icon

Ako povedať mužovi, že sa mi nepáči jeho obliekanie?

26. nov 2024

Ahojte, začala som sa stretávať s jedným mužom, je pozorný, vtipný, vyzorovo nie je moj typ ale správanie prevážilo a získava si ma činmi
Podľa toho čo hovorí zarába veľmi fajn, avšak strašne mi vadí ako sa oblieka… nepáči sa mi to, vyzeráme podľa mna spolu smiešne … a neni to tak žeby šetril na sebe, sú to práveže všetko značkové veci … len mne sa to prosto nepáči
Je tam nejaká nádej že to zmení? Neviem ako mu to mám povedať
Viem že sú dôležitejšie veci ale trápi ma to

Strana
z2
eviku777
26. nov 2024

Niekdy v obliekani treba chlapa " trocha nakopnut" poradit v obliekani ist spolu na nakupy atd

tarvika
26. nov 2024

@simona1306 moj ma teplaky na doma, teplaky do prace a sviatocne teplaky :D ale co uz s nim, ked ho mam rada 🙂 ja teplaky ani nevlastnim 🙂

zuzanita1609
26. nov 2024

Taký úsmevný postreh dám. Prišiel z práce, unavený a vtedy som mala meniny. Aj keď bol úplne vygumovaný,pozval ma rande, večeru,síce doma varím pravidelne. Obliekli sme sa a v chodbe,už bol obutý. Rúžovala som si ešte pery a v odraze zrkadla si všimnem,že má obutú jednu topánku inú ako druhú 🤭😁. Nosí podobné typy. Prišlo mi to smiešne,otočím sa na neho a dala som mu pusu. Reku "Muco, vieš že ťa mám veľmi rada a čokoľvek si na seba "hodíš"sa mi na tebe páči,ale tú ľavú topánku si prosím ťa prezuj,to není Dedoles "bota" 😆. Chlapi, muži proste niekedy potrebujú,aby ich ženy trošku skorigovali.

kulumulu123
26. nov 2024

@h2 toto ma nenapadlo ale pravdu máš 🤣🤣🤣

feuille
26. nov 2024

@simca06022011 tiež ma tepláky odpudzujú….mne sa vždy páčili muži v košeli a aj takého mám 🙂

simca06022011
26. nov 2024

@feuille presne, horsie je to uz s tym zehlenim koseli, ale co uz... :DDD

lenkasarka
26. nov 2024

@tarvika 😂😂 to ma pobavilo

damian85
26. nov 2024

To si už človek ani škótsku sukňu nemôže zobrať do spoločnosti ? Zarabam milióny , som super chlap , ale sukňu musím nechať doma ? 😝

tana85
26. nov 2024

to vyzera na celkovy styl, nie ze sa len nejak oblieka. Ty sa seriozne obliekas stale? Aj vo volnom case? Ak by mi muz vonal, pritahoval ma a naozaj by bolo porozumenie, tak to oblecenie by som asi az tak nevnimala ak by chodil cisty a nie dotrhany ako bezdomovec

iwesska
26. nov 2024

Tak sa zacni skatersky obliekat aj ty a budete zladeni🤷‍♀️

stevlikova
26. nov 2024

Ani mne sa nepáči ako sa môj manžel oblieka, keď sme spolu chodili, mala som potrebu mu kúpiť niečo podľa mňa pekné a štýlové, no jeho štýl sa žiaľ nezmenil a teraz po 8 rokoch to putuje zo skrine na charitu.
Podstatná je jeho povaha a osobnosť, ostatné ide bokom 😂🥰

anna_anicka83
26. nov 2024

No však skús mu navrhnúť zmenu. Brat si našiel priateľku. Tiež chodil čistý, ale taký svoj štýl. Ja som mu koľkokrát povedala, že štýl týchto nohavíc, mal nechať v roku 2000😉. Zobrala ho do obchodu a nakúpili. Takže ho rerfeshla, ale nezmenila mu úplne, že štýl. A sú spokojní obidvaja😉

mantilka
26. nov 2024

Tak o obliekaní chlapov sa tu napísali tém 😆. Aj môj je expert. Tiež som mala zmiešané pocity. Ono chlap sa môže zmeniť časom. Určite kvôli oblečeniu by som šancu na dobrý vzťah nezahodila.
Budeš s ním chodiť, kúpiš mu niečo a uvidíš ako to príjme, či je tvrdohlavý alebo sa dá ovplyvniť.
Ale charakter by mal byť na prvom mieste lebo keď budeš s ním žiť ani super oblečenie nezachráni tvoj vzťah...ale tolerantný partner, ktorý ti vie dať lásku a záleží mu na tebe.

vilma7
26. nov 2024

Nedokázala by som zmeniť štýl obliekania kvôli niekomu...on sa v tom cíti dobre, alebo?

thirstymonk
26. nov 2024

@jesenzima to je super. Ja gothic styl mozem 👌

lacibo
26. nov 2024

Ono nie je ani tak dolezite aky styl.obliekania ma teraz ale ci je ochotny kvoli vztahu na nom nieco menit aby si aj ty bola spokojna..a ak je a ma navyse dobry charakter..potom je to obliekanie iba povrchna zalezitost, ktora nemoze rozhodnut..skor mi je zvlastne, ze ta vizualne nepritahuje..to by ta mal, minimálne jeho vôňa, telo, ak chces s nim intimne zit

misanthropicdann
28. nov 2024

Jasne ze ano, ale postupne a sám musí chcieť. Zober ho par krát medzi svojich známych co majú skôr tvoj štýl. Časom si všimne ze trosku kričí medzi vami a pravdepodobne bude chcieť trosku upraviť štýl na viac variabilný z hladiska použiteľnosti v rozdielnych situáciách.
Kúp mu nejaké normalnejsie nohavice za pár supov pred tým jak niekam budete mat ísť ze by si chcela keby ide v nich. Keď budete v obchodoch nájdi niečo a čo by mu šlo, ale ideálne bez toho aby musel skúšať.
Zmena štýlu nieje ze vyhodis skriňu a nakúpis nový štýl. Časom postupne treba obmieňať oblečenie a formovať nový "svoj" štýl.

Strana
z2