5. feb 2024

ono ak by si si vypočula názor zo strany jeho ex - môže to vyznieť uplne inak🙂zanedbával ju, zle sa k nej choval, ignoroval ju, bol na ňu zlý, tak si našla milenca.....môže jej to niekto zazlievať ak na ňu manžel kašlal?každá minca má 2 stránky....

isis234
5. feb 2024

Som si spomenula... jedno dievča, bordelárka, obliekala sa podľa seba, tak, ako to cítila,,aj vlasy - krátke s gelom také akoby vietor vial...... Stretla sa s chlapcom na zábave- padli si do oka. Otehotnela. Mala obavy, lebo on stále upravený, jeho mama puntičkárka. Zobrali sa. Ona sa veľmi zmenila.... Poriadkumilovná, začala zbať o svoj zovňajšok.... Ľudia sa menia...
Urob tak, ako to ty cítiš. Okolie nech ťa nezaujíma. Ži si svoj život

mon8060
5. feb 2024

Tvoj príspevok neznie vôbec dobre.precitaj si ho!!! Dospelý,vyrovnaný človek nerozpitvava ex svojho nápadníka. Načo to robíš vlastne? A nerozumiem ani tomuto príspevku. Chcela si sa niečo opýtať? Či len zhodiť jeho bývalú?...celé zle 🙈

ketrint
5. feb 2024

Ten príspevok vyznieva naozaj blbo, ale ja Ta trochu aj chápem! 🙂 Mala som raz podobnú situáciu a presne toto ma napadlo, že sakra sme taaak odlišne, ale bola to len táto myšlienka a bolo to len vyzorovo, nevedela som o nej nič viac. Potom som si uvedomila, že boli spolu 10rokov a teda od Skorej mladosti a že ten človek sa v každom veku proste za 10rokov všelijak pomeni, prejde rôznymi fázami výzoru aj štýlov, nehovoriac v tom veku, keď sa formuje osobnosť. Určite vyzerala úplne inak, keď sa dali do kopy. Ale ak s človekom funguješ a ľúbiš ho, tak Ta nenapadne po 8r sa rozísť preto, ze zrazu nosí kanady, to Ti proste tak nepríde… Ak by ju tak videl na začiatku, možno ho nezaujme, kto vie, ale proste toto je ina situácia. Skús to hodiť za hlavu a riešiť len seba/vás a nie vaše minulosti a porovnávanie sa. 💕

Strana
z2