Ako povedať kamarátke, že hlasovky mi nevyhovujú?
Mám kamarátku, ktorú mám rada, ale posledné mesiace mi skoro všetko posiela v hlasovkách. Nie 20 sekúnd, ale pokojne 4-5 minút.
Ja si to nemám kedy vypočuť. V práci nemôžem, doma pri deťoch tiež nie, večer už na to zabudnem. Keď jej odpíšem len stručne, mám pocit, že je urazená, lebo ona mi predsa „všetko povedala“.
Možno som stará škola, ale mne je normálna správa praktickejšia. Hlasovka mi príde ako úloha, ktorú musím splniť.
Len neviem, ako jej to povedať tak, aby to nevyznelo, že ma otravuje. Lebo ona ma neotravuje, len ten spôsob komunikácie mi vôbec nesedí :-/
normalne jej napis teraz nemozem si to vypocut a nech to skusi zhrnut do spravy ja tiez tak reagujem ked nemozem. Nikdy nikto sa na to neurazil
Ved jej to normalne povedz pre boha ked Ti ma toto vadit. My si posielame s kamoskou hlasovky ale ked nie je cas tak normalne napiseme : nemam cas pocuvat alebo nemozem zapnut , pis normalne
este doplnim niekedy ked sa to neda zhrnut si zavolame cez reproduktor, to mi najviac vyhovuje, ked mam ruky volne.
Parkrat jej odpis len “prepac, neviem si to pustit, napis mi to prosim do spravy”. Ja som to vyriesila takto.
@anonym_autor napíš alebo povedz jej to presne tak ako tu. Ja tie hlasovky vôbec nechápem, keď máš čas kecať môžeš mi zavolať.
@anonym_autor “prosim ta, neposielaj mi hlasovky a hlavne nie take dlhe, ja si to fakt nemam kedy prehrat”.
Nemas za co.
Mozno som divna, ale s kamoskou si mozeme povedat otvorene naozaj hocico, aj nieco odmietnut, a ani jedna sa neurazi.
Zuzka, ked chces pokecat, zavolame si vecer. Teraz nemam cas.
och ja som teraz objednavala cez fb stranku na koniec skolskeho roka medovnicky a pani vzdy reagovala hlasovkami, vzdy...kvoli tomu uz u nej nebudem nakupovat
Niekedy dokonca aj ked to bolo len dakujem poslala to ako hlasovku...
Jej zasa pravdepodobne nevyhovuje písanie. No... a teraz v tom choďte pohľadať nejaký stred, ktorý bude vyhovovať vám obom 😉 😀 Veľa šťastia. Občas je fakt ťažké zladiť sa v týchto veciach, kde každý uprednostňuje iný spôsob, kvantitu.
Normalne jej to povedz, prosim ta Zuzi neposielaj mi hlasovky. Ja si to fakt nemam kedy vypocut. Napis, ak cosi surne, ked len pokecat zavolajme si radsej.
@anonym_autor Ved uplne normalne jej to povedz tak ako nam tu. Co je na tom? Hadam sa neurazi za taku blbost? Normalne jej povedz, Janka, hlasovky mi nevyhovuju z toho a toho dovodu (vymenujes ake), mozes mi pls posielat normalne spravy? 🤷♀️ Take jednoduche🤷♀️😄
Čo je to za kamarátku, že jej nemôžeš na rovinu povedať, čo ti vadí?
Veď jej povedz to, čo tu píšes.
Prosim ta neposielaj mi hlasovky, nemozem ic vypocut obzvlast ked su dlhe.
Ja neznasam hlasovky, a preto ked mi chlap posle, mu odpisem. Pis, nemozem pocuvat
Ja ich tiez neznasam a ak mi ich nieto posle, ostanu nevypocute. V minulosti ich chodilo viac, ale odosielateľia zistili, ze neodpovedam, tak presli na textove spravy.
@anonym_autor Tak jej povedz, veľmi rada sa s tebou porozprávam,ale pre mňa je lepšie, keď si zavoláme vo vopred dohodnutom termíne po vzájomnej dohode.Pravdepodobne ťa bude jemne citivo vydierať a jemne krútiť,lebo ako píšeš už to robila.
Ty sa v podstate pýtaš , že keď si budeš stáť za svojím a ona sa urazí, či to bude v poriadku.Ano bude.Je to vážiť si kamošku,ale nie viac ako si vážiť seba a svoj voľný čas.
Veď si to vypočuj aj na viac x , vyhoda je že možes popritom aj ine veci robit. Zehlit atd.

@anonym_autor Ja sice mam hlasovky rada, lebo si setrim svoje ruky a aj viac si s kamoskami povieme. Pocuvam a nahravam vtedy, ked mam cas.
Ale...ak to tebe nevyhovuje, tak jej povedz, ze nemas priestor na pocuvanie a uvitas skor telefonat alebo kratsiu spravu.