Ako povedať mužovi, že sa mi nepáči jeho obliekanie?
Ahojte, začala som sa stretávať s jedným mužom, je pozorný, vtipný, vyzorovo nie je moj typ ale správanie prevážilo a získava si ma činmi
Podľa toho čo hovorí zarába veľmi fajn, avšak strašne mi vadí ako sa oblieka… nepáči sa mi to, vyzeráme podľa mna spolu smiešne … a neni to tak žeby šetril na sebe, sú to práveže všetko značkové veci … len mne sa to prosto nepáči
Je tam nejaká nádej že to zmení? Neviem ako mu to mám povedať
Viem že sú dôležitejšie veci ale trápi ma to
@simona1306 moj ma teplaky na doma, teplaky do prace a sviatocne teplaky :D ale co uz s nim, ked ho mam rada 🙂 ja teplaky ani nevlastnim 🙂
Taký úsmevný postreh dám. Prišiel z práce, unavený a vtedy som mala meniny. Aj keď bol úplne vygumovaný,pozval ma rande, večeru,síce doma varím pravidelne. Obliekli sme sa a v chodbe,už bol obutý. Rúžovala som si ešte pery a v odraze zrkadla si všimnem,že má obutú jednu topánku inú ako druhú 🤭😁. Nosí podobné typy. Prišlo mi to smiešne,otočím sa na neho a dala som mu pusu. Reku "Muco, vieš že ťa mám veľmi rada a čokoľvek si na seba "hodíš"sa mi na tebe páči,ale tú ľavú topánku si prosím ťa prezuj,to není Dedoles "bota" 😆. Chlapi, muži proste niekedy potrebujú,aby ich ženy trošku skorigovali.
@h2 toto ma nenapadlo ale pravdu máš 🤣🤣🤣
@simca06022011 tiež ma tepláky odpudzujú….mne sa vždy páčili muži v košeli a aj takého mám 🙂
@feuille presne, horsie je to uz s tym zehlenim koseli, ale co uz... :DDD
@tarvika 😂😂 to ma pobavilo
To si už človek ani škótsku sukňu nemôže zobrať do spoločnosti ? Zarabam milióny , som super chlap , ale sukňu musím nechať doma ? 😝
to vyzera na celkovy styl, nie ze sa len nejak oblieka. Ty sa seriozne obliekas stale? Aj vo volnom case? Ak by mi muz vonal, pritahoval ma a naozaj by bolo porozumenie, tak to oblecenie by som asi az tak nevnimala ak by chodil cisty a nie dotrhany ako bezdomovec
Tak sa zacni skatersky obliekat aj ty a budete zladeni🤷♀️
Ani mne sa nepáči ako sa môj manžel oblieka, keď sme spolu chodili, mala som potrebu mu kúpiť niečo podľa mňa pekné a štýlové, no jeho štýl sa žiaľ nezmenil a teraz po 8 rokoch to putuje zo skrine na charitu.
Podstatná je jeho povaha a osobnosť, ostatné ide bokom 😂🥰
No však skús mu navrhnúť zmenu. Brat si našiel priateľku. Tiež chodil čistý, ale taký svoj štýl. Ja som mu koľkokrát povedala, že štýl týchto nohavíc, mal nechať v roku 2000😉. Zobrala ho do obchodu a nakúpili. Takže ho rerfeshla, ale nezmenila mu úplne, že štýl. A sú spokojní obidvaja😉
Tak o obliekaní chlapov sa tu napísali tém 😆. Aj môj je expert. Tiež som mala zmiešané pocity. Ono chlap sa môže zmeniť časom. Určite kvôli oblečeniu by som šancu na dobrý vzťah nezahodila.
Budeš s ním chodiť, kúpiš mu niečo a uvidíš ako to príjme, či je tvrdohlavý alebo sa dá ovplyvniť.
Ale charakter by mal byť na prvom mieste lebo keď budeš s ním žiť ani super oblečenie nezachráni tvoj vzťah...ale tolerantný partner, ktorý ti vie dať lásku a záleží mu na tebe.
Nedokázala by som zmeniť štýl obliekania kvôli niekomu...on sa v tom cíti dobre, alebo?
@jesenzima to je super. Ja gothic styl mozem 👌
Ono nie je ani tak dolezite aky styl.obliekania ma teraz ale ci je ochotny kvoli vztahu na nom nieco menit aby si aj ty bola spokojna..a ak je a ma navyse dobry charakter..potom je to obliekanie iba povrchna zalezitost, ktora nemoze rozhodnut..skor mi je zvlastne, ze ta vizualne nepritahuje..to by ta mal, minimálne jeho vôňa, telo, ak chces s nim intimne zit
Jasne ze ano, ale postupne a sám musí chcieť. Zober ho par krát medzi svojich známych co majú skôr tvoj štýl. Časom si všimne ze trosku kričí medzi vami a pravdepodobne bude chcieť trosku upraviť štýl na viac variabilný z hladiska použiteľnosti v rozdielnych situáciách.
Kúp mu nejaké normalnejsie nohavice za pár supov pred tým jak niekam budete mat ísť ze by si chcela keby ide v nich. Keď budete v obchodoch nájdi niečo a čo by mu šlo, ale ideálne bez toho aby musel skúšať.
Zmena štýlu nieje ze vyhodis skriňu a nakúpis nový štýl. Časom postupne treba obmieňať oblečenie a formovať nový "svoj" štýl.

Niekdy v obliekani treba chlapa " trocha nakopnut" poradit v obliekani ist spolu na nakupy atd