Ako povedať kamarátke, že jej muž flirtuje?
Ako šetrne povedať kamarátke, že jej muž mi vypisuje a že má sexuálne návrhy?
@jessx viac sprav nebude lebo ho zablokuje, ono v prvej chvili a mozno soku by jej bola aj vdacna ale postupne si zacne zistovat, ze si s nim pisala (hoci aj nevinne), muz povie ze to na neho skusala, ze ho provokovala a zena ma tendanciu vzdy uverit tomu chlapovi, neviem preco ale je to tak. Radsej ozelie kamaratku ako muza. A hlavne, nebude chciet mat vo svojom blizkom okoli zenu po ktorej jej chlap ide. Urcite existuju aj vynimky ale tych je asi ovela menej.
Su aj situacie ked priamo dlhorocne milenky kontaktuju zeny a tie ich poslu do pr... lebo im chcu rozvratit pekny vztah, zavidia im, idu po jej muzovi, vymyslaju si... a este ked aj chlap sa k tomu postavi tak ze milacik to je taka blazniva zenska, odmietol som ju, a ona sa mi treza chce pomstit, nikdy by som ani okom o nu nezavadil, ja len teba lubim... a zena uveri (lebo chce).
@tykat moja reč
@tykat áno tu si presne napísala že potom zisti že si s ním písala hoci aj nevinne a už to je za mna chyba čiže sa sama do toho zamotala
Ja to vidím inak mám aj vzťah aj super kamarátku, aj som zažila niečo podobne ( nie s touto kamaratkou).. samozrejme sme každý iny ale hovorím len za seba ( autorka chcela vedieť rôzne pohľady)
S mojou naj kamoskou si uplne veríme, hovoríme si fakt že všetko cize keby si jedna druhej niečo nepovieme bolo by to nanajvys podozrive a otázne že prečo. Keby mi napíše jej priateľ hoci nevinne tak jej to hneď poviem a nemala by som vôbec pocit že hneď zalujem-veď kamarátka som s ňou tak prečo by som jemu mala dávať pocit že to tak nebude? Nedostala by som sa do takejto situácie tým pádom nikdy, iba keby fakt že chcem si písať s chlapom čiže bolo by to zrada pre ňu. Nepoviem keby mi on napíše ohľadom darčeku dve tri správy a nič iné, aj to by som jej neskôr PO povedala že spojili sme hlavy dokopy. Nevidím dôvod na to aby si kamarátka písala s partnerom len tak o živote ,,nevinne,, správy , načo? S kým sa teda kto kamaráti?
Do kamarátky dávame dôveru, rozprávame sa s ňou o vzťahu ( pokial to nie je nejaká okrajová známa) hovoríme jej radosti a problémy a ona nám potom niečo zataji pre dobro? Ale asi len jej dobro lebo asi teda urobila niečo tak že potom nevie vycúvať, možno odpísala na viac správ než plánovala a podobne a potom je to už problém povedať lebo áno potom by bola zlá
Preto píšem že keby to povie hneď tak jednak dá chlapovi najavo že aha tej veriť nemôže že si to nechá pre seba a zároveň kamarátka tiez bude mat v nej ešte väčšiu dôveru že táto kamoska nemá vôbec záujem riešiť niečo s mojim chlapom bez toho any som to vedela
Chlap si môže nájsť iny objekt to je jasne ale tu nepochodí. Ten môj by si nikdy takéto ku kamoske nedovolil lebo vie že by som hneď vedela aj mäkké f😃 a opačne to platí tiež. Som rada za toto kamarátstvo
Ja vás plne chápem keď ide o prípad že ta kamarátka si naozaj s chlapom čo -to popisala . Presne to je ten problém, že nemalo to vôbec vzniknúť a mala to povedať hneď. Prečo nepovedala, lebo chcela si s ním pisat? Potom nehovorme že je v tom nevinne. Že až časom jej niečo trkne že toto neni celkom ok zašlo to niekde kde nemalo a teraz nemôžem ani kamoske o tom povedať lebo budem zlá. No tak prepáč ale budeš lebo tvoja kamarátka asi nepocita s tým že si vymieňas správy s jej partnerom.. ja som zadaná mám aj naj kamosku tiež zadanú, s jej partnerom si vychádzame keď sa všetci stretneme ale nevidím dovod prečo by som si s ním mala len tak písať. Mám naplnene všetky potreby vzťahov - rodičov, súrodencov, partnera, kamarátky a nepociťujem tu potrebu priestoru ešte mat nejaké kontakty s iným mužom a rovno kamoskinym partnerom
Ale každý sme iny to akceptujem
No nehovorme o tom že kamoska bude zlá keď niečo dotyčnej povie keď si myslím že je to presne vo väčšine prípadov takto, že sama urobila chybu už na začiatku
Myslím že bude so mnou súhlasiť každá žena ktorá toto zažila ktorej by sme sa spýtali, či keby to kamarátka povie hneď tak by nebola na ňu nahnevaná.a začo
Normalne jej to ukaz. Ale rataj s nim, ze mozno sa bude tvarit, ze sa nic nedeje.
