Ako reagovať na dlhé hlasovky po prvom rande?
Boli sme spolu zatial iba raz vonku a odvtedy mi skoro vsetko posiela cez hlasove spravy. Nie kratke, ale bezne 8-10 minut vkuse. Ked mi pridu dve-tri za sebou, mam pocit, ze pocuvam podcast 😅
Inak mi je sympaticky, len toto mi fakt nevyhovuje. Povedali by ste mu to uz teraz, alebo by ste to este nechali tak?
Ja uz po prvej kedy by mi to nevyhovovalo by som napisala, ze nemozem si to pustit alebo nemam cas si to pustit cele atd. nech napise spravu.
@anonym_fc0011 Darmo sa prepnes na anonyma, obsah ta vzdy prezradi ...
@patrike Kámo ty si trošku závislý na tejto platforme. Ja tu prídem potroliť raz za týždeň a ty tu ideš bomby snáď 2 hodiny denne. Radšej choď von.
@patrike Ktorá je to?
Nevola sa Jan a je z Ba?😂
@patrike Kámo ty si trošku závislý na tejto platforme. Ja tu prídem potroliť raz za týždeň a ty tu ideš bomby snáď 2 hodiny denne. Radšej choď von.
@anonym_fc0011 čiže ty otvorene priznávaš, že tu chodíš trolliť teda provokovať a vyvolávať hádky, rýpať? Vybral si si MK, teda platformu pre ženy a mamičky, aby si tu vytváral zlobu na tomto fóre?

@anonym_autor Asi nevie riadne písať bez chýb, tak sa to snaží utajiť. Povedz mu to a začni písať.