Ako povedať dieťaťu o rozchode kvôli mačke?
Ahojte ,pred par dnami som tu mala temu, ako priatel uprednostuje macku pred nami .
Dnes som sa s nim rozisla.
Mali sme v utorok diskusiu (podla neho hádku) kde som vysvetlila ake su moje potreby a ako sa citim.
Nepochopil .k tomu povedal ze nedele s mackou si nenechá zobrat.
2 dni na to tu bol,odisiel skor lebo musi dat mačke tabletky.🤦♀️
Je to ukončené ,ľúto mi je len za dcéru.i ked bohvieaký vztah podla mna k nemu nevybudovala.
Prosim zeny pomôžte ako jej to povedat ?bude mat 7r.
Pozajtra odchádzame na dovolenku - chcela by som jej to predtym povedat .
Dakujem 🤗
bojovať s mačkou? kto to kedy počul…
Dcere by som to povedala až po dovolenke . A ako ? Ťažko radiť , keďže vás nepoznáme , ani ako žijete , hlavne ako vnímala vás vzťah dcéra atd … to ťažko radiť .
Ale on musí byt pekne mimo . Už dávno si ho mala odstrihnúť zo života
Dcere by som to povedala až po dovolenke . A ako ? Ťažko radiť , keďže vás nepoznáme , ani ako žijete , hlavne ako vnímala vás vzťah dcéra atd … to ťažko radiť .
@lenka.25 chapem ta co sa dcéry tyka … no uvidim
Nekaz jej dovolenku, potom vysvetlíš. A ako závisí od ich vzťahu.
drzim palce, tiez by som to asi potlacila po dovolenke...pocas dovolenky akoze nemoze kvoli robote a potom jej to oznam. neboj, bude dobre, ona pre neho nebola priorita a zial ani ty nie. Raz pride niekto kto vas bude ako prioritu brať 🍀
@anonym_autor pamätám si tú tému, radili ti tam, čo jej povedať, tiež by som to posunula po dovolenke
@anonym_autor pamätám si tú tému, radili ti tam, čo jej povedať, tiež by som to posunula po dovolenke
@januska12323
@anonym_e0a5be 😊 pozriem este raz
Mate pravdu dievčence ,poviem po dovolenke 😊
drzim palce, tiez by som to asi potlacila po dovolenke...pocas dovolenky akoze nemoze kvoli robote a potom jej to oznam. neboj, bude dobre, ona pre neho nebola priorita a zial ani ty nie. Raz pride niekto kto vas bude ako prioritu brať 🍀
@katkaseiner dakujem za mile slova 🤗
Ja som uplne v pohode s tym ,nie som najmladšia ,som samostatná , taketo tolerovať nebudem.Nebudem utláčať svoje potreby koli mačke . A to som nechcela vela od neho.
Ale ked zviera je viac ako clovek ok.
Mam sama psa , ale nikdy som ho nemala na prvom mieste .
7 rocne dieta by som absolutne nezatazovala takymito vecami. Vecne a strucne jej oznam, ze XY uz u vas nebude. Hotovo. Nerozvadzala by som to a nehovorila jej ziadne veci s tym spojene. Pisala si, ze nemal k nej vybudovany ziadny velky vztah, nikdy jej nic nepriniesol mimo sviatkov 2 x do roka.
7 rocne dieta by som absolutne nezatazovala takymito vecami. Vecne a strucne jej oznam, ze XY uz u vas nebude. Hotovo. Nerozvadzala by som to a nehovorila jej ziadne veci s tym spojene. Pisala si, ze nemal k nej vybudovany ziadny velky vztah, nikdy jej nic nepriniesol mimo sviatkov 2 x do roka.
@muchotrafka298 ano presne ,pamätáš sa🤗 dakujem ti za odpoved . 😊
@januska12323
@anonym_e0a5be 😊 pozriem este raz
Mate pravdu dievčence ,poviem po dovolenke 😊
@anonym_autor ja by som to nejak špeciálne nevysvetlovala. Povedala by som, že má veľa práce, že je služobné odcestovaný... A po čase by som povedala, že už ku nám už nebude chodiť.
@anonym_autor ja by som to nejak špeciálne nevysvetlovala. Povedala by som, že má veľa práce, že je služobné odcestovaný... A po čase by som povedala, že už ku nám už nebude chodiť.
@laila22 aj to je dobry napad 😊
@anonym_autor nie je to preklep? Že matke? Nie mačke?
@anonym_autor Rozvod kvôli mačke??? Obaja ste asi nekompletní.
@anonym_autor nie je to preklep? Že matke? Nie mačke?
@macekovam nie macka 🤷🏼♀️😅
@anonym_autor Rozvod kvôli mačke??? Obaja ste asi nekompletní.
@chrobak7 ty tiez nie si uplne kompletny ,kde vidis rozvod ?🤔
Okrem toho ze macka bola na 1 mieste boli tam aj ine veci .
Ale hned byt neprijemny …
@anonym_autor a to bolo naozaj také zle?veď mačka žije tak 11 rokov...koľko už má?
@macekovam ma vyse 11r .a ked tato odide bude isto dalsia .
Ked sme u nho spali ,on spal vedla lebo mna v noci budili obaja .ona po nas liezla a on ju siel v noci aj 2x krmit .lebo je hladna.
Potom sme k nemu nemohli ist lebo musi brat lieky,a ona nebude zrat ked sme tam.
Naposledy radsej sex nebude lebo ona musi tabl zozrat ,nepockalo by to hodku-dve ….
V nedelu o 14-15 utekal domov lebo macku krmit .a to dosiel v sobotu poobede resp vecer .
@anonym_autor a to bolo naozaj také zle?veď mačka žije tak 11 rokov...koľko už má?
@macekovam boli tam aj ine veci ako - Financie, nepisanie, ale ta macka bola v mojej prvej Diskusii „Top“ 😜
@macekovam man psa , platila som opatrovatelku aby sme mohli unho Spat, lebo macka nema rada psov .ok chapala som.ale kedze mam sama psa vidim ze on ma k tej macke nezdravy vztah .ale ja ho nechapem ako povedal.
No nechapem .🤷🏼♀️
@muchotrafka298 nevieš ktorá téma to bola ?
@anonym_autor no mám dosť.
@macekovam a pokracujem…tv potichu lebo macka to nema rada … Este ze som dychat Mohla ked presla okolo.
Naj bolo : bola vo svojej skrisi v dome (ma dom a macka ma stale 1 dvere otvorene ) ked ju chcel vybrat nesla.
Ja jej povedala ,a sla.
Ten jeho vyraz !!! Normalne smutny lebo mna posluchla 🤷🏼♀️
@muchotrafka298 nevieš ktorá téma to bola ?
@cacianka joj bozinku neviem…. Skusala som to aj dohladat, ale bez uspechu.
@cacianka joj bozinku neviem…. Skusala som to aj dohladat, ale bez uspechu.
@anonym_autor jasne ze to nenajdem, ked hladam v nazve macku 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@anonym_autor jasne ze to nenajdem, ked hladam v nazve macku 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@muchotrafka298 😂😂😂😂😂
@muchotrafka298 ano presne ,pamätáš sa🤗 dakujem ti za odpoved . 😊
@anonym_autor sedemročná už chápe veľa. Cize pán/ujo/Igor u k nám nepríde. Ak sa dcéra opýta preco? No Zuzka moja lebo pánovi/ujovi/igorovi je presnejšia a lepšia jeho mačka.

7 r podľa mňa nemas čo vysvetľovať