Raz predomnou mojej kamozky miz povedal, jej, ze by mohla schudnut, ze ja by som sa dva krat strcila do jej kratas🤦♀️🙄
A ked som jej pisala, ze ma to mrzi, ze ako sa k nej zachoval. Ona mi odpisala :Zlatko, ja neviem, o com ste sa s Petinom bavili. Takze asi tak. Pritom tam bola, pocula to, aj na to odpovedala.
@derdia myslím že dobre si urobila . Môže na teba kamoska žiarliť tomu nezabranis nijako ani keby sa toto nestane, stačí že si možno krajšia idete niekam spolu a pozornosť strhnes ty a nie ona, ženy si toto všímajú ale to je problém jej, nie je to niečo čomu by si pomohla ty alebo by si ty urobila zle
Kamarátka je presne ten typ, čo uverí všetko mužovi, lebo si bez neho nevie predstaviť život a radšej bude žiť so svojou naivnou predstavou, že jej muž je bez chyby. Preto budem radšej mlčať a sledovať z úzadia.
Oni sú manželia?
napisala by som mu ze je riadny chrapun a ukazujem tie texty jeho zene, dufam, ze tvoje odpovede boli primerane tomu :DDD a ukazala by som jej to, nech si precita...
Neviem ako by mohla uverit tomu co jej narozprava ak si nieco ine precita na vlastne oci. Neviem ci by som tak naivnu zenu zniesla vo svojom okoli a ci by som nadalej nejak zasahovala do ich "vztahu" ale urcite by som jej to ukazala
@zanka777 ano
Zablokuj si ho. Pretoze ked to vyjde na javo, este spravi on z teba, ze si mu ty vypisovala.
Pozri ja by som bola úprimná
...naozaj úprimná a povedala to kamarátke narovinu.... Nikdy nevieš čo bude ďalej a ostaneš za hlupanu že si takú dôležitú vec zatlkala...ja sa absolútne nestotožňujem tu so ženami že nič nepovedať a zablokovať
Áno zablokovať ale ku kamarátke byť úprimná...bez toho to nie je kamarátstvo
@zanka777 chápem, ale poznám ju a viem, že bude na jeho strane.
@januska12323 to aj mna napadlo ze chlapec asi monolog nevedie ze mu musi odpisovat.
@jania023 a prečo by som nemala kamarátovi odpísať? To ako sa to zvrtne som nemohla tušiť…
Som zrejme starsia ako ty, teda myslim si to.
Cize to bolo uplne nevinne z tvojej strany? Skor si myslim ze bez vetra sa ani listok nepohne a keby chlapec vedel ze si to nemoze dovolit tak to skusat nebude ved aj naco ked nic z toho. Mozno si ten typ cloveka kory je hihi haha a iny si myslia ze si koketna a preto skusaju, nemyslim to v zlom
Ja mam prevazne muzsku klientelu a nikto ma do pistele nevola, teda teraz uz nie kedze si davam UZ pozor ako s kym rozpravam aby nevznikli prave take pripady lebo pre mna kamarat ktory ma chce do postele nieje moj kamarat
Alebo teda ak ste mlady tak je to v poriafku ked sa v podstate hladate ale nieje v poriadku sa “hladat” ked je este vo vztahu inak to bude ako v beverli hils ze kazdy z kazdym
Povedz ukaz jej spravy. Ak ho len bloknes bude pisat inej. Ked bude chcieť podviest spravi to. Kamosku mas rada tak jej povedz co ma doma

@tykat prečo by mala keď to povie hneď po prvej správe? Veď príde jej správa samu ju to rozhorci povie to kamoske a tam nie je priestor ku tomu aby ju ona mohla obviniť že nejako tomu pomohla
Naopak keď to nechá tak a príde správ viacero a náhodou sa to potom ta kamoska dozvie tak si môže akurát tak myslieť prečo jej to nepovedala, prečo bola ticho či preto že sa jej to asi páčilo .. to je za mna ten scenár kedy kamoska z toho vyjde zle